lauantai 25. huhtikuuta 2020

Huhtikuussa loppuneita tuoksuja

Heissan!
Pitkästä aikaa olisi taas muutama tuoksukin loppunut, niin käydään ne nyt läpi.

Ensin porukasta loppui tämä 15ml minikokoinen Avon Hello Kitty Flower Friendship Eau de Cologne hajuvesi.
Tämä oli yksi kolmesta settiin kuuluneesta mini-hajuvedestä, jonka tilasin muutama vuosi takaperin, koska Hello Kitty :D.
Koska nämä on lapsille enemmän suunnattu, niin eihän näissä kovin voimakas tai kestävä tuoksu ollut.
Koska tämä oli kukkaisin versio, niin päädyin nyt kuluttamaan pois vesatuoksuna, että saan tuoksujakin vähemmäksi ja hyllyssä olisi vain ne, joita todella rakastan.
Vielä siis löytyy sininen vesimäisempi ja keltainen hedelmäisempi pullo kaapista. Kunhan äitiltä otettuja hajuvesiä saan kulutettua pois, niin varmaan nekin lähtee sitten vessasuihkeeksi käyttöön.

Samaisessa käytössä oli myös tämä 15ml mini Avon Secret Fantasy Eau de Toilette hajuvesi, joka myös on ehtinyt olla mulla jo useamman vuoden, suurimmaksi osaksi meikkipussissa.
Fragrantican mukaan tuoksunuotit ovat:
* Ensituoksu: Omena, Mansikka, Ananas, Vesimäiset tuoksunuotit
* Sydäntuoksu: Jasmiini, Syreeni, Freesia
* Pohjatuoksu: Santelipuu, Meripihka, Valkoinen myski
Tässäkään ei mitään vikaa ollut ja ihollekin tuli kiitettävästi suihkittua. Silti ei vain pidemmän päälle säväyttänyt, niin kuin on ne lempihajuvedet tehneet (Nina Ricci Nina EdT, YSL Black Opium EdP, Burberry Brit EdT).
Kun pullossa oli enää 1cm verran pohjalla, niin päädyin laittamaan vessatuoksuksi loput, että saan nopeammin pois kaapista.
Olisin siis varmasti iholle käyttänyt tätä enemmän, jos ei olisi muitakin hajuvesiä :D. Onneksi ostin vain tuon pienen pullon, kun harkinnassa oli myös täysikokoinen 50ml pullo :D.
Tämäkin tuoksuperhe on Avonilla laajentunut, onkohan näitä 4 tai 5 erilaista kaiken kaikkiaan.

Sitten viimeisenä vessatuoksuna käytössä ollut 10ml minikokoinen Avon Slip Into… Daring Eau de Toilette myös loppui.
Fragrantican mukaan tuoksunuotit olivat:
* Ensituoksu: Kvitteni, Nektariini, Päärynä
* Sydäntuoksu: Jasmiini, Orkidea, Pioni
* Pohjatuoksu: Vanilja, Nahka, Santelipuu
Tätä taisin ehtiä vajaa puolet käyttää iholle, mutta saman syyn takia päädyin nopeammin kuluttamaan pois vessassa.
Ei siis ollut mitään vikaa, mutta ei riittänyt säväyttämään.

Sitä vastoin tämä hieman yllättäen loppunut 1ml näyte Givenchy L’Interdit Eau de Toilette tuoksusta oli kiva!
Fragrantican mukaan tuoksunuotit ovat:
* Ensituoksu: Unikko
* Sydäntuoksu: Tuberosa, Appelsiininkukka, Myski
* Pohjatuoksu: Vetiver, Patsuli
Tämä taisi tulla joskus Bette Boxista, samoin aiemmin käyttämäni EdP-versio.
Nyt kun katsoin nuo tuoksunuotit, niin yllätti, että oli noinkin kukkainen, kun omalla iholla haistoin vain aika makean tuoksun.
Enemmän ihastuin ehkä kuitenkin siihen EdP-versioon kuin tähän eli mieleni tekisi hommata täysikokoisena se EdP :D.
Joku kaunis päivä!

Viimeisenä ja vähän yllättäen loppui tämä 50ml Rexona Maximum Protection Confidence Roll-on Anti-perspirant Deodorant dödö.
En yhtään arvannut, että tämä loppuisi, mutta ei tästä enää pari päivää sitten tullut ulos mitään.
Rexona ei ole koskaan pettänyt ja tämä ei muuttanut mielipidettä. Laitoin tätä yleensä iltaisin suihkun jälkeen vähän kainaloihin ja muuten käytin sitten päivällä toista deodoranttia, kun niitäkin on kaappiin kertynyt. En pelkkään deodoranttiin vaan luota, niin pitää välillä laittaa anti-perspiranttiakin. Toki nyt kun on vain kotona hillunut mitään tekemättä, niin alumiiniton dödökin on riittänyt ihan ok:sti.
Mutta joo, voisin ostaa uudelleen, mutta nuo ylläriboksit ovat aika hyvin pitäneet mut dödöissä(kin) :D. Ei siis ole tarvinnut itse juurikaan ostella niitäkään, nyt toki Hullareilta tilasin sen Löwengripin kokeiluun :D.
Anti-perspirantiksi lähti nyt käyttöön Niveaa (ehkä myös tämäkin Nivea pitäisi käyttää viimein pois...), josta onneksi näkee kulumisen, ei tule ylläreitä :p.

Ei taida tässä tekstissä olla nyt kovin järkeä tällä kertaa, kun haluan vaan mennä jostain syystä tuonne kellariin imuroimaan :D.
Saatiin pari päivää sitten kellarin portaat vihdoin valmiiksi ja paikoilleen \o/. Siinä menikin se 5kk ensimmäisestä paikoillaan olosta... Tuo äitin tilanne + työkokeilu sotki oman jaksamisen, niin siksi eteni hitaasti (mä kun hioin askelmien reunat ja Mr.Insinööri hioi muut pinnat ja maalasi ne sitten).
Vaan nyt olisi pikkuvessan vuoro seuraavaksi! On vaan pohdinnassa, että ostetaanko sinne samaa laattaa kuin kylppärissä vai sittenkin jotain erilaista... Koristelaattaa jäi sinne koristeeksi myös, niin se käytetään hyödyksi sekä lattialaatat, joita jäi jäljelle, mutta "pää"laattaa ei jäänyt kuin 4kpl + jämäpaloja muutama, niin voisi tuon vessan halutessaan laatoittaa erilaiseksi eri laatalla. Sitäki tosin mietin, että jos olisi kellarissa kuitenkin samanlaiset kylppäri ja vessa, kun tiedän jo keskikerroksen kylppäriin laatat, tosin se on myös vaihtoehtona yläkerran vessaankin :D.

Pohdinnat ja tekemiset ei kyllä pääse täällä loppumaan siis!
Mutta palataan seuraavien loppuneiden kanssa taas asiaan!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit