sunnuntai 13. helmikuuta 2022

Loppuneita vol.1, Helmikuu 2022

Heissan!
Päädyinpä nyt aikani kuluksi tekemään tämän ensimmäisen loppuneiden postauksen, jos sattuukin jotain yllättävää, enkä jaksakaan viikolla kirjoitella :D.
Lunta siellä ainakin tulee taas taivaan täydeltä eli huomenna pitää todennäköisesti töiden jälkeen lumitöitä tehdä, ellei sitten Mr.Insinööri ehdi niitä tehdä päivällä.

Mutta nyt aattelin esitellä niitä loppuneita meikkituotteita ja tänään tuli vielä yksi yllätyskin!

Tämän meinasin jo eilen lyhyesti esitellä, kun ei ole mitään uutta sanottavaa, mutta meneehän tämä nyt tässäkin.
Eli jälleen yksi rasia Lumene Blur Longwear Powder Foundation SPF15, 1 Classic Beige / Kultahiekka meikkipuuteria tuli tiensä päähän. Onkohan tämä nyt 5. vai 6. rasia :D.
Edelleen täydellinen kiireisiin työaamuihin ja vaikkei ihan niin peittävä ole, mitä omistamani KVD Beautyn ja L'Orealin vastaavat, niin tykkään tästä edelleen todella paljon.
Lisää aion ostaa taas alesta ^_^.

Ja nuo jämäreunathan menee mulla aina säästöön tähän purkkiin, jossa murskaan ne ja käytän kabuki-siveltimellä :). Kaikki siis käytetään varmasti!

Sitten sain kasvojen pohjustusvoiteen käytettyä, kun tämä 30ml Figs & Rouge Hydra Matte Pore Correct Velvet Cream loppui.
Tämä on tullut Bette Boxista Huhtikuussa 2019 eli kohtuullisen pitkään meni tämän kanssa :D.
Positiivista tässä oli se, ettei rullautunut meikin alta pois, joten siksi käytin tätä arkena meikin alle.
En tiedä, tekikö tämä meikin kestolle juuri mitään, mutta ehkä tämä vähän mattapintaisti T-aluetta.
En aio alkaa etsimään, mistä tätä saisi tilattua lisää, mutta kiva oli kokeilla.

Sitten siihen yllätykseen:
Eli tämän Bellá Pierre Gel Eye liner, No 02 Ebony rajauskynän sain heivata roskiin ja tämä kirjaimellisesti kului roskiin teroittaessa tänään...
Aattelin että tämä oli tullut "suhteellisen vasta" jostain boksista, mutta tuossa aikani etsittyäni huomasin tämän tulleen jo vuoden 2016 LookFantastic-joulukalenterista... Saattaa siis selittää tämän käytöstä...
Otin alunperin sisärajauksiin käyttöön, kun The Body Shopin vanha rajauskynä loppui.
Käytin myös välillä luomivärien alle mustaksi pohjaksi.
Nyt eilen aattelin ensimmäistä kertaa teroittaa terävämmäksi, mutta pari kertaa yritettyäni tämä vain aina katkesi. Aattelin sitten, että laitan yön yli jääkaappiin "kovettumaan", jos siinä syy.
Tänään sitten käytin luomivärien pohjalle, mutta ei, tätä ei saanut teroitettua :(. Joko katkesi aina puoleksi tuo kärki, jolloin toinenkin puoli mureni käytössä tai sitten teroittaessa koko kärki lähti irti.
Tänään siis teroitin koko kynän tuohon asti ja sen verran sain terää, että sain luomille värit.
Vesirajaan käyttäessa ei pysynyt kauaa eli ei ollut siihen tarkoitettu myöskään.
Tulipahan tämäkin koettua :D. Oli siis varmaan tässä 5 vuodessa murustunut tuo terä liikaa eli taas yksi katkera oppitunti siitä, ettei mitään kosmetiikkaa kannata ostaa yli tarpeiden. Toki tämä on tullut joulukalenterista, mutta onneksi oon nyt alkanut oppia ja käyttämään nuita rajauskyniä pois.

Mulla on mustia rajauksia vielä 2 ja molemmat ovat tulleet joulukalentereista: toinen on Sephoran minirajaus ja toinen Diego Dalla Palman rajaus 2020 LookFantastic-kalenterista. Molemmat ovat nyt meikkipöydällä, että varmasti tulee käytettyä molempia :D. Löytyy myös hopeaa glitteriä sisältävä Paesen musta rajaus, joka on tullut varmaan Bette Boxista.
Jatketaan siis tänäkin vuonna oppimista :D.

Eipä mulla tämän kummempaa tällä erää. Jatketaan jossain vaiheessa ensi viikolla, jos tässä alkaa nyt enemmän tuotteita loppumaan vihdoin ja viimein ^_^.
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit