lauantai 18. huhtikuuta 2020

Goodiebox Huhtikuu 2020

Heippa!
Enpä sitten taaskaan kerinnyt loppuneita esittelemään, kun tänään tuli tekstiviesti, että Huhtikuun Goodiebox olisi noudettavissa automaatista!
Jälleen Mr.Insinööri oli kiva ja kävi rautakauppa-kierroksensa jälkeen (piti käydä uusi maalaussieni ostamassa rikki menneen tilalle, että saa viimeiset kellarin portaat maalattua) kotiin tullessa mulle boksin hakemassa.

Kolmas boksi (itselleni) oli vaaleanpunertavan sävyinen ja teemana oli Perfectly Imperfect.

Tällaiselta näytti sisältö. Vaan mulla ei ollut pakettikorttia mukana nyt :(. Piti siis tuotteiden hinnat käydä sivuilta katsomassa.
Tällä kertaa tuotteita löytyi 5, joista 4 oli täysikokoisia ja 1 minikokoinen.

Ensimmäinen täysikokoinen tuote oli hiuksille ja se oli Rose Avenue Glamorous Volumizing Dry Shampoo kuivashampoo (ovh. 26,50e/250ml, saatavuus: oma nettikauppa).
Jälleen merkki, josta en ole aiemmin kuullut! Rose Avenue on tanskalainen, ilmeisesti hiustuotebrändi.
Todella kaunis ja ylellinen tuo pullo, miellyttää kovasti omaa silmää! Kuivashampoota kuluu tosiaan itselläni ihan hyvin, mutta tietenkin nyt, kun sain varastot täydennettyä, niin täältä tulee lisää :D. Nooh, onpahan Batistelle vähän vaihtelua :D.
Aion siis piakkoin testata tämän, tänään en vielä ehtinyt.

Toinen täysikokoinen tuote oli Dr Botanicals Lm Lemon Superfood All-in One Rescue Butter monitoimivoide (ovh. 18e/50ml, saatavuus: esim. BeautyBay ja LookFantastic).
Oon ehkä joskus ohimennen merkistä kuullut, mutta en ole sen kummemmin päässyt siihen perehtymään tai testaamaan mitään.
Vähän kiinnostaisi ottaa jo nyt heti käyttöön tämä, mutta nyt mulla on kuitenkin jo muitakin avattuja monikäyttöbalmeja, että pakko vielä hetkeksi laittaa tämä tuubi odottamaan.

Minikokoisena tuli sitten tämä 6ml Pestle & Mortar Pure Hyaluronic Serum kasvoseerumi (ovh. 43e/30ml, saatavuus: oma nettikauppa ja LookFantastic).
Jälleen yksi itselleni aivan outo ihonhoitomerkki, joka toimii Irlannissa, mutta mitä pikaisesti sivuja selailin, niin merkin perustajan juuret näyttää olevan Intiassa.
Vaikuttaa erittäin mielenkiintoiselta ja aina seerumit ovat tervetulleita testiin!
Menin naksauttamaan tuon pullon korkin auki vahingossa, joten pitää ottaa käyttöön pikimmiten :p.

Sitten mukana oli kasvojen epätäydellisyyksille eli finneille Masque Me Up Spot On Perfect Pimple Patches finniliuskat/-tarrat (ovh. 13e/22kpl pkt, saatavuus: Nice Beauty-nettikauppa).
Taas merkki, jos en ole aiemmin kuullut, eikä tätä pika-googlailulla missään itselle tutuissa paikoissa näyttänyt olevan myynnissä.
Oon monesti miettinyt, että pitäisi ostaa finneille kokeiluun tällaisia, mutta en ole saanut aikaiseksi. Nytpä pääsee näitäkin kokeilemaan!

Viimeisenä boksista löytyi N.A.E. Delicatezza Fragrance-free Shower Gel (ovh. 3,89e/200ml).
Ainoa tuttu merkki tämänkertaisessa boksissa :D. Tosin ei tämäkään ole sen tutumpi kuin Bette Boxista tulleen deodorantin kautta, enkä ole vielä sitäkään saanut käyttööni :p. Merkin tuotteita on toki silmiin osunut kauppojen hyllyllä ja oon kyllä halunnut ostaa joskus niitä testiin!
Kiva siis päästä taas yksi tuote kokeilemaan ja suihkugeelit ovat noin yleisesti ottaen kivoja :). Vähän tosin harmittaa, että tuli tuoksuton versio, itselle kun tuoksut ovat ne the juttu suihkareissa.

Tältä siis näytti huhtikuun boksi, oliko teillä samat tuotteet, vai löytyikö vaihtelua?
Oli jälleen oikein mieluisa sisältö ja kaikki tuotteet kiinnostaa tosi paljon! Boksin arvoksi laskin noin 70e eli oikein loistava saalis omalla 13,90e hinnalla :D.
Varmaan tuo voide menee kroppa-/jalkarasvaksi ja suihkugeeli käsisaippuaksi jossain vaiheessa (koska varastot), mutta ei ainakaan näin ensisilmäyksellä mikään ollut täysin plaah!

Eipä tällä kertaa tämän enempää, kun pitää lähteä saunomaan!
Jospa plussia ei enää tule, niin pääsen niiden loppuneiden kimppuun vihdoin :p.
Miumoi <3

6 kommenttia:

  1. Kuivashampoo...just kun toivoin ettei hiusjuttuja. Mutta kuivista mulla on vaan 3 ennestään ja niitähän kuluu. Monitoimivoide tulee heti käyttöön ja tuoksuton suihkugeeli on mulle mieluinen kans.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah :D. No hyvä kuitenkin että oli kuivashampoo, jota tulee käytettyä!
      Itelläkään ei tule esim. muita muotoiluaineita juurikaan käytettyä, niin lähtisi eteenpäin. Ja onneksi ei nesteshampootakaan ollut, niitäkin on vielä reiippaasti :D.

      Poista
  2. Naurahdin tuolle kuivashampoolle, kun sie juuri niitä ostit :D Miulla ei kyllä tulisi käyttöön, minikokoinen Batistekin on ollut jo yli vuoden, eikä ole vielä loppunut :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo siis tämä tapahtuu AINA ja joka ikinen kerta :D. Just sillon kun on saanut täydennettyä jotain vähissä olevaa tuoteryhmää, niin ihan varmasti nuista bokseista on heti seuraavaksi tullut samaa :D.

      Ohhoh, sähän et sitten ilmeisesti kuivashampoota suihki :D. Mulla ei sellanen 50-100ml kuivis kestä kuin muutaman käyttökerran, 200ml pullo kestää normaalissa käytössä just sen noin kuukauden :D.

      Poista
  3. Arvaas mitä mä tein ton suihkugeelin kanssa? ;) Joooo meni vähän ohituskaistaa pitkin taas ku otin heti käyttöön. :D Mutta siis mä sekotin sen toisen, tuoksullisen suihkugeelin kanssa käsisaippuaksi! Eli kaks purkkia tyhjensin yhteen tyhjään saippuapulloon. Ois varmaan kannattanut ottaa toiseksi joku pahantuoksuinen saippua tai joku tosi voimakas tuoksu, koska se tuoksullinenhan laimenee tuossa. Mä otin kuitenkin ihanan vihreän teen tuoksuisen toisen saippuan, ihana tuoksu silti, vaikka aika hento. <3 Ja itseasiassa koostumus on jopa ihan harvinaisen ihana! :D <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ideasta!
      Pitääpä katsoa sitten, kun alan täyttöpulloa käyttämään taas käsisaippuana, niin voisin tuolla lailla tehdäkin! ^_^

      Poista

Suositut tekstit