lauantai 12. helmikuuta 2022

Myöhäiset Ennusteet Helmikuulle 2022

Heissan taas!
Niinpä se hurahti ensimmäiset 2 viikkoa täysin töiden parissa! Ei ollut mitään saumaa, että olisin viikolla jaksanut töiden jälkeen postailla enää, kun olen kotona ollut 17.30-19 välillä vasta työmatkakävelyidenkin takia.
Viime viikonloppuna oli kyllä suunnitelmissa postailla, mutta perjantai-iltana iskenyt lievä ruokamyrkytys (kiitos aurajuusto-hampurilaisen...) sotki suunnitelmat... Pe-La välinen yö meni pääosin vessassa istuen ja lauantain olin sitten todella väsynyt olemattomien yöunien jäljiltä. Sunnuntaina olin jo oma itseni vatsan rauhoituttua, mutta silloin piti sitten tehdä lumitöitä, kun oli kertynyt sen lähemmäs 30cm lunta ja piti myös sisällä imuroida pitkästä aikaa.

Nooh, kuten osasin ennakoida, niin purkkeja ei ole edelleenkään juuri loppunut, joten voi huoletta nyt katsoa vielä, mitä aattelin tässä kuussa loppuvan :D. Voi olla, että teen vain purkin pohjia enemmän maaliskuulle, vaikkakin nyt pitäisi taas töissä rauhoittua hetkeksi hommat, kun kiireelliset jutut sain tehtyä alta pois.
Katsotaan siis, mitä sain kuviin haalittua!

Vartalotuotteita päädyin ottamaan nämä ja jotain onkin jo loppunut.
Tuon JOIKin voiteen en usko vielä loppuvan, mutta on se tässä parin viikon aikana jo huvennut kivasti!

Erehdyksissäni laitoin tähän kuvaan vahingossa tuon kroppakuorinnan, vaikka tässä on kasvotuotteita :D. Sitten myös muistin, että unohdin kuvasta 1 purkin, mutta niitä sattuu.
Näistäkin on jo jotain loppunut!

Hiustuotteissa pyörii edelleen nämä samat purkit, mutta jospa tässä viimeistään maaliskuussa on kaikki pois :D.
Toivon kyllä, että se tapahtuisi tässä kuussa jo, niin saisi taas jotain uutta kuviin!

Viimeisenä sitten muutama meikkituote.
Pari kasvojen pohjustajaa ja pari peiteainetta.
Myös näistä on joku loppunut ja lisäksi 1 tuotetta en kuvannut, kun se loppui jo!

Kuun alussa siis päätin, että yritän tyhjentää 12 täysikokoista ja 8 minikokoista tuotetta.
Ei siis taaskaan mitään purkkijuhlaa ole luvassa, mutta pääasia olisi, että miinukselle menisin jälleen.
Ja se on kyllä saavutettavissa, koska en ole nyt tehnyt tilauksiakaan, eikä muutenkaan ole tiedossa mitään plussa-tuotteita (Goodiebox maksu ei siis edelleenkään mene läpi).
Eli yritän nyt tosiaan vähentää purkkeja sen verran, että Hulluilta Päiviltä ja/tai Sokoksen 3+1 Päiviltä voin jotain täydennystä ostaa hyvällä omalla tunnolla :).

Mutta nyt lähden naaman pesuun (heh, en ole ehtinyt sitä vielä tehdä, kun aattelin tämän saada ensin julkaistua) ja sitten ajan kanssa aattelin taas meikkailla. Viikolla kun tulee mentyä nopeiten kasvoille saatavien tuotteiden kanssa :p.
Katsotaan, postailenko jo huomenna nuita loppuneita, mutta ensi viikollakin pitäisi jo olla enemmän aikaa, ellei mitään yllättävää tapahdu ^_^.
Miumoi <3

2 kommenttia:

Suositut tekstit