torstai 28. joulukuuta 2023

Parit Loppuneet Hiustuotteet, Joulukuu 2023

Heips taas!
Tuossa ensin pähkäilin, kumman postauksen teen ensin; loppuneet hiustuotteet vai kroppatuotteet.
Yksi purkki on ihan lopuillaan kroppatuotteissa, niin yritän sen saada vielä tälle vuodelle käytettyä eli hiustuotteiden esittely on siis vuorossa!
Tälle porukalle ei enää ehdi tulla lisää loppuneita, niin katsotaan nämä nyt :).

Tuttuun tapaan sain taas kuivashampoota kulutettua ja itse asiassa kuukauden ensimmäinen loppunut oli tämä 200ml Batiste Stylist XXL Volume Spray.
Tämähän on nykyään enemmän muotoiluun tarkoitettu, mutta kuivashampoona edelleen itse käytän.
Tuuheutta tuo kyllä kivasti, varsinkin nyt kun omat hiukset ovat ohentuneet hirveästi, kun tosiaan hiuksia on lähtenyt mulla kourakaupalla useita kuukausia jostain syystä. Onneksi se näyttää nyt hieman rauhoittuneen ja onneksi myös näyttää uusia hiuksia kasvavan takaisin.
En harmittavasti tajunnut ottaa nyt kuvia hiuksista tällä hetkellä ja tuon Batisten kanssa, hyvän vertailun olisi varmaan saanut.
Aion kuitenkin edelleen ostaa tätä(kin) Batistea taas uudelleen.

Käyttöön lähti tämä Klippoteketin kuivis ja aika vähiin pääsi tämäkin. Loppuu varmasti tammikuun aikana :).
Mutta tulipahan tämän käyttöönoton aikaan muistiini, miksi en ole ostanut tätä vuosiin... Siitä lisää ensi kuussa, kun tämä loppuu!

No sitten sain myös nestemäistä shampoota käytettyä, kun tämä 200ml Dermosil Hair Care Sea Salt Shampoo loppui viimein.
Oon nuo molemmat ostanut peräkkäisissä tilauksissa, mutta harmillisesti en ollut niihin päivämäärää laittanut.
Uskoisin, että tuon tyhjentyneen ostin vuoden 2021 alussa (tai 2020 joulukuussa, kun joulutuotteita oli mukana EDIT: löytyi postaus 2020 Marraskuussa :D) ja täyden ehkä vuoden 2022 alussa, kun tyhjentynyttä oli jäljellä noin puolet. Luulin, että se ehtii loppua ennen seuraavaa tilausta, niin piti ostaa varastoon...
No se loppui vasta nyt, vuoden 2023 joulukuussa :D.
On siis hemmetin riittoisa tapaus, toki tuo oli mulla käytössä vain saunailtoina, että saa hiukset kunnon syväpuhdistuksen noin kerran viikossa.
Tuota tarvitsi myös ihan oikeasti todella vähän, puolikas teelusikallinenkin oli varmaan liikaa ja monesti sormilla ottaessa sitä tuli ihan liikaa eli olisi riittänyt vieläkin pidemmälle, jos olisi ollut kunnollinen spaatteli ottamiseen :D.
Suolarakeet oli ihan kunnon merisuolarakeita ja ne tipahteli herkästi pois. Vaahtosi kuitenkin runsaasti ja hiuksista tuli narskuvan takkuiset eli omat hiukset vaati kunnon hoitoaineen tämän jälkeen.
Rauhoitti kuitenkin kutisevaa päänahkaa hyvin eli tykkäsin tästä tosi paljon.
Ilolla käytän siis seuraavat 2-3 vuotta tuota toista purkkia :D.
Ostan myös varmasti taas purkin varastoon ja kiinnostaisi kokeilla se hoitoaine-versiokin tästä!

Hiustuotteita ei siis taaskaan isommin loppunut, mutta onhan nämäkin aina eteenpäin.
Ja tietysti loppuneiden yhteenveto näyttää aina paremmalta, oli loppuneet mitä vaan :D.
Yritän tosiaan saada vielä tuon yhden kroppatuotteen kulutettua ennen kuin esittelen ne, toivon mukaan tänään tai huomenna se loppuu ^_^.
Pääsee sitten heti tekemään yhteenvedon ja suunnittelemaan muita postauksia!
Palaillaan siis piakkoin asiaan!
Miumoi <3

2 kommenttia:

  1. Mulla on kans lähtenyt järkyttävästi hiuksia..johtunee siitä että eka lääkäri laski tyroksiinin päivä annoksen puoleen ja nyt toinen nostaa sitä. Onneks uutta hiusta kasvaa..Mutta hauska sädekehä on sitä lyhyttä uutta tukkaa pystyssä😆

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hitsi että nuo uudet hennot hiukset on kyllä ärsyttäviä, kun hapsottavat varsinkin tuossa etualalla otsalla joka suuntaan ja niitä ei saa liimattua mitenkään alas :D.
      Oon aatellu, että pitää ehkä biotiinia alkaa nyt syömään, jos se nopeuttaisi kasvua. Sillon kun niitä biotiineja tuli nuista Betteboxista/Goodieboxista, niin tuntui, että olisi kynnet ja hiukset olleet paremmassa kunnossa...
      Täytyy siis testata, auttaisiko tässä tilanteessa :D.

      Poista

Suositut tekstit