sunnuntai 21. marraskuuta 2021

Jälleen yksi ikivanha rajauskynä käytetty!

Heips!
Nyt tuleekin lyhyempi postaus, kun ajattelin esitellä vain yhden loppuneen :).

Mulla loppuu kuin loppuukin edelleen myös meikkejä, hitaasti, mutta varmasti :D.
Nyt loppui tämä tehokäytössä ollut ikivanha Oriflame Visions V* Eye Glitz Eye Liner, Turquoise silmienrajauskynä.
En enää saanut teroitettua tuota, kun oli jo niin lyhyt ja tuo jäljellä oleva väri meni tähän:

Tämä oli kyllä kaunis metallin sävyinen vaaleansininen.
Rajaamisen sijaan päädyin monesti (niin kuin yleensä näiden tehokäytössä olevien kanssa) värittämään koko luomen tällä pohjaksi ja päälle laitoin sitten puuteriset luomivärit.
Monta sinistä meikkiä tuli kyllä tehtyä...

Seuraava tehokäyttö-kynä on tämä Oriflamen Very Me-sarjan (taisi olla tuon Visions V* jälkeen tullut nimi tälle halvemmalle sarjalle :D) matta turkoosi.
Pidän tosin nyt vähän taukoa sinisistä meikeistä, yllättäen, mutta kunhan saan taas inspiraation takaisin, niin tätä kuluttelen pois samaan tapaan vähitellen.
Mulla on nuita sinisiä kyniä kertynyt todella paljon, niin niitä oon nyt päättänyt tehokäyttää enemmän pois saadakseni jotain järkeä tuohon rajauskynien(kin) määrään :D.

Tämäkin tehokäyttö-projekti on avannut omia silmiä tässä lisää, että miksi hemmetissä mä oon näitä kyniäkin näin järkyttävän määrän hommannut itselleni...
Nyt oon tosi paljon käyttänyt luomivärejä ihan vaan rajauksena, kun oon suihkaissut MACin Fix+:aa rajaussiveltimeen, toimii!
En siis tarvitsisi rajauskyniä tai edes tussilinereita enää ollenkaan, kun mustiakin luomivärejä löytyy useammasta paletista, saati sitten muita sävyjä :D.
Suosittelen lämpimästi näitä erilaisia pannuttelu-projekteja kaikille! Herää paljon uusia ajatuksia!

Heh, hyvä tästä saarnata, kun eilen laitoin lisää luomivärejä tilaukseen xD.
Mutta toisaalta oon aina sanonut, että luomivärit ovat se mun "The" pahe, joten sallin itselleni niitä ostaa silloin tällöin, varsinkin indie-merkeiltä. Jospa mä saan nuo muut meikit tässä hiljalleen loppumaan :).
Oon mä hyvin saanut itseä hillittyä tänä vuonna noiden luomivärienkin kanssa ja uusia pannuja tullut näkyviin, kun oon keskittynyt käyttämään niitä, mitä jo omistan :). Ehkä tästä vielä ihan hyvä tulee!

Mutta palataan taas seuraavien loppuneiden kanssa asiaan pian!
Miumoi <3

2 kommenttia:

  1. En kans käytä enää rajauskyniä tai eyelineria, kun luomivärejä on niin paljon ja tykkään käyttää niitä rajauksiin.. Menee liian tummatkin sävyt. Montako pannua oot saanut tänä vuonna aikaan.. Itsekkin olen pannuttanut.. Vaikka uusia luomivärejä on tullut ostettua kanssa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, siis tässä on avautunut täysin uusi maailma itselle, kun oon sillä rajaussiveltimellä opetellut nuita rajauksia tekemään (ja myös tuo Fix+ on ollut huippu!) :D.
      Täytyy nuita rajauskyniä käyttää pois juurikin luomivärien pohjalle, niin ehkä ne siitä vähenee nopeammin :D.

      Siis mua vähän harmittaa, etten ole nuista pannuista pitänyt kirjaa, vaikka kaikesta muusta jo meinaa listaa olla :D!
      Täytyy ensi vuodeksi ottaa sekin listaukseen mukaan.
      Eli en siis muista tarkkaan, mutta tuossa nyt huviksi katsoin kännykän kuvia läpi tältä vuodelta, niin 8 pannukuvaa olin sinne vielä jättänyt ^_^.
      Jotain hyötyä siis, kun keskittyy noihin vanhempiin luomiväreihin \o/.
      Ja se Kaarna Finlandille lähettämäni paketti kesällä auttoi homma ihan älyttömästi (edelleen ottaa vastaan !), kun sai paljon paletteja pois sekä käyttämättömiä sävyjä pois joistain paleteista.

      Poista

Suositut tekstit