maanantai 29. elokuuta 2022

Viimeiset Loppuneet tuotteet, Elokuu 2022

Heissan!
Pidemmittä puheitta, tässäpä tulee viimeiset loppuneet! Säästin vielä viimeiset potentiaalisesti loppuvat syyskuulle, kun sinne varmasti nyt tarvitsen kaikki mahdolliset purkit, jotka vaan voi loppua :D.

Ainoana hiustuotteena tässä kuussa loppui tämä Matsmartilta (?) kokeiluun tilaamani 300ml Schwarzkopf Gliss Total Repair Replenish 2-in-1 Treatment Hair Mask hiusnaamio.
Ei tämäkään sen Maria Nilan Heal-sarjan hoitsikan tasolle päässyt, mutta yllätyin kuitenkin positiivisesti tämän tehoista.
Vähän enemmän tätä sai siihen toki olla käyttämässä ja vaikutusaika hieman pidempi, mutta suurimmat takut kyllä lähti.
Mikä ettei voisin taas joskus tilata/ostaa, jos tulee vastaan sopivaan aikaan!
Mun pitäisi alkaa vakavasti pohtia sitä hoitsikan tilaamista, kun keskikerroksen suihkussa on käytössä enää Garnierin Banana Food naamio (toki melkein 400ml lähtömäärä, onkohan nyt jotain 1/4 käytetty) ja jämät (ehkä 50ml) System 4-sarjan 500ml naamiosta ja sitten kellarissa on vain Dermosilin 150ml naamio, josta oon nyt 2 kertaa käyttänyt. Voisi tuon Garnierin siirtää sitten kellariin käyttöön.
Katoin nyt tässä samalla, niin Lykolla olisi tuo Maria Nilan Heal-hoitsikan litran pönttö nyt 58e. Ja elevenille oli tullut aiemmin katsomani tarjous takaisin, mutta siinä ois shampoo-hoitsikka setti ja vaikka siihen tulis tämän päivän voimassa oleva 5% lisäale, niin pari euroa jää enemmän hintaa per tuote :D. Saatan ehkä tuohon Lykoon taipua nyt, mutta täytyy vertailla vielä! En olekaan vielä Lykolta tilannut aiemmin mitään, joten sekin olisi hyvä houkutin kokeilla tätäkin nettikauppaa viimein :D.

No mutta loput tuotteet ovat sitten kroppatuotteita.

Vartalovoiteita taas käytetty, kun tämä 40ml minikokoinen Korres Ginger Lime Body Milk loppui.
Tämä on tullut aikoinaan varmaan BetteBoxista.
Tuoksu oli aika voimakas ja varmaan tuo inkivääri teki siitä omaan nenään pikkuisen epämiellyttävän, niin käytin tämän suosiolla jalkapohjille jalkarasvana, jossa toimi yllättävän hyvin ainakin nyt kesäaikana.
Varmaan talvelle vaatisi enemmän kosteustehoja.
En tosiaan tuon tuoksun takia ostaisi uudelleen, harmi ettei tuo limen tuoksu ollut hallitsevampi!

Pääosin jaloille päädyin ottamaan tämän minikokoisen rasvan käyttöön, vaikkei ollutkaan jonossa seuraavana.
Hellekeleillä oon käyttänyt aloe-geeliä myös jaloille, joten tämä lähtee tässä syksymmällä tehokkaampaan käyttöön.
En edelleenkään aio jalkarasvaa hommata ennen kuin nuo kroppavoiteet loppumassa (eli purkkeja jäljellä 1-2kpl, siihen on vieläkin vähän matkaa)!

Ja tuttuun tapaan myös käsisaippuaa kului, nyt vuorossa oli tämä 250ml Barnängen Kakao Creme & Olja Handtvål, jonka tilasin 2-packina Matsmartilta/ Fiksuruualta (hitto kun ei tuo muisti pelaa enää tämänkään vertaa :p).
Ja oli kyllä niin ihana, mitä ajattelinkin! Tuoksussa oli selvästi kaakaota ja kyllä se käytössä myös hiipi nenään kivasti.
Kuivattavuudesta en osaa vielä sanoa mitään, kun kesäaikaan ei muutenkaan kädet kuivu. Sitä toista pulloa käyttäessä osaan varmasti siitäkin sanoa enemmän, kun syksy etenee.
Mutta voisin kyllä ilolla tilata taas uudelleen ja muutenkin kokeilla enemmän tätä merkkiä!

No päädyin sitten ottamaan hetkeksi täyttöpumpun käyttöön, että saan vähän suihkugeelejä taas kuluteltua.
Ensin loppui tämä 250ml Avon Senses Polynesian Paradise Aloha Monoi Coconut & Tiare Flower Shower Crème, jonka olen näköjään tilannut vuoden 2020 kesällä :D.
Ihan kivan tuoksuinen, mutta on näitä ollut vielä herkullisempiakin tuoksuja. Tässä oli ehkä tuo Tiare vallitsevampi tuoksu.
Koska nykyään teen niin harvoin Avonille tilauksia (1-2krt/vuosi), niin ei pääse juuri uudelleen enää ostamaan samoja tuoksuja. Teoriassa voisin ostaa uudelleen, mutta toisaalta aina kun teen tilauksen, on tullut monta uutta tuoksua, joita haluan tietysti päästä kokeilemaan. Näin tulee käymään nytkin, kun varmaan tänään laitan mun Avonin tilauksen eteenpäin :D.

Toisena suihkugeelinä sain käytettyä tämän vanhemman 250ml The Body Shop Frosted Berries Shower Gel suihkarin pois.
Tämä sarja taisi olla myynnissä... 2018 (??) joulunaikaan... No silloin muistaakseni, kun myös Vanilla Chai oli myynnissä eli liian kauan aikaa sitten! Korjatkaa joku, saatan muistaa täysin väärin!
Kuitenkin tämä oli kyllä ihanan raikkaan marjaisan tuoksuinen, ilolla käytin!
Ja ilolla voisin ostaa taas joskus uudelleen, jos vaan tulee myyntiin :D.

Kun sain täyttöpumpun täytettyä noilla suihkugeelien jämillä, niin otin nyt pari päivää sitten seuraavaksi käyttöön tämän Avonin nestesaippuan. Käytän nyt pois ennen kuin kesä on aivan ohi :D.
Sitten mulla onkin enää tuo toinen Barnängen-saippua kaapissa.
Mutta taitaa yksi nestesaippua tulla tohon Avonin tilaukseen. Ja pari suihkugeeliä "uusissa" tuoksuissa... Varmaan ikuinen kauhun tasapaino tulee olemaan, eikä nuo suihkugeelit/kylpyvaahdot koskaan vähene :D.
Tosin oli pakko tsekata tämän hetken tilanne, niin kylläpä vaan tähän mennessä on kulunut enemmän kuin tullut lisää eli näköjään nämäkin hitaasti vähenee, vaikkei siltä oikein tunnukaan!

Tällaista siis tänne!
Ei tosiaan mitään purkkien kulutus-ilotulitusta ollut elokuussakaan, mutta kaikki miinukset lasketaan :D.
Laitan yhteenvedon todennäköisesti keskiviikkona, kun huomenna on vähän pidempi päivä töissä ja voi olla, että saan olla taas loppuviikon vapaalla ^_^.
Eli palaillaan piakkoin asiaan!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit