sunnuntai 10. joulukuuta 2023

Ennustuksia Joulukuulle 2023

Hellou taas!
Vihdoin koneen ääressä jälleen, joten katsotaan viimein ne tämän kuun mahdollisesti loppuvat tuotteet!

Hiustuotteita löysin nämä sekä lisäksi olisi ollut kellarissa yksi purkki, jonka sainkin loppumaan pari päivää sitten :D.
Mietin myös sitä eleven-tilauksen mukana tullutta mini-Kératasea, mutta toisaalta sitä tulee aika vähän laitettua kerrallaan hiuksiin...
Päätin kyllä, että yritän sitä käyttää nyt pois, joten jos ei nyt lopu, niin todennäköisesti se tapahtuu sitten tammikuussa!

Vartalotuotteissa on monta tuttua purkkia aiemmilta kuukausilta :D.
Toivon tällä kertaa, että suurin osa nyt viimein loppuisi ja tähän mennessä jopa 2 onkin niin tehnyt \o/.
Päädyin myös ottamaan tuon Avonin mini-suihkeen jämät nyt vessatuoksuksi, kun se täysikokoinen pullo löytyy. Jos mulla tuo 10ml mini on kestänyt useamman vuoden, niin eiköhän se 50ml pullo kestä myös :D.
Ritualsin käsivoide on ollut jalkavoiteena (en edelleenkään omista jalkavoidetta), mutta mukaan pääsi nyt ihan käsivoiteina olevat käsivoiteet :D.
Punainen on tässä työpöydällä ja Avonin on muutaman askeleen päässä olohuoneen pöydällä.
Kädet kuivuu nyt aivan järkyttävästi, joten melko kova luotto on itselläni, että molemmat loppuu kuun aikana.

Kasvojen hoitoakin löysin muutaman purkin.
Muut ovat aika varmoja, mutta Origins on vielä kysymysmerkki. Haluan tuon Espan voiteen käyttää pois ainakin, niin Origins saattaa sen vuoksi "kärsiä". Ei sitäkään toki paljoa olisi, mutta tuo Espan on ollut ihan helkkarin riittoisa, niin jännään, riittääkö tuostakin lirusta kuitenkin ensi kuulle :D.
Yliopiston apteekin öljyn tulen siirtämään viimeistään kuun lopussa kellarin täyttöpulloon, mutta käytän sitä nyt niin pitkään tuosta kuin ehdin suihkussa.
Banila Co mini-putsarit ovat lavuaarin vieressä käytössä ja kuten edellisten loppuneiden ohessa sanoin, niin montaa käyttökertaa ei noissa ole eli tulevat loppumaan varmasti.

Sitten vielä muutama meikkituotekin mukaan.
Melko kunnianhimoista laittaa peräti 2 rajauskynää samalle kuulle, mutta katsotaan miten käy :D.
En tiedä, kuinka kauan menee tuon 10ml primerin käyttöön, mutta yritän parhaani ja jokaisella meikkauskerralla oon käyttänyt :).
Tuota Dermosilin kynää on kuitenkin pakko laittaa lisäksi, koska primer ei riitä mulle punaisuutta häivyttämään tarpeeksi.

Tässä kuussa yritän siis tyhjentää 18 täysikokoista ja 8 minikokoista tuotetta.
Jälleen toivon, että tulisi joitakin yllätyksiä ja itse asiassa muutama tuote tulee olemaan kuvien ulkopuolelta, kun päätin, että nyt täytyy saada puristettua viimeiset miinukset tälle vuodelle :D.
Plussaa ei ole tulossa tälle kuulle, toivottavasti.
Teen varmaan sen Avonin tilauksen, mutta vasta kuun lopussa ja toivon, että sitä Creamy Fantasya on vielä silloin jäljellä :D. Siitä tulee siis tammikuulle plussat sitten.

