lauantai 6. elokuuta 2022

Ennusteet Elokuulle 2022

Hellou!
Sadepäivän (ja viikonlopun) kunniaksi olisi viimein aika katsoa mahdollisesti loppuvia tuotteita kuluvalle kuukaudelle!
Myöhässä en vielä ole, sillä edelleenkään ei ole mitään loppunut eli saattaa jälleen tulla aika tylsä kuukausi :p. Katsotaan kuitenkin purkit läpi ennen viimeistä tuomiota :D.

Nyt on kroppatuotteiden kanssa vähän möööhh-tilanne, sain vain nämä 2 pengottua kuviin...
Toisaalta nämä loppuvat ihan varmasti, kun Korres töräyttelee viimeisiä voiderippeitä ja käsisaippua (250ml) on jo varmasti yli puolen välin kulutettu.
Riippuu sitten vähän siitä, otanko seuraavaksi täyttöpumpun käyttöön välissä, että loppuisiko vielä joku suihkugeeli.
Suihkun puolella on ollut käytössä pari täysikokoista ja 1 mini vuorotellen, niin sieltä ei varmaan lopu mikään ilman käsisaippua käyttöä.

No hiustuotteissa on hitusen parempi määrä, mutta ainoa mistä oon varma, on tuo Glissin naamio :D.
Tuo shampoo on 500ml pullo ja lisäksi on sama lopuillaan 250ml pullossa, joten täytyy katsoa, saisinko molemmat käytettyä.
Hiuslakka on aina ??, koska käytän niin vähän ja vain töihin. Lisäksi oon ens viikolla vain maanantain töissä ja sitten pidänkin viikon mittaisen loman (töihin sitten seuraavan viikon tiistaina), kun Mr.Insinööri lähtee työreissulle Norjaan eli olen jälleen kissa-vahtina/ siivoojana/ ruokkijana täällä :p.
Hiusöljyn loppumisessa on potentiaalia, vaikka hitusen epäileväinen vielä olen :D.

Viimeisenä sitten kasvotuotteet!
Tämä on kaikista toiveikkain setti, vaikka epävarmuuksia löytyy :D.
Misellivesi ehkä loppuu, jos nyt loman aikana innostun leikkimään jälleen mun Fixy-kitillä! Olisi taas yksi uudelleen pannutettava ja mietin, jos kokeilisin sitä glitter-pressausnestettä myös muutamaan tuotteeseen :D.
Eli misellivettä menee sitten paikkojen putsaamiseen ja toki työaamuina käytän aamuputsarina. Pitää varmaan myös puhdistavana kasvovetenä käyttää enemmän.
Ziaja on vähän enemmän epävarma, mutta yritän kuluttaa sitä nyt pois, kun on uudempi SPF30 voide ostettu jo.
Vaahtoputsaria käytän vapaapäivinä, eli nyt loman aikana hupenee varmasti hyvää vauhtia.
Planet Spa-naamiossa ei ole moneen käyttöön enää eli jos edes 2krt/vko käytän, niin loppuu varmasti. Saa jo nyt puristaa tosissaan, että saa tuotetta ulos!
Swiss Clinicin kuiva-kangasnaamiota oon kerran jo kokeillut ja 3 kertaa voi ohjeen mukaan käyttää. Aattelin kokeilla myös 4.kerran käyttää, että varmasti kaikki hyöty lähtee irti :p. Lomalla pitää hoitaa kasvoja urakalla!
Huxleyn suihke loppuu aika varmasti.
Ja pari meikkiäkin sain kuvaan! Avonin rajaushan on mulla Deck of Panning-projektissa ja olen varma, että sen saan käytettyä. Oon 4 kertaa jo käyttänyt ja terä on todella hyvin lyhentynyt!
Ja sitten Lumenen meikkipuuteri:

