lauantai 26. helmikuuta 2022

Loppuneita vol.2, Helmikuu 2022

Hellou taas pitkästä aikaa!
Eipä sitä sitten ehtinytkään ja jaksanutkaan koneelle viikolla ja viime viikonloppu meni sohvan nurkassa, kun käytiin 3.rokote ottamassa ja tuli sitten lievät lentsu-oireet molemmille.
Lisäksi toki nyt on tämä maailman/ Euroopan tilanne ahdistanut, mutta tänään tuli sellainen fiilis, että on vaan pakko saada muuta ajateltavaa hetkeksi...
On kuitenkin purkkeja loppunut ja pääsi sekin yllättämään, että Helmikuu on melkein ohi!
Tässäpä siis seuraava satsi loppuneita, olkaa hyvä!

Ainoana hiustuotteena loppui tämä 300ml Schwarzkopf Gliss Supreme Length 2-in-1 Treatment hiusnaamio, jonka oon tilannut muistaakseni Matsmartilta.
Aika paljon tätä sai käyttää ja pitää pidempään hiuksissa, että silotti takut, mutta ei tämä huonoimmasta päästä kuitenkaan ollut! Perushyvä naamio.
En muista, onko tätä vielä Matsmartilla jäljellä, mutta mikä ettei voisin uudelleen tilata hävikkiä vähentääkseni ja jos tarvitsee jotain tilaukseen vielä lisätä ilmaiseen toimitukseen.

Tuttuun tapaan käsisaippuaa kuluu ja nyt loppui tämä 250ml Avon Senses Pure Mild & Gentle White Musks & Bamboo Leaves Hand Wash.
Yleensä käsisaippuat ei hirveästi herätä tunteita, mutta tämä yllätti jotenkin positiivisesti!
Ei tuoksunut juurikaan ja vaikka rakastan tuoksuja, niin silti tykkäsin tästä :D.  Se tuoksu joka tässä oli, oli nimensä mukaisesti sellainen puhdas ja vesimäinen.
Annostus ja koostumus meni tässä myös silmiinpistävän nappiin eli sai saippuoitua kädet, eikä saippuaköntti tipahtanut altaaseen tai ollut liian lirua.
Voisin tilata uudelleen!

Otin kuitenkin seuraavaksi pitkästä aikaa täyttöpumpun käyttöön käsienpesuun ja sain siihen täytettyä tämän 200ml Avon Naturals Escape Coconut & Starfruit Shower Gel suihkugeelin jämät.
Ehdin suihkussa käyttää varmaan 3/5 pullosta eli paljoa ei enää ollut jäljellä.
Tämäkin oli jo melko vanha suihkugeeli, niin oon nyt päättänyt saada näitäkin vähemmäksi.
Tässä huomasi tuon Puren käytön jälkeen selvän tuoksun ja en sitten lopulta kovinkaan fanittanut sitä. Oli ihan ok, mutta ei tule ikävä. Muuten oli ihan perussuihkugeeli.

Samaan syssyyn päädyin myös tämän 75ml minikokoisen Dermosil Classic Berry Boost Shower Gel suihkugeelin pullon jämät laittamaan täyttöpumppuun.
Paljoa tässäkään ei enää ollut jäljellä.
Kiva marjaisa tuoksu. Harmi, ettei tätä ole täysikokoisena myynnissä, kun pullo oli muutama vuosi sitten setissä myynnissä joulun aikaan.
Voisin ilolla ostaa täysikokoisena, jos pystyisi.

Kroppavoide-katastrofin taltuttaminen jatkuu edelleen hyvään suuntaan, kun tämä 70ml minikokoinen Rituals… Touch of Happiness Sweet Orange & Cedar Wood Rich, Nourishing Body Cream loppui.
Tämän tuubin käytin melkein kokonaan jalkavoiteena, kun jalkavoidetta ei tosiaan varastossa ole ja haluan näitä kroppavoiteita saada käytettyä pois nopeammin.
Edelleen tässä oli kiva appelsiinimainen tuoksu ja koostumus oli suhteellisen paksua voidetta, joka oli tarpeeksi kosteuttava itselleni näin talveksi. Jalkapohjatkin oli kivan pehmeät aina tätä laitettua!
Tällä nimellä ei kyseistä tuoksua ole enää myynnissä, oliko se uusi nimi Myrh tai vastaava.
Voisin ostaa täysikokoisena sitten joskus, kun varastot on tyhjät :D!

Tämä 30ml Avon Scent Essence Blushing Rasberry Eau de Toilette hajuvesi oli täysin yllätysloppuja! Oletin vielä maaliskuulle kestävän, vaan niin se tuossa alkuviikosta otti ja loppui :D.
Fragrantican mukaan tuoksunuotit:
Ensituoksu: Vadelma
Sydäntuoksu: Mango
Pohjatuoksu: White Wood
(en osaa suomentaa)

Tämän sarjan hajuvedet ovat todella kevyitä, jonka takia oon käyttänyt töissä, kun tämä ehtii jo työmatkalla varmaan haihtua 90% kaulan iholta.
En nyt äkkiseltään muista varmaksi, mutta nimi on tainnut sarjan tuoksuilla muuttua Scent Mix tai vastaavaksi.
Mulla on vielä 3 tuoksua jäljellä (Fruity, Citrus ja Passionfruit) ja nekin ovat jo erittäin vajaita eli varmaan parin kuukauden sisään voivat olla kaikki loppu, kun tämäkin pullo pääsi yllättämään!

Tässäpä oli tämänkertaiset!
Pitää varmaan huomenna esitellä viimeiset loppuneet, kun tuskin maanantaina pääsen koneelle.
Mulla on töissä taas seminaarin pito keskiviikkona, niin koneella joutuu alkuviikon istumaan sitä valmistellessa.
Palaillaan siis toivottavasti huomenna asiaan!
Miumoi <3

2 kommenttia:

  1. Selaan tässä juuri Dermosilin kuvastoa ja siinä tuli eteen Berry Boost -suihkugeeli, 500 ml pumppupullo (6.90€), liekö sama tuoksu?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho oho :o !!
      Oispa kiva, jos ois sama tuote!
      Täytyypä yrittää taas nuita suihkugeelejä saada vähän vähemmäksi, niin voi sitten seuraavalla kerralla Dermosililtä tilatessa ostaa kokeiluun :D.

      Poista

Suositut tekstit