sunnuntai 27. kesäkuuta 2021

Kesäkuu 2021 käytetyt hiustuotteet

Hellou!
Nyt voisi tähän väliin katsoa viimeiset loppuneet hiustuotteet, koska en usko, että näiden viimeisten päivien aikana tulee enää mitään muuta loppumaan.
Kroppa- ja kasvotuotteita saattaa vielä parit loppua, niin esittelen ne sitten viimeisenä ^_^.

Jälleen sain käytettyä yhden ikivanhan hiustenmuotoilutuotteen, kun tästä 60ml minikokoisesta John Masters Organics Sea Mist Sea Salt Hair Spray with Lavender suolasuihkeesta suihkuttelin ulos viimeiset pisarat.
Tämä on tullut mulle Jolie-boxista Elokuussa 2016 eli olikin jo aika saada pois tämä hyllystä...
Tätä käytin siis nyt viime aikoina vain karhentamaan hiuksia, jos ne jäi pesun jälkeen liian sileiksi, poninhäntä pysyi paremmin paikoillaan. Tähän hommaan yritän saada nyt seuraavaksi käytettyä muutaman vieläkin vanhemman hiustuotteen, joita mulla on kaapissa ihan Livbox-ajoilta... Harmi, että ne eivät ole tällaisia minikokoja vaan ihan täysikokoisia xD.
En siis aio itse enää ostaa suolasuihkeitakaan, kun ei tosiaan nuita hiuksia tule juurikaan laitettua.

Viimeinen hiustuote, jonka sain tälle kuulle tyhjennettyä oli tämä 700ml Avon Naturals Grapefruit & Passion Fruit 2 in 1 Shampoo and Conditioner jättipullo shampoo-hoitoainetta.
Tämän otin äitin jäämistöstä käyttöön ja shampoota oli ehkä reilu puolet vielä jäljellä.
Päädyin täyttämään tällä kellarin kylppäriin vielä yhden 300ml täyttöpullon ja loput tästä käytin sitten keskikerroksen suihkussa.
Ei tämä yksinään riittänyt silottamaan mun hiuksia, mutta vähän hoitavampana shampoona oli ihan jees. Hiukset eivät olleet ihan niin takkuiset ennen hoitoaineen laittoa.
Tuoksu oli myös kivan hedelmäinen.
Tätä ei taida olla enää Avonilla myynnissä, mutta oon kyllä pitänyt näistä Naturals-sarjan shampoista eli voisin kyllä ostaa uudelleenkin, kunhan entiset shampoot hieman vähenee.

Katsotaan, saanko huomenna käytettyä viimeiset kasvotuotteet tälle kuulle, niin ne voisin seuraavaksi sitten postailla tänne :).
Miumoi <3.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit