perjantai 10. huhtikuuta 2020

Stockmannin Hullut Päivät Kevät 2020 tilaukseni

Heissan!
Nyt olisi pikku postaus vuorossa mun Stockan Hullareille tekemästäni tilauksesta.
Tämä olikin aivan ensimmäinen kerta, kun tilasin netin kautta Hullareilta!
Viime keväänä käytiin Tampereella shoppailemassa, mutta nyt siihen ei ymmärrettävistä syistä ollut mahdollisuutta.
En ole nyt muutenkaan moneen kuukauteen (Betteä/Goodieboxia lukuun ottamatta) tilannut mitään, niin aattelin varastoja vähän täydentää, jotta pärjää loppu vuoden :p.
Onhan toki vielä se Sokoksen tilauskin joskus toivottavasti tulossa...
Mutta Hullareilta tilasin silloin heti keskiviikkona nämä:

Mukana oli myös vanupuikkoja ja hammastahnaa, mutta ne eivät tule listoihini, kun ovat yhteiskäytössä Mr.Insinöörin kanssa :p.

* 2kpl 400ml Batiste Clean & Classic Original Dry Shampoo
* 250ml Löwergrip Good to Go Dry Shampoo, Caramel & Cream
* 50ml Löwengrip Count on Me Deodorant (50ml)
* 100kpl pkt Vival Oil Touch Eye Makeup Remover Pads
* 125ml Clinique Take the Day Off Cleansing Balm
* 120ml Huxley Secret of Sahara Toner: Extract It
* 450ml Organic Shop Body Desserts Caribbean Fruit Cocktail Tonic Bath Foam

Kuivashampoota mulla ei ollut enää kuin avattu 400ml Batisten Rose Gold-versio, niin päädyin tilaamaan varastoon lisää kuivashampoota.
Tuota jättipulloa oli tarkoitus tilata vain yksi, mutta tilauksen jälkeen huomasin niitä tulleen mukaan vahingossa 2 pulloa. Eipä siinä, kyllä ne kuluu mulla :).
Löwengrip oli kalliimpi, mutta halusin kokeilla uutta merkkiä, joten otin siitäkin kuiviksen.

Dödöjä löytyy varastosta, mutta tuo Count on Me on sen verran kehuttu, että piti nyt vähän halvemmalla ottaa testiin!
Samoin Huxley on ollut niin kehuttu, että sekin oli pakko nyt vähän halvemmalla tilata. Mun viime keväänä eleveniltä tilattu 300ml kosteuttava kasvovesi on jo melko vajaa (ehkä 1/4 jäljellä), niin hyvä syy sekin ostaa tuo Huxley varastoon. Tosin oon sitä vähän jo käyttänytkin ja hyvältä vaikuttaa! Ihan samaa ensifiilistä siitä ei tullut, mitä tuli Sensain hoitovedestä (sen tilalle tuota Huxleyta aattelin), mutta ajaa varmasti asiansa ainakin halvemmalla hinnalla :p.

Organic Shopin kylpyvaahto ja Vivalin silmämeikin poistolaput oli vaan sellasia "en nyt heti tarvi, mutta haluan kokeilla" tuotteita, niin otin nekin mukaan. Glitter-luomivärin poistoon oli hyvät nuo laput, niin ei tarvinnut viemäriin niitä huuhtoa. Muuten en ole ehtinyt vielä testata. Kylpyvaahdon testasin eilen! Käytin yhdessä Philosophyn vaahdon kanssa, mutta tässä oli purkissakin jo todella herkullinen tuoksu <3. Olomuoto on sellaista kiinteähköä, ei jellyä, mutta ei myöskään yhtään juoksevaa. Hauska tapaus!

Sitten mulla ei ole enää 1.vaiheen putsareita kaapissa kuin 1 loppumassa oleva öljy ja sitten reilu puolikas pullo Oil-to Foam-putsaria, joka on aika pesevän kuivattava, niin oikeutin sillä tuon Cliniquen puhdistusbalsamin testiin. Pitihän mun sitäkin jo kokeilla ja oli oikein hyvä tapaus!

Eli suhteellisen maltillinen tilaus ja en kadu mitään :p. Nyt voi taas tämän kuukauden jälkeen olla katselematta nettitilauksia, kunhan se Sokoksen tilaus vielä tulee.
Avonille tosiaan aattelin tehdä tilauksen, mutta pitää sitä vielä tarkasti mietiskellä.
Niin ja ne mun Clionadh Cosmeticsin luomivärit tulee aikaisintaan vasta toukokuussa, kun tämä korona-tilanne pakotti heidät siirtämään lähetysaikoja eteenpäin. Harmi juttu, mutta hyvää kannattaa odottaa :).

Eipä mulla nyt oikein muuhun ajatus lennä, niin palataan seuraavaksi loppuneiden kanssa asiaan!
Niitäkin on jo onneksi muutama tullut tähän plussailun keskelle :D.
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit