lauantai 12. huhtikuuta 2014

Hullareiden Kosme-saldo

Heipsansaa!
Tuli siellä Hulluilla Päivillä sitten käytyä eilen ja tänään, mutta lähes kaikki ostokset tein Herkun puolella :p.
Caesar-salaattia ja muita salaatteja, aaverahkaa ja suklaamoussea purkit, leipää, loimulohta ja katkarapu- ja lohisalaattia, juustoja, töihin teetä ja cappuccino-pusseja sekä Kokkikartanon keittoja ym. "pientä" tuli ostettua :).
Kosmetiikka-puolelta tuli ostettua karvanpoistovoiteen, vanupuikkojen ja -lappujen lisäksi vain nämä:

Eilen nappasin mukaan pienen mietinnän jälkeen tuon Clarinsin kasvoputsarin, jonka 20ml minikoko Livboxista on tosin vielä lähes käyttämättä :p. Vaikutti kyllä yhden kerran perusteella kesään sopivalta putsarilta, niin otin sitten mukaani. Tänään en nähnyt enää tätä myynnissä.
Sitten piti ostaa kokeiluun Four Reasonsin hiuspuuterin minikoko. Kehuja tästä olen kuullut ja lukenut, niin pitäähän se testata :).

Ja tänään nappasin mukaani tämän Greenscapen Sheavoi-käsisaippuan. Tätä sarjaa olen jo muutamia kertoja vilkuillut Stockalla käydessäni, niin nappasin mukaan, kun muutama euro tuli nyt alennusta.
Mr.Insinöörin piti sitten heilutella tuota pulloa tahallaan, niin vaahtosi sitten tuolla lailla...
Huomenna en enää hullareilla käy, niin nämä jäi nyt tähän :).
Tuliko teillä käytyä ja mitä tarttui mukaan vai jätittekö väliin?

Taas on ollut hääjutut mielessä viimeisimpinä päivinä ja olisi nyt tosiaan myös kirkko ja hääpaikka varattuna uuden vuoden aatolle.
Innostukseen tuli vaan todella paha kolaus tuossa pari päivää sitten, enkä ole nyt sen jälkeen kovin innokas ollut...
Muun muassa mekko-suunnitelmani lytättiin aivan maanrakoon, enkä ilmeisesti saisi tällä hetkellä haluamani väriseen (mustaan) mekkoon pukeutua hääpäivänäni, vaan näyttäisin siinä "surupuvussa" ihan hirveältä, enkä välttämättä saisi kirkossa mennä se päällä naimisiin...
Samoin esim. valokuvaaja-suunnitelmani sai vettä niskaansa, kun on muka niin kallis ja yleisesti ottaen pitäisi miettiä, kuinka paljon meidän kannattaa kuluttaa häihimme ja "minun hömpötyksiin", kun kaikkea ei voi saada, jos ei ole rikasta miestä. Muut kun ovat saaneet halvemmallakin häät tehtyä.
En muista, milloin olisin ollut niin raivona ja surullinen kuin olin tuolloin...
Ensinnäkin tuosta mekko-asiasta; itse EN KOSKAAN edes kehtaisi mennä sanomaan mielipiteitä morsiamelle hänen mekostaan, varsinkaan JOS MIELIPIDETTÄ EI KYSYTÄ. Ja varsinkaan haukkumaan asiaa, jonka morsian on jo ehkä päättänyt.
Mielessään saa toki ajatella ihan mitä haluaa, mutta morsiamen kuullen pidetään "turpa kiinni ja hymyillään", ihanan työkaverini/hääneuvonantajani sanoin.
Suoraan sanottuna, kenenkään p***ua ei pitäisi se kutittaa, vaikka mä menisin naimisiin jätesäkissä. Kyllä mä ennemmin olen aidosti onnellinen ja täysin oma itseni mustassa mekossa kuin naama norsun v***lla jossain valkoisessa kermakakku-mekossa, jossa en osaa itseäni ollenkaan kuvitella (eikä kuulemma kovin moni muukaan).
Ja jos mä olen viimeiset vuodet enempi ja vähempi suunnitellut mahdollisia häitäni, niin enköhän mä tiedä parhaiten, mitä haluan ja mihin on varaa panostaa... Tarvittaessa voisin säästöilläni maksaa koko hela hoidon, jos rahasta aletaan vääntämään ja aikaakin tässä on vielä edelleen säästää monta kuukautta.
En tiedä... Oon ollut nyt tuon asian suhteen melkoisen pitkä k**pä otsassa, mutta onneksi monet ihanat läheiset ovat piristäneet mua ja äitinikin sanoi, että mitä se kellekään kuuluu, mikä mekko on päällä, tärkeintä on se, että naimisiin menemme <3.

Jospa tämä taas iloksi muuttuu :).
Tällaista siis tänne tällä erää! Huomenna voisin ensimmäisestä loppujasta kirjoitella, jos ei mitään yllättävää tule :).
Miumoi <3

11 kommenttia:

  1. Kyllä se siitä vielä iloksi muuttuu ;)

    VastaaPoista
  2. Onpa se mustavalkoista jos vaihtoehdot on vain surukaapu tai kermakakku. Kannattaa varmaan maksaa ne omat häänsä itse niin saa tehdä mitä haluaa. Hanki vaikka vielä arkkukin alttarille,sopis varmaan teemaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. WTF?!?! Miten kehtaat tulla kirjottamaan jotain tällasta???

      Poista
    2. Anonyymi, luitko ollenkaan postausta?
      "Tarvittaessa voisin säästöilläni maksaa koko hela hoidon, jos rahasta aletaan vääntämään ja aikaakin tässä on vielä edelleen säästää monta kuukautta".
      Eli kyllä, itse aion todellakin maksaa häämme jos niikseen tulee, että todellakin saan sellaiset juhlat kuin haluan :). Ja itsehän olen mekkoni todellakin maksamassa, joten ei siihen pitäisi kellään olla yhtään mitään sanomista senkään suhteen!
      Ei tuo arkkukaan huono idea ole, olisi ainakin juhlalliset jäähyväiset yhdelle, todella pitkälle, aikakaudelle elämässämme :D.

      Poista
    3. Toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos. Tietäähän nämä anot, jotka huutelee naamattomana täällä asioita. Pitäähän niilläkin olla omat huvinsa :p Sairaat huvit tosin.. Kannattais varmaan mennä kallonkutistajalle tarkistamaan onko kaikki muumit laaksosessa.

      Poista
  3. Kirkossa saa mennä naimisiin vaikka verkka-asussa jos haluaa!! Kirkko ei asiaan puutu. Jos joku ihminen näkee asiasta vaivaa, se on hänen ongelmansa. Kirkossa asu on vapaa, mutta uskoisin, että pakollinen. Nudistihäät tuskin onnistuu kirkossa, mutta kaikki muu käy.

    Viime kesänä olin keskiaikaisissa häissä, joissa koko kirkkoväki oli pukeutunut erilaisiin viittoihin ja kaapuihin ja olipa joukossa yksi haarniskakin. Hääparilla oli oranssit villakaavut, jotka oli vyötäröltä köytetty ja morsiamella oli päässä musta taottu rautatiara.

    Mutta siis, juhla on teidän juhla, eikä kenenkään muun. Ketään muuta ei tarvitse miellyttää. Saattaa vaatia kylmäpäisyyttä, mutta se kannattaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näinpä juuri.
      On minun yksi ystävänikin mennyt täysimustassa housupuvussa naimisiin Tuomiokirkossa, eikä heitä sieltä heitetty ulos :).
      Ja tosiaankaan en ollut vielä edes lukkoon lyönyt mekon väriä, mutta musta mekko on ollut mulla jo reilut pari vuotta mielessä, kun www.emp.fi sivulla näin aivan ihanan Burleskan mekon <3.
      Siinä on vaan epäsymmetrinen helma (edestä lyhyt, takaa pitkä), niin talviaikaan tulisi hieman kylmä siinä :). Parempi siis olla täysipitkä iltapuku :).

      Mun mielestä musta iltapuku ei ole mikään surupuku tai en itse siinä mekossa, jota olen miettinyt, hautajaisiin todellakaan menisi. Se olisi aivan liian juhlava ja sensuelli siihen tilaisuuteen.
      Ehkä olen vaan akateemisessa maailmassa niin tottunut mustiin ja tummiin iltapukuihin juhlissa, että mun silmiin se on vaan juhlamekko ja myöskin sopii hyvin talveen ja varsinkin uuteen vuoteen.
      Ja itselläni musta on nimenomaan ollut sellainen turvallinen väri, jossa tunnen itseni vähän varmemmaksi...
      Mutta katsotaan, mihin päädyn :). Muutamaan hopeiseenkin mekkoon olen ihastunut, mutta niissä malleissa vaan pitäisi kropan olla just eikä melkein timmissä kunnossa :D.
      Plus että sen väristä mekkoa en omassa karonkassani (tai muiden) voisi ehkä pitää eli haluan mekon, jota voin pitää useamminkin kuin vain kerran päällä :).

      Oi että, keskiaika-teema on varmasti ollut hieno! Pidän kyllä sen aikaisista mekoista tosi paljon ^_^.

      Poista
  4. Kuka tuollaisia on oikein mennyt kommentoimaan?? Todella ilkeää. :( Tottakai tuo satuttaa, vaikka miten yrittäisi sivuuttaa. Omat häät nyt vaan on niin henkilökohtainen juttu, ettei niihin saisi puuttua mitenkään, jos ei apua erikseen pyydetä!! Ja häiden nimenomaan PITÄISI olla omannäköiset, itse olen ollut vain niin perus-perushäissä, ettei niitä edes erota toisistaan! Pää pystyyn ja muista, että valinta on sinun! (ja okei, vähän miehesikin. ;D). Toisaalta, jos itse olisin menossa naimisiin ja pitäisin perinteiset, tai vastaavanlaiset kirkkohäät, se olisi mun oma äitini, joka nuo lauseet sanoisi. Niin hirveää sanoa näin, mutta niin vain on.

    Mun ainoat kosmetiikkaostokset Hulluilta Päiviltä oli vain Dolce&Gabbanan L'Imperatrice-tuoksu ja Bonacuren Moisture Kick -hiustenhoitosuihke! :O Lisäksi tulikin sitten yhet kesäballerinat, kirjoja ja muutama cd.... Ne perinteiset, aina tulee kosmetiikkaa, kirjoja ja levyjä, yleensä myös suklaata, ostettua. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nimenomaan, eri asia olisi tosiaan, jos kysyttäisiin mielipidettä tai pyydettäisiin osallistumaan kustannuksiin, vaan kun Näin Ei Todellakaan Tilanne Ollut.
      Turhauttavaa... Mutta kyllä se tästä, toivottavasti tilanne on nyt rauhoittunut, kun anteeksi on pyydetty ja annettu :).

      Hyvin oot kosme-puolella malttanut, onnea paljon ^_^. Mä kans hetken pohdin olisinko ostanut uuden pullon "Kosteus-potkua", mutta jätin tällä erää ostamatta :). Ostan sitten taas lokakuussa :).

      Poista

Suositut tekstit