perjantai 3. huhtikuuta 2020

Ennustukset Huhtikuu 2020

Heissan!
Eilen olin vaihteeksi taas laiskemmalla päällä, mutta tänään sain jälleen meikattua ja kuvailtua tämän postauksen kuvat! Sain jopa yhden näistä seuraavissa kuvissa olevista tuotteista loppumaan tänään :D.
Eli käydään nyt mahdollisten loppuvien purnukoiden kimppuun!

Hiustuotteissa on nämä aiemmilta kuukausilta tutut tuotteet.
Koska nyt tässä kuussa mulle tulee varmasti enemmän plussia kuin aiemmin, niin en ala piiloutumaan sen "en ehdi kirjoittaa"-tekosyyn taakse, vaan aion nyt oikeasti saada näitä pois tuolta hyllystä ja esittelen kaikki purkit vaikka yhdessä ainoassa postauksessa, jos en enempää ehdi tai jaksa postailla :p.
Ainoat tuotteet, joista olen epävarma, ovat nuo hiuslakat ja Oriflamen Milk&Honey-shampoo. Katsotaan kuitenkin, jos saisin silti nekin pois!
Kellarissa en (taaskaan) käynyt, mutta muistelen, että siellä olisi 1 aika vajaa täysikokoinen shampoo sekä minikokoinen hoitoaine. Ehkä jos keskikerroksen kylppäristä saan nuo purkit vähemmäksi, niin voisin kellarista siirtää vajaat purkit ylös ja sitten kellariin viedä täydempiä.
Nyt kun ei edelleenkään ole rappusia kellariin, niin enemmän tulee tuota keskikerroksen kylppäriä käytettyä. Toivotaan, että kesään mennessä tilanne muuttuisi tasaisempaan suuntaan :).

Sitten kroppatuotteita.
Tässä taas sama eli nyt pistän satasen silmään ja yritän käydä enemmän suihkussa (senkin kanssa on viime aikoina ollut vaikeuksia...) ja saada näitä kroppavoiteita pois hyllyltä.
Nuo täysikokoiset ovat todella vajaita, niin entiseen tahtiin päästyäni nuo voivat hyvin olla historiaa.
Doven mini-suihkarissa ei ole varmaan kuin 2-3 kertaan tavaraa jäljellä.
Näinä korona-aikoina käsisaippuaa on kulunut paljon enemmän eli tuo pullo loppuu varmasti ja voi olla, että äitin tavaroista nyt hyllyyn otettu vajaa pullo loppuu myös.
Kellarista voisi ehkä loppua 1 hierontapala, jos nyt pitkästä aikaa kävisin ammeessa lillumassa! Pitkä väli tullut edelliseen kertaan...

Kasvojen hoitotuotteet.
Sama selitys kuin aiemmin eli vaihde silmään myös meikkaamisessa, niin tuo putsariöljy loppuu varmasti, samoin muut tuotteet.
Lumenen mini-seerumissa ei ole kuin 1 tai max 2 kertaan tavaraa, joten se on pian pois hyllystä!

Ja aiemmilta kuukausilta tutut meikit.
Nyt kun pari viikkoa oon lepsuillut, niin katsotaan, pääsenkö meikkaus-moodiin jälleen. 2/3 meikkauspäivää ollut nyt eli hyvä startti ainakin!
Se yksi meikkipuuteri olisi kyllä lopuillaan, mutta mietin, että urakoisin nyt kotona ollessa nestemäisiä tuubeja vähemmäksi... Sitten kun työhomma alkaa joskus, niin tulee enemmän kiireisiä aamuja ja meikkipuuterin helppous on kullan arvoista :).

Ja viimeisenä sitten tutut tuoksut.
Näitä on tullut säästeltyä ja oon käyttänyt enemmän niitä äitiltä otettuja tuoksuja vessassa.
Nyt on kuitenkin muutoksen aika ja on näiden vuoro viimein lähteä :). Itse asiassa yksi jo tuossa ehti kuvausten jälkeen loppua :D.


Yritän nyt Huhtikuun aikana saada vähenemään ainakin 11 täysikokoista ja 16 minikokoista tuotetta (jos suunnilleen osasin oikein laskea).
Tietysti kaikki muu ylimääräinen on aina tervetullutta ja voi olla, että pitkästä aikaa käyttäisin taas jonkun kangasnaamionkin pois kaapista. Näytepusseja ja tuoksunäytteitä myös piisaa hyllyissä :p. Niin ja 1 kuvaamaton tuote on jo loppunut!
Alulle oon siis saanut tätä kuuta jo :).

Mutta kuten sanottu, niin 2 tilausta (Sokos ja Stocka) on jo tuloillaan ja äitin purkeista otin päivällä jälleen 6 tuotetta omiin listoihini. Loppukuusta tulee vielä Goodiebox, niin tiukkaa tekee, että saan tämän kuun "vahingot" minimiin...
Onneksi tässä on monta ihan hyvää kuukautta jo takana, niin jospa nämä tulevat pari kuukautta nyt kestäisin (jos sen Avonin tilauksen vielä teen) :p. Saa nähdä, saanko ne Clionadh Cosmeticsin luomivärit toukokuussa sitten myös!

Eli pitää nyt ottaa itseä niskasta kiinni purkkien käytön kanssa, niin eiköhän tämä tästä :D.
Mites teillä, ootteko nyt tämän nykytilanteen takia sortuneet myös enemmän nettitilauksiin?
Vaan seuraavaksi lähden tästä pesemään taas pitkästä aikaa kunnolla mun luomivärisiveltimet! Voi hyvillä mielin sitten huomenna jatkaa tätä meikkausharrastusta täällä 4 seinän sisällä :D.
Palaillaan siis asiaan!
Miumoi <3


4 kommenttia:

  1. Aika normaalisti tullut tilattua. Kicksiin tein pienen tilauksen, hoitoaine ja kynsilakka, Sokoksen 3+1 päivien toinen osa tuli viimeinkin viime viikolla, kävin molemmat paketit tänään hakemassa.

    Miulta loppui nestesaippuat, niin nyt on pari taas jemmassa. Ihastuin Doven kirsikankukka -sarjaan, harmi kun siitä ei ole esim. täyttöpusseja tullut vastaan, niin ihana tuoksu, että! :D

    Muitapa ei olekaan tulossa, paitsi tietty Boxycharm jossain vaiheessa kunhan tänne asti kerkeää :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle ei ole tullut se 3+1 tilaus, jonka 25.3. tein :/. 3.pv tuli "malta vielä hetki"-sähköposti, mutta just äsken huomasin, että eilen oli viimein tullut "tilauksesi on matkalla"-maili. Eli ehkä ensi viikolla saan sen käsiini!
      Ei kyllä hirveästi toisaalta rohkaise tekemään nyt isommin tilauksia tää nykyinen tilanne, kun kestää niin pitkään :p.

      Poista
    2. Maanantaina Instagramista huomasin Urjalan Makeistukun päivityksen ja niiltä oli lähtenyt 2 000 tilausta eteenpäin, ihan vaan muutama :'D

      Ja nyt kun ovat pitkittäneet noutoaikoja normaalisti, niin esim. automaatit on koko ajan täynnä, kun ei ole kiirettä noutaa :D

      Poista
    3. Voi apua...
      Ja tuo on niin arsesta, kun ihmiset ei käy hakemassa niitä paketteja heti!!
      Ite kyllä pyrin hakemaan aivan heti, jos vaan mahdollista...
      Tuossakin sen vaan taas näkee, kuinka itsekkäitä ihmiset on :(.

      Poista

Suositut tekstit