sunnuntai 20. huhtikuuta 2014

Vaniljaista Sitruunaa Käsille, Not

Vaihteeksi taas tänään herätessä oli tukkoisempi olo, niin piti sitten nauttia tuosta aurinkoisesta kelistä sisällä :/.
Katit pääsivät sentään hetkeksi parvekkeelle, melko kivasti tuo aurinko jo sitäkin lämmittää päivällä :).
Seuraava loppujakin oli aurinkoisen värinen ja toivoin sen olevan saman tuoksuinenkin, mutta petyin kyllä hieman...

Se oli tämä toissa jouluna joulutuotteena ollut Yves Rocherin Vanilla Lemon Liquid Hand Soap käsisaippua.
Pirteän keltaisen sävyistä tämä oli ja odotin tuoksun olevan kiva, mutta harmikseni se oli todella laimea :(. Kädet piti laittaa aivan lähelle nenää, että erotin sellaisen hennon sitruksisen makeahkon tuoksun.
Olomuodoltaan tämä oli omaan makuuni aivan liian juoksevaa, melkein vetistä eli ei kovin riittoisaa ollut sen takia.
Melkoisen pettynyt olin tähän, vaikka tokihan tämä pesi kädet niin kuin muutkin saippuat, hieman myös käsiä kuivattaen. Tulipahan kokeiltua :).

Kunhan Mr.Insinööri kotiutuu, niin lähtään katsomaan joku leffa. Vielä ei ole tiedossa, mikä käydään katsomassa, mutta oon kolmen leffan vaiheilla; Non-Stop, Divergent-Outolintu ja Transcedence. Ehkä Huikopelikin saattaisi olla ihan ok "aivot narikkaan"-leffa... Täytyy katsoa, mitä tuo sulhaseni on sitten mieltä :). Vielä ois 3 leffaan liput edellisiltä Hullareilta jäljellä, kun ne vanhenee toukokuun lopussa, niin pitäs nyt yrittää saada käytettyä pois ne. Ei ole vaan nyt tullut mitään sellaisia "pakko nähdä" leffoja :/.
Mutta huomenna olisi luvassa sitten kyläilyä äitini luona ja alkuillasta ajattelin olla "hurja" ja mennä sekä Pumppiin että Combatiin, pitäähän ne 4 Mignon-munaa, 1 Kinder ja 3x 100g mämmit kerman ja sokerin kera sulatella pois :p. Plus mitä sitten äitin luona tulee syötyä... Niin mikä häämekko-kunto...
Mutta yritän kirjoitella sitten jumppien jälkeen iltasella taas :).
Miumoi <3

4 kommenttia:

  1. Täälläkin jostain ihme räkätautia.. Kolmas tai neljäs kerta tälle kevättä. En tosin oo varma, että onko allergiaa kun aivastuttaa tosi rankasti.. *Ärh*

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kökkö :(. Toivottavasti parantuisit yhtä nopeasti kuin tulit kipeäksi!
      Tai toivotaan, että johtuisi edes allergiasta...
      Jospa me se zumbailu-hetki saatais järjestettyä tässä jossain vaiheessa, kun kumpikin ovat terveitä :).

      Poista
  2. Hei ihanaa kun "muistutit", munkin pitäisi käyttää vielä parit leffaliput pois, niin voisin ens viikonloppuna mennä miehen kanssa leffaan. <3 Täytyykin kytätä mitä siellä menee. :)

    Mulla on ollu tota YR:n Vanilla Lemonia myös, mä tykästyin siihen sillon tosi paljon ku tuli markkinoille... Oli muistaakseni pari käsisaippuaa, suihkugeeli, vartalovoide ja käsivoide, ja se käsivoide on edelleen käyttämättä. Ei nappaa kyllä yhtään enää, enkä tiedä, mikä mua niin innosti siinä tuoksussa. :D Täytyy se käsivoide varmaan käyttää vartalolle, niin saa "pikkasen" nopeammin pois... :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin, menkäähän ihmeessä leffaan!
      Me käytiin kattomassa tuo Outolintu, oli ihan kiva, ehkä hieman enemmänkin olisin tuolta odottanut :).

      Hui, sulla on tosiaan tuota tuoksua ollut melkoisesti, ei ihme ettei nyt enää nappaa mikään tuote :D. Toivottavasti pikkuhiljaa saat sen käsivoiteenki käytettyä, vaikka just vartalolle tai vaikka jalkapohjiin :).

      Poista

Suositut tekstit