sunnuntai 28. elokuuta 2022

Loppuneet Kasvotuotteet, Elokuu 2022

Hellou taas pitkästä aikaa!
Purkit on vähentyneet tuskaisan hitaasti edelleen tämän kuun aikana eli ei ole hirveästi ollut kirjoiteltavaa. Lisäksi oon hartioita/niskaa yrittänyt säästää ja viime viikolla tämä yläkerta oli taas lämpimien ilmojen johdosta sen verran kuuma, ettei huvittanut koneelle istua :p.
Mutta tuossa muutama päivä sitten sain kuitenkin otettua kuvat Deck of Panning-projektin päivitystä varten! Taustatyötä oon siis täällä tehnyt :D.
Katsotaan nyt kuitenkin ne muutamat loppuneet kasvotuotteet ja alkuviikosta esittelen loput.

Porukasta ensimmäisenä loppui tämä 35ml minikokoinen Huxley Secret of Sahara Essential Face Mist kasvosuihke, jonka tilasin kokeiluun keväällä Hullareilta.
Tämä taitaa olla Huxleylla normikokoinen, mutta laitoin tämän listoihin minikokoiseksi, kun täysikokoiset yleensä ollut sen 100ml.
Käytin yleensä iltaisin ja olihan tämä kyllä kivan kosteuttava!
Koostumus ja ulkonäkö oli vähän läpikuultavan maitomainen.
Suihke oli täydellinen eli just sopivan hienojakoinen! Aion säästää pullon käyttöön, kun Mr.Insinööri otti omaan käyttöön säästämäni Lumenen kasvosuihkepullon, jossa oli samanlainen hienojakoinen suihke.
Voisin kyllä ostaa uudelleen, sitten kun rahatilanne on parempi. Kuitenkin tuon kokoiseksi aika tyyris, niin täytyy ostaa nyt halvempia käyttöön, kunnes töiden jatko selviää.
Ja nythän mulla on käytössä 2kpl Mario Badescun 59ml suihketta, jotka tilasin BeautyBayltä, niillä pärjään ensi vuoden puolelle :).

Lisää Hullari-tuotteiden loppumisia, seuraavaksi tyhjentyi tämä 400ml Garnier Micellar Cleansing Water misellivesi, jonka tilasin viime syksynä Hullareilta.
Oon monesti sanonut täällä, niin en tosiaan meikin putsaamiseen käytä misellivettä, kun ei vaan tehoa siihen. Käytänkin vain arkiaamuina nopeaan kasvojen putsaamiseen sekä iltaisin puhdistavan kasvoveden tilalla viimeistelemään puhdistuksen.
Varsinkin ei-suihkupäivinä kun pesen kasvot lavuaarin ääressä, niin siinä jää varsinkin kaula ja hiusraja pakosta vähemmälle huomiolle eli niille alueille jää meikinrippeitä. Siihen siis soveltuu oikein hyvin mulla misellivedet.
Mähän täytän näistä isoista pulloista säästämääni pienempään 100ml pumppupulloon ja nyt tosiaan tämä Garnier tyhjeni siihen.
Toki oon lisäksi käyttänyt puhdistusapuna aina silloin, kun leikin Fixy-kitillä ja pressaan lyuomivärejä ym.
Seuraavaksi käyttöön lähtee Matsmartilta tilattu 500ml Bioderman misellivesi eli sillä pärjään varmasti seuraavan vuoden, kun tämä 400ml kesti myös melkein vuoden päivät.

Sitten sain käytettyä nämä Masque Me Up Spot on Perfect Skin Patches finnitarrat, jotka on tulleet Goodieboxista Huhtikuussa 2020.
Pienempää kokoa oli 12kpl ja isompaa 10kpl ja kyllä nämä varmaan sen pahimman kivun vei sekä vähän kuivatti pienemmäksi finnejä. Aiempaa kokemusta ei ollut tällaisista ja näitäkin käytin joskus ja jouluna :D.
Näiden käytön seurauksena tilasin silloin joskus Avonilta vastaavia ja nyt ne lähtee käyttöön seuraavaksi. Varmaan muiltakin merkeiltä tilaan kokeiluun, kun törmään niihin.

