sunnuntai 3. joulukuuta 2023

Viimeiset Loppuneet, Marraskuu 2023

Heissan taas!
Niinpä se taas venähti uuden kuukauden puolelle postailut...
Noh, ei auta, tässäpä tulee siis kaikki muut loppuneet marraskuulta!

Sentään jotkut ennusteet toteutui!
Alkukuusta loppui tämä 100ml Avon Advance Techniques Supreme Oils Bi-Phase Spray Treatment hiuksiin jätettävä hoitosuihke.
Tätä oon tainnut jo pari, ellei jo useammankin pullon käyttää vuosien varrella.
Koostumukseltaan on tosiaan 2-faasinen öljymäinen suihke ja omille hiuksille on sopinut ihan hyvin, varsinkin näin talviaikana ja varsinkin nyt, kun en ole kohta vuoteen käynyt kampaajan penkissä poistamassa huonoja kuivettuneita latvoja...
Varastossa ollut toinen pullo lähti suoraan käyttöön ja täytyy katsoa vielä tarkemmin, olisiko tätä sattunut olemaan myynnissä nyt joulukuun kuvastossa, kun pitää tehdä se Creamy Fantasy-sarjan tilaus sitten loppukuusta :p.

Jatketaan Avonilla.
Tämä 1000ml eli litran pullo Avon Apple Pie Bubble Bath kylpyvaahtoa "pelasti" mun suihkugeeli-kategorian lopulta miinukselle sen kaiken marraskuun suihkugeeli- ja kylpyvaahto-ilottelun jälkeen :D.
Mä olin tämän pullon siirtänyt jo aikaa sitten käsisaippua-kategoriaan, kun ei tämän tuoksu lopulta säväyttänyt käytössä niin paljoa kuin luulin tilatessani. Oli siis ihan ok, mutta nyt mun hyllyille ei jää enää "ihan kivat" kylpyvaahdot ja suihkugeelit venymään, vaan ne menee suoraan käsisaippua-käyttöön.
Varsinkin nyt, kun tuli taas viime kuussa kerrytettyä pulloja lisää kaappiin ja kylpyammeen viereen :p.
Pullo oli lähes täysi eli tuli käytettyä melkein kokonaan käsisaippuana, toki nyt mun täyttöpumppu on täynnä tätä vielä ja käsisaippuaksi otin vaihteluksi käyttöön syksyllä 3+1 Päiviltä ostetun Ziaja-setin 500ml suihkugeeli-pumppupullo.
Jotain Apple Pie-tuoksua näytti olevan nytkin myynnissä, mutta hillityssä 250ml pullossa! Harmi, ettei ollut silloin, kun tuli tuo jätti tilattua :D.
Mutta ei tule nyt tilattua sitä pientäkään pulloa uudelleen, ei tämä säväyttänyt.

Ja sitten viimeisenä loppui myös ikivanha 5ml minikokoinen Avon True Glow Nightfall Eau de Toilette, joka oli tuossa huulikiiltopurkin toisessa päässä roll-on muodossa.
Huulikiiltoa en ole käyttänyt enää ikuisuuksiin, tuoksupää oli vielä ihan hyvässä kuosissa ja roll-on annostelija oli loistava työkäyttöön eli tuli käytettyä työpäivinä.
Fragrantican mukaan:
* Ensituoksu: Vadelma ja Ruusu
* Sydäntuoksu: Orkidea ja Jasmiini
* Pohjatuoksu: Meripihka, Myski ja Puunuotit
Ei tämä suosikiksi yltänyt, mutta oli kuitenkin ok ja pystyin käyttämään pois.
Tykkäsin aikanaan tuosta huulikiillosta paljon, se oli sellainen makeantuoksuinen glitter-kiilto :D.
Vaan on se mukava päästä yksi kerrallaan eroon näistä ikivanhoista tuotteista :p.

Ja nyt huomaa, että syksy ja talvi tuli, kun alkaa käsivoiteita kulumaan aivan uudella tahdilla.
Tämä 30ml minikokoinen (lasken kaikki alle 50ml minikokoisiksi omissa listoissani) The Body Shop Vanilla Marshmallow Hand Cream käsivoide oli käytössä töissä ja piti nyt tarkistaa, milloin otin käyttöön, niin syyskuun alkupuolella oon vienyt töihin ja marraskuun alkupuolella tämä jo loppui.
Eli kyllä sen kulutustahdin huomaa lisääntyneen vuosi vuodelta, kun syksy tulee ja kädet kuivuu aina vaan herkemmin...
Nämä Kausituoksu-voiteet on kyllä aika kevyitä eli useamman kerran pitää parin herneen verran levittää käsiin, jos kunnon kosteuttavuutta näillä haluaa.
Noin muuten nämä on kivoja, kun imeytyy nopeaa eli sopii hyvin juurikin töihin, kun haluaa vaan sen pahimman kireyden hellittävän ennen kotiin lähtöä.
Nyt mulla ei ole enää TBS-voiteita jäljellä, mutta kyllä varmaan taas jossain vaiheessa tulee näitäkin ostettua, kunhan varastot hupenee.