Joudun nyt muutenkin jännittämään vielä tulevan viikon loppuun, että jatkuuko työt ensi vuoden alusta. Jos ei jatku, niin miinukset tulee jatkamaan vahvana myös alkuvuoden.
Toisaalta ei ehkä muutenkaan raaski tilauksia hetkeen nyt tehdä, sillä JÄLLEEN KERRAN mulla on mennyt näkö !! V**tu 4 kuukautta ehti kulua, kun sain nämä nykyiset kaksien lasien linssit uusittua ja vaikka oli -50% ale, niin meni 600e + silmälääkärikäynti vajaa 130e... Kesällä mulla meni lähinäkö ja sain tosiaan plussaa ja vähemmän miinusta linsseihin.
Nyt mä en näe enää kauas näillä laseilla... Onneksi olin säästänyt mun vanhat (jotain 7 vuotta vanhat) lasit remonttilaseiksi, sillä niillä mä näen nyt kauas hyvin (toki lähelle en näe niillä, kun niissä ei ole plussaa) :D.
Ilmeisesti miinus on edelleen vähentynyt, mutta v**tu olisi nyt ollut pidempään kuin 4kk...
Harmittavasti nyt ei ollut Silmäasemalla linsseistä -50% alea, kun nykyinen ale on uusille laseille... Täytyy nyt odottaa, miten tuon työhomman kanssa käy, että voiko käydä nyt "heti" uusimassa nuo, vai pitääkö sinnitellä vielä jonkin aikaa.
Ei auta kuin vaihdella laseja kotona, jos haluaa tv:tä katsoa ja välillä vilkaista kännykkää :p.

Ja tietysti mulla tulee nyt nuita muitakin käyntejä sen neuron käynnin takia eli polimaksuja tulee useampi varmaan tässä tammi-helmikuussa...
Haaveilin myös, jos olisi kampaajallakin päässyt viimein käymään, kun edellisestä käynnistä tulee vuosi täyteen tammikuun alussa. Olisi ollut kiva kuulla mielipide hiusten kunnosta, kun mielestäni mulla on lähtenyt ihan hirveä määrä hiuksia ja ne on siksi ohentuneet todella paljon, että uskaltaako niitä enää edes värjätä.
Eli joo, nyt taitaa jälleen purkit vähentyä ihan urakalla hyvin suurella todennäköisyydellä :p.

Katsotaan, pääsenkö huomenna jo esittelemään ensimmäisiä loppuneita.
Mulla on huomenna vapaapäivä, kun on nyt ensimmäisenä se MRI-kuvaus, joka tulee olemaan melkoista kidutusta tälle iltavirkulle, kun kuvaus on hemmetti klo 7!
Sitten kun mulla on vielä tuo uusi lihasrelaksantti, joka väsyttää kiitettävästi, kun kroppa rentoutuu kunnolla, niin tulee olemaan erittäin mielenkiintoista päästä ylös sänkystä ennen puoli 6...
Outoa tulee myös olemaan, kun siellä ei saa olla silmämeikkiä, niin en meikkaa sitten ollenkaan. Onneksi on todennäköisesti edelleen pimeää ulkona myös pois päästessä, niin kukaan ei mua zombina näe :D.
Mielessä toki on, josko insta-stooreihin laittaisikin ensimmäistä kertaa "tältä näytän ilman mitään meikkiä"-kuvan :p. Katsotaan, kuinka väsynyt olen sitten, että jaksaako.
Tällaista siis tänne tällä erää.
Mielenkiinnolla odotan kyllä, miten tämä kuukausi etenee! Moni asia vaikuttaa moneen juttuun kuluvien viikkojen aikana, enkä yhtään osaa nyt arvioida, mitkä on positiivisia ja mitkä negatiivisia vaikutukseltaan lopulliseen vuoden yhteenvetoon. Elämme jänniä aikoja :D.
Miumoi <3

2 kommenttia:

  1. Miten meni kuvaus? Kattelin instasta, että olit jaksanut herätä🥰. Ja hei hienosti olis tulossa loppuneita, toivottavasti toteutuu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo jaksoin herätä :D. Mutta väsy iski sitten siellä paikan päällä, joten ihan hyvin kuvauskin meni :D. Sellaista jotain vaaleanpunaista pöllöä katselin silmät lupsahdellen, kunnes aina uusia ääniä säpsähtelin :p.
      Hemmetin kylmä tuuli vaan oli pyöräillä, sekin kyllä tehokkaasti herätti mennen tullen, mutta sitten kun kotiin tullessa otin sen aamu-relaksantin, niin tuli nukuttua kevyet 3h "päikkärit" :D.
      Ihan hyvä idea oli ottaa tähän vapaapäivä!

      Poista

Suositut tekstit