Alkoi olla jo vaikea käyttää reunoja, joten tuossa muutama päivä sitten päädyin rikkomaan irtopuuteriksi loput mun jemmarasiaan eli tämä 10g Lumene Blur Longwear Powder Foundation SPF15, 1 Classic Beige / Kultahiekka on elokuun ensimmäinen loppunut!
Olikohan tämä mun 6. tai jotain purkki eli tätä on kulutettu, eikä mulla mitään uutta sanottavaa ole tästä. Hyvä perus-meikkipuuteri ja loistava työpäiviin.
Uusi kappale lähti käyttöön ja 1 vielä laatikossa odottaa. Tätä ostan todellakin aina tarjouksesta jemmaan, nuo viimeisimmät ostin joko Matsmartista ja Fiksuruualta.
Toki sitä mun irtopuuteri-jemmarasiaa käytän myös, että mahtuu aina seuraavat reunat sinne :D.
Ehkä voisin kokeilla pressata pannuun nekin, kun leikin Fixylla!
Oon onneksi nyt enemmän käyttänyt myös nestemäistä pohjaa, mutta edelleen tähän puuteriseen tulee herkemmin tartuttua nopeutensa takia :D.

Eli tässä elokuussa yritän kuluttaa 10 täysikokoista, 3 minikokoista ja 1 näytteen (kangasnaamiot lasken näytteiksi, kun käyttökertoja ei montaa ole).
Ei siis taaskaan tule olemaan mitään purkkien kulutusjuhlaa... Mutta toivottavasti jotain iloisia yllätyksiä tapahtuisi jälleen! Paria tuotetta jäin miettimään, että loppuisivatko, mutta en sitten ottanut kuviin. Katsotaan, tuleeko niistä yllättäjiä.
Myös tuo lomaviikko saattaa tuoda yllätyksiä joihinkin tiettyihin tuotteisiin ^_^.

Plussia ei hyvin suurella todennäköisyydellä ole tässä kuussa tulossa, ellei sitten jotain yllättävää tämänkin kanssa tapahdu :D.
Mr.Insinöörillä on shampoo loppumassa, niin mietinnässä on Avonin tilaus, mutta päätöksiä en ole tehnyt. Samoin kyttäilen sitä Maria Nila-tarjousta, jos raaskisi sen hoitoaine-jätin ostaa jemmaan. Sillähän selviäisin sitten ensi vuoden loppuun hyvin.
Niin ja nyt maanantaina tulisi ne aiemmin puhumani Clionadh Cosmeticsin Stained Glass-kokoelman uudet multichrome-sävyt myyntiin (54kpl) eli sekin kyllä houkuttaisi, mutta en taida tässä vaiheessa niitä vielä tilata. Toivelistaan aion toki lisätä himoitsemani sävyt, kunhan näkee vielä lisää kuvia sävyistä ja vertailuja aiempiin samantyyppisiin sävyihin.
Luulen kaiken kaikkiaan, että myös elokuu jatkaa entistä linjaa eli vähennystä tulisi edelleen!

Tällaista siis tässä kuussa mahdollisesti luvassa :D. Eli aika hiljaista tulee olemaan :p.
Pitäisi varmaan kehitellä jotain, että saisi vähän useammin kirjoiteltua...
Ehkä pitäisi varastotilannetta päivittää pitkästä aikaa ja onhan mulla ne parit vanhat meikkitilauksetkin virallisesti esittelemättä (Sydney Grace ja Devinah Cosmetics) parin vuoden takaa :'D. Aloittanut olen kyllä niitä luonnoksiin :D.
Yritän ottaa itseäni niskasta kiinni vihdoin ja viimein niiden kanssa!

Mutta nyt viikonloppu menee punaherukoita pakastaessa ja ehkä vielä yhden piirakan teossa (2 ollaan jo tehty). Vajaa 5litraa marjoja odottaa jääkaapissa putsaamista :D. Puskaan jäi vielä edelleen raakaa marjaa aika paljon, mutta pitää vasta sadepäivien jälkeen käydä ne katsomassa.
Yksi samanlainen satsi meni ystävälle ja toinen mun veljelle eli marjoja on todellakin tullut.
Saatiin kuitenkin viimein ne 2 aikomaamme pensasta leikattua pois eli ensi vuonna ei tule enää tuollaista määrää :D. Sen yhden pensaan alla oli tosiaan vadelman taimia kasvamassa, joissa oli nyt 5 vadelmaa :D. Josko ensi vuonna olisi jo muutama enemmän!
Omenoita on vielä tulossa, muttei onneksi kuin ehkä max 2 piirakkapellilliseen! Ehkä tehdään 1 piirakka pakkaseen ja loput omenoista syödään sellaisenaan ja mä syön jugurtissa ja smoothiessa.

Mä katson, mitä mä saisin loman aikana tänne raapustettua, ettei olisi niin hiljaista ja kun olisi sitten oikeasti pelkkää aikaa kirjoitella. Toki, jos nuo purkit alkaa loppua, niin pitää vaikka lyhkäsiä pikkupostauksia niistä sitten tehdä!
Palaillaan asiaan!
Miumoi <3

6 kommenttia:

 1. Inventaario olis kyllä mielenkiintoinen luettava!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämän kyllä voisi tehdä tässä jossain vaiheessa taas, kun viimeksi tainnut tehdä meidän muuttaessa tähän taloon :D.

   Poista
 2. Ei käy kyllä kateeksi tuo marjojen määrä :D Meillä kotona oli joskus pahimmillaan seuraava setti: 2 x mustaherukkaa, 2 x viherherukkaa, 3 x valkoherukkaa ja 2 x punaherukkaa + karviaiset 2 puskaa. Kirsikkapuukin löytyy (on yhä), mutta siitä harvoin kerkeää mitään saada, kun linnut syö heti, jos näkyy marjassa vähänkin punaista.

  Sittemmin taitaa olla enää jäljellä karviaiset, onkohan 2 mustaherukkaa, kaksi valkoista ja yksi punaherukka :D Ja yllättäen punaherukasta tulee aina eniten satoa, vaikka linnut käy niitä syömässä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tuossa on jo melkoinen määrä :D.
   Meilläkin on kirsikkapuu, mutta tänä vuonna tuli huikeat 2 kirsikkaa xD. Joinakin vuosina on tullut 3-4litraakin, mutta nyt oli huono vuosi.
   Omenapuita on tosiaan 2 ja onneksi tänä vuonna ei tule kovin hirveästi, viime vuonna tuskailtiin niidenkin kanssa :D.
   Ite oon haaveillut, että olisi 1 puska puna- ja mustaherukkaa ja karviainen :D.
   Ja sitä vadelmaa... Pikkuisen mietin myös, saataisko ensi kesäksi pieni mansikkapenkki aikaan, ei tullut tänä vuonna pakkaseen ostettua mansikkaa.
   Vaan täytyy nyt katsoa, miten saa tyhjennettyä ja syötyä nuo vanhat marjat pakkasesta ensin.

   Poista
  2. Onneksi mie saan aina pakkaseen äidiltä marjoja, kun ei täällä kaupungissa oikein ole paikkoja missä kerätä (toki autolla pääsee jne. mutta on se bensakin aika kallista). Mansikoita en pysty syömään pakkasen kautta ollenkaan, en tykkää niiden löllöisyydestä sen jälkeen. Pitää olla kohmeisia tai tuoreita :D Muut marjat kyllä menee pakkasen kautta ihan hyvin!

   Poista
  3. Mä sain myös äitiltä muita marjoja (mustaherukoita ja karviaisia, välillä myös mansikkaa ja vadelmaa), kun sillä oli omia pensaita ja penkkejä.
   Harmitti silloin kun tyhjennettiin äitin asuntoa, kun oli kevättalvea ja maa vielä jäässä, niin ei päästy veljen kanssa ottamaan niitä pensaita itelle :/.

   Heh, mä tykkään jugurtin seassa syödä tai tehdä smoothieta, niin ei haittaa pakkasesta ottaa mitään marjoja :D. Tänään otin smoothieta varten vanhoja omenalohkoja sulamaan, kun uudet omenat ei ihan vielä ole kypsiä :D.

   Poista

Suositut tekstit