Nyt on töihin lähtenyt tämä muistaakseni Bettebox-aikana tullut Lumenen 30ml käsivoide.
Otin ensin toisen voiteen, mutta se oli hitusen liian tuhti ja voimakkaan tuoksuinen, että piti tuoda se takaisin kotiin ja vaihtaa tähän Lumeneen.
Laitan sen ensiksi aikomani sitten jalkavoiteeksi, kunhan edellinen voide siinä käytössä loppuu (todennäköiösesti tämän kuun aikana) :D.

No sitten sain kuin sainkin käytettyä jälleen yhden kasvovoiteen, joka oli tämä 15ml minikokoinen Origins Ginzing Oil-Free Energy-Boosting Gel Moisturizer.
Aivan ihana kasvovoide <3. Tässä oli ihanan piristävä sitruksen tuoksu ja tätä oli vaan ilo levittää aamuisin kasvoille. Meikki ei myöskään rullannut mihinkään tämän kanssa.
Harmittavasti tätä sarjaa ei ole enää tällä nimellä myynnissä, vaan purkit ja nimet ovat muuttuneet eri näköisiksi.
Mä niin toivon, etteivät ole sisältöä muuttaneet, koska haluaisin todella paljon ostaa näitä täysikokoisena, kunhan saan vielä muutamat voiteet käytettyä varastosta pois.
Tämäkin tuli minisetissä, niin pitää niitä uudistuneitakin purkkeja ostaa minisetteinä ensin :D.

No sitten sain käytettyä tämän 25ml minikokoisen Yabe Feed your Skin Feed your Mind Soothing and Nourishing Face Mask kasvonaamion, joka on tullut Goodieboxista aikanaan.
Tässä olisi ollut kuunneltavissa joku tuollainen ilmeisesti rentouttava podcast, mutta en kokeillut sitä ollenkaan :D.
Tämä naamio tuli käytettyä täysin jälleen suojaavana naamiona saunassa ja tämäkin toimi siinä käytössä oikein mallikkaasti, ei punoittanut naama saunan jälkeen niin paljoa kuin olisi ilman mitään naamiota punoittanut.
Ei tätä kuitenkaan ikävä jäänyt ja nyt on taas seuraava naamio saunassa käytössä :).

Sain myöskin syksyn ostoksia "tuhottua", kun nämä kaksi puhdistusbalmia eli 7ml minikokoiset Banila Co Clean It Zero Purifying Cleansing Balm sekä Banila Co Clean It Zero Revitalizing Cleansing Balm loppuivat.
Tilasin tosiaan syksyn Hullareilta tämän 4 minin setin kokeiluun ja nyt on 2 käytetty.
Näistä kahdesta riitti yhteensä 9 käyttökertaan itselläni eli noin 4.5 käyttöä per purkki.
Oon kaikki 4 testannut, enkä itse huomannut mitään eroa näiden välillä.
Puhdistivat oikein hyvin meikit jo 1.vaiheessa, ihan pikkuisen oli ripsaria silmien alla poispesun jälkeen, mutta nekin jämät lähti sitten 2.vaiheessa täysin pois.
Voisin mielelläni ostaa täysikokoisena, menivät parhaimpiin 1.vaiheen putsareihin ^_^.

Viimeisenä oli sitten pieni yllätys jälleen eli täällä jo lukemattomia kertoja nähty 10g Lumene Blur Longwear Powder Foundation SPF15, 1 Classic Beige / Kultahiekka meikkipuuteri.
Alkoi olla jo hieman haastavaa saada reuna-rinkulasta puuteria kasvoille, joten päädyin pilkkomaan jämät purkkiin ja ottamaan jälleen uuden rasian käyttöön.
Arkiaamujen nopea pelastaja edelleen <3. Täytyy taas alkaa metsästämään tarjouksia tästä :D.
Pitää toki nestemäisiäkin meikkivoiteita välillä käyttää, että niitäkin saa viimein pois varastosta. Täytyy ottaa niitä nyt ensi vuoden käyttötavoitteeksi enemmän :D.

Siinäpä ne oli!
Ei siis marraskuu ollut loppuneiden kulutusjuhlaa, mutta toivottavasti jotain on vielä tässä joulukuussa pelastettavissa!
Yritän huomenna saada yhteenvedon tänne. Koitan tehdä lyhyitä työpäiviä nyt ennen joulua, että saa plussatunteja käytettyä vähemmäksi :D.
Palataan siis pian toivottavasti asiaan!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit