keskiviikko 2. kesäkuuta 2021

Ennustuksia, Kesäkuu 2021

Heissan!
Niin se jälleen kuukausi vaihtui ja virallisesti kesä alkoi!
Sain tuossa kuvattua purkit, jotka voisi mahdollisesti tulevan kuukauden aikana loppua, niin aletaan katsoa ne nyt läpi ^_^.

Hiustuotteita löysin taas todella niihkeästi, mutta parempi nämäkin kuin ei mitään!
Kaikki ovat aika lailla 100% varmasti loppuvia, kuivashampoossa taitaa olla 1 tai max 2 käyttökertaan enää.

Kasvotuotteita kasasin kivan kasan, mutta näissä on jo epävarmoja tapauksia enemmän!
Hyvin paljon riippuu säästä, että kuinka paljon/vähän iho vaatii kosteutusta, mutta hyvällä tuurilla saan kaikki voiteet loppumaan.
Seerumit ja tuo kasvosuihke ovat siinä rajoilla.
Silmämeikin putsari loppuu varmasti, muut putsarit ovat epävarmempia, mutta silti hyvinkin mahdollisia.

Tässä on sitten kellarin purkit.
Viime kuussa en sitten päässyt kylpyyn ollenkaan ja saunaankin vain kerran, niin jäi muun muassa nuo vaahdot käyttämättä.
Täytin täyttöpumpun käsisaippuaksi eli jos sitä nyt käytän, niin nuo voi loppua. Mutta...

...Otin käyttöön vaihteluksi tuon Grace Colen saippuan, niin en nyt osaa päättää kumpaan keskittyisin :D. Vaihdoin nyt kuvien oton jälkeen taas täyttöpumpun käyttöön eli ehkä sitä olisi loogisesti järkevämpi käyttää, kun sitten 3 isoa pulloa tyhjentyisi (jos en sinne kylpyyn tässäkään kuussa pääse, se riippuu myös veden lämmittämisestä) versus 1 pienempi saippuapullo...

Samoin pohdin Avonin jalkavoiteen, Tender Care-purkkien + etualalla näkyvän sheavoin välillä.
Shea-purkin otin käyttöön, kun vanha tatskavoide loppui parin päivän jälkeen ja huomasin sitten tuon kaapissa ja sen, että tuossa oli tuoksu alkanut muuttua reippaasti, luonnonkosmetiikkaa kun on... Kyseinen purkki on siis nyt saatava piakkoin käytettyä ja koko kropalleni se on liian jankkia. Jatkan siis tatuoinnin rasvausta (tatuointi kuivuu vielä muuta ihoani nopeammin) ja pitää sitten jalkoja vuorollaan rasvailla.
Noh, hajuveden otin tuohon, kun nuita 30ml Avonin Scent Essence pulloja on yhteensä 4 ja kaikki on samoissa kohti hupenemassa (ehkä 5ml? jäljellä kaikissa). Ovat hyviä ja kevyitä käytettäväksi töissä, mutta en osaa päättää, keskitynkö yhteen tuoksuun kerrallaan vai jatkanko vuorotellen käyttöä :D.
Suihkarit ja kroppakuorinta loppuvat suurella todennäköisyydellä.

Ja sain kaiveltua vielä muutamat meikitkin kuvaan :D.
Tuttujahan nämä jo ovat, mutta yritän parhaani. Riittoisia pirulaisia tuntuvat olevan!
Rajauskyniä kokeilen saada käytettyä useamman tämän vuoden aikana ja nuo ikivanhat TBS:n musta ja Oriflamen vaaleansininen ovat nyt aktiivisemmassa käytössä.
Mustia ja sinisiä rajauksia löytyy useita, niin hyvä saada niitä vähän vähemmäksi, vaikka varsinkin siniset meikit alkaa nyt tulla vähän korvista ulos (viime kuussa kun kulutin sen Colourpopin sinisen rajauksen pois) :D. Hyvällä mallilla ovat kuitenkin molemmat, eikä ole nyt akuuttia kuivumis-/kovettumisvaaraa eli ei tarvi ihan niin usein käyttää!

Tällaisia juttuja mulla on nyt tulevien viikkojen aikana yrityksessä :D. Tällä kertaa yritän saada loppumaan 23 täysikokoista ja 12 minikokoista tuotetta.
Ihan varmasti yli 10 tuotetta saan näistä ainakin loppumaan. Plussia ei toivottavasti kovin paljoa ole tiedossa...
Nyt tein taas uudet tilaukset Matsmartille ja Fiksuruualle, niin Matsmartilta tuli tilattua kokeiluun yksi hiusnaamio :D. Hoitsikat ja naamiot mulla kuluu melko hyvin, niin hyvällä omalla tunnolla klikkasin sen ostoskoriin :p.
Jospa ei mitään isompia repsahduksia tulisi tämän lisäksi!
Miltäs teillä näyttää tuleva kuukausi, onko ostolakot tai vastaavat pitäneet hyvin?

Eipä mulla tämän kummempia tässä vaiheessa ole!
Nyt täytyy odotella, että alkaa purkit loppua.
Huomenna mulla olisi vapaapäivä, niin katsotaan saisinko itseäni niskasta kiinni ja kirjoittelisin VIHDOIN niitä viime kesän luomiväritilauksia tänne ylös :D. Toivossa on aina hyvä elää!
Miumoi <3

2 kommenttia:

  1. Mulla on puolestaan semmoinen ostokausi, kaikki ihonhoito tuntuu loppuvan! Mut kyllä niitä kuluukin. Jos alat käyttää samaa hajuvettä tyhjäksi asti, niin voi olla et sit alat muistaa kesän 21 siitä tuoksusta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oiii, siistiä :D. Mä odotan sitä kaunista päivää, kun voin oikeasti hyvällä omalla tunnolla ostaa uusia ihonhoitotuotteita :D. Toki jossain tuoteryhmissä se tilanne alkaa kohta lähestyäkin!

      Joo, niinhän siinä varmaan tulis tuoksumuistoja!
      Tuossa tänään kun tiirailin tuota kaikista vajainta pulloa, niin voi olla ettei sekään siltikään vielä lopu, kun teen 4 työpäivää viikossa eli tarkoittaa 8-10 suihkausta/viikko ja muuten sitten käytän kotona muita tuoksuja.
      Eli taitaa tossa pullossa olla vielä enemmän kuin 32-40 suihkausta jäljellä :D.

      Poista

Suositut tekstit