No sitten sain jälleen yhden vanhemman tuotteen käytettyä, kun tämä Swiss Clinic Face Perfecting Dry Mask kuiva kangasnaamio meni roskiin.
Tämä tuli vuoden 2017 eleven-joulukalenterista ja taisi olla hinnaltaan parinkympin luokkaa.
Tämä oli tosiaan siitä jännä, että kangas oli kuiva ja tätä pystyi käyttämään 3 kertaa. Aattelin ensin käyttää 4 kertaa, mutta huomasin jo tehon selvästi vähenevän tuolla 3.kerralla.

Pohjalle laitoin kerroksen kasvovettä ja pari kerrosta kasvosuihkeita.
Kyllä tämä vaan toi kosteutta lisää iholle, mikä ihmetytti todella paljon :D.
Itse naamio oli kyllä aika nafti mun kasvoille ja mulla rikkoutuikin toinen korvalenkki ensimmäisellä kerralla.
Kankaassa oli ylhäällä ja alhaalla korvanlenkit ja kuvasta näkeekin, että mun kasvoille naamio oli hieman tiukka, kun toinen korva "rullautuu".
Oli kyllä kiva kokeilla, mutta en aio tuohon hintaan ostaa uudelleen, kun normaaleista kangasnaamioista käytän sitä ylijäänyttä seerumiakin jo monta viikkoa.

Ja viimeisenä sain kuin sainkin käytettyä tämän Deck of Panning-projektissa mukana olleen Avon Glimmerstick Eye Liner, Ultra Violet silmänrajauskynän!
16 kertaa sain käyttää luomivärien alle pohjalle.
Onhan tämä aivan ihana sävy ja taisi olla toinen rajaus, jonka tätä sävyä käytin.
Oon kuitenkin päättänyt, etten enää rajauskyniä osta, kun voin luomivärejä käyttää samaan tehtävään, niin täytyy tosiaan yrittää saada näitä kertyneitä kyniä nyt käytettyä pois.
Toimii ihan hyvin värillisenä pohjana ja siten tosiaan saa nopeammin käytettyäkin.
Mutta tästä varmaan lisää sitten projekti-päivityksessä!
Nyt en varmaan hetkeen tee violetteja meikkejä :D.

Tällaista täällä on loppunut kaikessa hiljaisuudessa. Muutama tuote tosiaan tulee vielä esittelyyn, mutta on kyllä ollut aika hiljainen kuukausi.
Syyskuussa ei ehkä ole niin hiljaista, sillä saatoin tehdä tässä Clionadh Cosmetics-tilauksen, kun heillä on nyt muutaman päivän 6-vuotissynttäri ale eli heidän Stained Glass-kokoelma on harvinaisessa alessa...
Ja aion ensi viikolla tehdä pitkästä aikaa isomman Avonin tilauksen ja lisäksi pyöritän eleven-tilausta mielessä (se Maria Nilan hoitoaine ja samalla muuta täydennystä)... Paitsi että nyt se tarjous mitä katsoin, olikin hävinnyt sivulta... Eli ehkä tuo eleven jääkin pois vielä :D.
Noh, tämä kuukausi on mennyt kuitenkin ihan jees, mutta syyskuu ei ehkä menekään ihan niin hyvin :p.
Katsotaan, miten käy!
Mutta palataan asiaan pian niiden viimeisten loppuneiden kanssa!
Miumoi <3

2 kommenttia:

  1. Miullakin tämä kuukausi loppuneiden osalta aika hiljainen :D Huomaa kyllä, että joku kuukausi on suurin osa tuotteista vaihdettu täysiin, kun tuntuu nyt ettei mikään lopu :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, tuo valitettavasti trulee aina ennemmin tai myöhemmin vastaan, jos purkkeja on jollain aikavälillä kuluttanut huomattavasti enemmän pois :D.
      Mutta kaikki miinukset lasketaan!

      Poista

Suositut tekstit