maanantai 11. joulukuuta 2023

Parit Ripsivärit Vähemmäksi, Joulukuu 2023

Heipsböö!
Katsotaan, jääkö tämä ainoaksi yksittäisen tuotteen esittelyksi, mutta tässä kuussa saa "jo" nyt aloittaa loppuneiden käsittelyt :D.
Marraskuussa mulla ei tainnut olla yhtään loppunutta vielä tässä vaiheessa kuuta, nyt on peräti 7 purkkia tyhjentynyt.
Tai noh, tyhjentynyt ja tyhjentynyt, tämä postaus on taas yksi esimerkki siitä, kun ei kaikki mene niin kuin kuuluisassa strömssössä :D.

Mulla oli tarkoitus sinnitellä vielä jonkin aikaa tämän 12ml We Care Icon Funky N‘ Fabulous Volume Mascara ripsivärin kanssa, vaikka massa alkoi olla jo aika jankkia.
Olisin ainakin sen aikaa yrittänyt pärjätä, että saisin otettua kuvat ripsissä.
No valitettavasti kävi kuvassa näkyvä tilanne jo 2.päivänä muistaakseni eli harja napsahti poikki...
Ei siis ole kuvia ripsissä tästä, sori siitä.
Tämä on ostettu viime keväänä Sokoksen 3+1 Päiviltä.
Pieni pettymys oli huomata, että tämä oli käytössä vain reilut 3 kuukautta tuohon 12ml määrään nähden ja alkoi olla tosiaan jo melko jankkia ennen rikki menoaan.
Toki iso plussa tulee sitten hinnasta, joka oli alle 4e tuolla ale-päivillä.
Kyllä tämä käytössäkin oli omille suht pitkille, mutta värittömille ripsille oikein pätevä ripsari eli tuuheutta sai ja pystyi myös kerrostamaan jonkin verran. Harjakin toimi hyvin, kun massa oli tuoreempaa, loppuvaiheessa oli jo haastetta saada harja ripsistä "läpi".
Voisin ostaa tuohon hintaan ihan ilolla uudelleen.

Samaan syssyyn päätin, että heivaan menemään myös tämän kuivuneen 7ml NYX Worth the Hype Waterproof Mascara, Black vedenkestävän ripsivärin, jonka olen hommannut Syksyllä 2021 Hullareilta.
Tämäkin oli jo niin kuiva, ettei voinut ripsiin enää laittaa :D. Teki kuitenkin, mitä piti eli aika hyvin pysyi ripsissä, tuli sitten itkettyä tai pyöräiltyä vesisateessa.
Mikä ettei voisin ostaa uudelleenkin, mutta olisi kiva löytää jokin perushalpa ripsari tähän käyttöön, kun tulee kuitenkin melko harvoin käytettyä.
Pitää melkein jossain vaiheessa katsoa Sokokselta, onko tuolla We Care Iconilla vedenkestävää ripsaria tuohon yhtä halpaan hintaan.
Mulla ei nimittäin ole enää vedenkestävää versiota, tosin en muista, että olikohan se nyt syksyllä ostamani Tonymolyn panda ripsiväri sellainen lämpimällä vedellä poistettava...

Oon nyt kuitenkin ottanut tämän rakkaan Estée Lauderin Sumptuous Extreme ripsarin, kun se on hommattu ennen tuota Tonymolya.
Mulla on siis enää 1 ripsiväri varastossa eli todennäköisesti sitten kevään Hullareilta tai 3+1 Päiviltä on pakko pari ripsiväriä ostaa varastoon :D.

Näin on loppuneiden esittelu aloitettu \o/. Katsotaan, jääkö tämä alkuviikon ainoaksi, vai pääsenkö taas koneelle aiemmin kuin viikonloppuna.
Huomenna tulee ainakin olemaan pidempi työpäivä, kun pitää yksi kiireellinen näyte tehdä ja analysoida.
Palataan toivottavasti pian asiaan!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit