lauantai 10. tammikuuta 2015

Joulujuttuja loppunut ensin

Heissan taas!
Kyllä nuo tuotteet tuntuu hitaasti kuluvan! Elättelin toiveita, että saisi tänne taas kirjoitella juttua tasaiseen tahtiin, mutta pyhpah... Todellista kittuuttamista tuo kulutus tuntuu nyt olevan (tai sitten liian riittoisia tuotteita...).
Mutta laitetaanpa tähän postaukseen nyt sitten tämän kuukauden ensimmäinen loppunut, joka oli sopivasti jouluntuoksuinen.

Eli se oli Avonin Planet Spa-sarjan India Intensity Invigorating Body Scrub kroppakuorinta.
Halusin käyttää tätä joulukuussa paljon, sillä tämä tuoksui oikein mukavasti mausteiselle, joululle! Mukava fiilis tuli aina tätä käyttäessä, kun muuten ei joulu-fiilistä häiden valmistelujen takia hirveästi ollut :).
Kuorintatehot olivat jälleen minulle, raapivuutta aina ja ikuisesti kaipaavalle turhan hennot, käytin monesti tämän kanssa Dermosilin sokerikuorintaa apuna, jos en viitsinyt puolta purkkia kerralla ruutata kropalle :).
Jouluksi voisin ostaa ihan tuoksun takia uudelleen, mutta tehojen (ja niiden muovirakeiden) takia en varmaankaan tule enää ostamaan kuitenkaan. Onneksi omistan "hyvän" määrän suihkugeelejä, joista löytyy myös jouluntuoksua :D.

Olen täällä nyt yksin kyhjöttänyt viikonlopun, kun rakas aviomieheni (onpas tämä vielä niin outoa sanoa :D) lähti kotikotonaan käymään ja tulee huomenna illan suussa.
Hyvin olen tosin saanut aikani kulumaan blogien parissa sekä olen laittanut aivan luokattoman ison PartyLite-tilauksen eteenpäin tutulleni sekä tehnyt myös kissoille kohtuullisen ison ruokatilauksen :D.
Lisäksi pitäisi laittaa maksu myös kosmetiikkadiilerilleni Marisalle eilen saamistani tuotteista (jotka esittelen omassa postauksessa, kun ei muuten nuita postaus-aiheita ole...) sekä Maikkulan Kartanolle hääruuista :). Pitää vaan nyt odottaa ensin anopilta tietoa, millä summalla aikoo osallistua häälahjana siihen, että osataan sitten loppusumma maksaa. Tili siis tehokkaasti tulee nyt tyhjenemään ja palkkapäivä vasta reilun parin viikon päästä :p. Onneksi on säästötili :D.
Ai niin, laitoinhan mä tuossa hetki sitten myös MP:lle "pienen" Dermosilin tilauksen menemään, mutta sieltä ei onneksi kosmetiikkaa ole tulossa kuin pari purkkia... Tosin Avonin tilauksen aikakin olisi jälleen ensi viikolla... Täytyypäs alkaa siis seuraavaksi sitä kuvastoa selaamaan läpi ;).

Mutta mä kirjoittelen postauksia sitten tiuhempaan, kunhan alkaisi noita tuotteita loppumaan kunnolla. Jospa Livboxin saisin hakea viimein maanantaina, niin siitäkin tulisi edes jotain tekemistä tänne :D.
Mites teillä, onko purkit alkaneet hyvin jo vähentyä?
Mutta eipäs tänne tämän kummempia, palaillaan siis asiaan!
Miumoi <3

6 kommenttia:

  1. Vähentyä? Mikä se sana on? :D

    Laitoin muutaman käyttämättömän suihkarin ja yms. kosmetiikkaa mitä en itse käytä Arkiapuri -fb sivujen kautta sitä eniten tarvitseville. Pitäisi vain jossain punnita se, että tietää laittaako postipakettina vai Smartilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah :D. Näinpä se hyvin pitkälti menee ;D.

      Oiii, tuo on kyllä tosi hieno juttu, että oot laittanu purkkeja eteenpäin!
      Oon toki itsekin laittanut, mutta vain tutuille ja kun olen usein aukonut jo monet purkit, niin ne ei ole käyttämättömiä, suihkugeelit varsinkin on sellaisia, että oon kaikkia käyttänyt enempi tai vähempi :/.
      Siksi en ole vielä viitsinyt tuntemattomille tarjota esim. fb:ssä.

      Poista
  2. Ai Dermosilillekin meni tilaus? Etpä ollu muistanu kertoa.... ;D
    Hei olenkin unohtanut kysyä, ootko kokeillut Herbinan vartalokuorintoja? Itellä käytössä toissajouluna saamani kaura-suklaa ja se on kyllä tehokas. :) Iho siliää tosi hyvin, vaikka ei mikään superraapiva ole. Siinäkin varmaan tosin on muovia (en ole tarkastanut, mutta veikkaan että joo), että jos et niitä halua käyttää niin sitten tuo ei varmaan käy. :/ Harmi, nuohan ovat ihan edullisiakin ja helposti saatavilla.... ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuli inhimmillinen unohdus niiden kaikkien muiden tilausten keskellä ;D.

      No enhän mä oo ehtiny nuihin herbinoihin perehtyä :/. Näinköhän sun tai Novan tai kenenköhän blogissa just tuon kaura-suklaan ja aattelin, että voisi ostaa kyllä joskus tuubin testiin!!
      Täytyis muistaa katsoa, kun seuraavan kerran kauppaan menee ^_^.

      Poista
    2. Novan blogissa on sitten varmaan ollut, mulla tuo on ensimmäinen laatuaan parhaillaan käytössä. :) Sitä MarjaSpa-versiota olen kyllä käyttänyt joskus ja tykännyt, onkohan sitä vielä? Veikkaan että kuorintatehot kyllä samat. Ja juu, tarkastin eilen, niin on siinä muovia. :/

      Poista
    3. Okei, siinä se todennäköisesti sit oli :).
      Täytyy pitää silmät auki kaupassa ja eksyä myös ihan tarkoituksella marketissa ollessa myös sinne kosme-puolelle, niin jos ostaisi nuo testiin :).
      Kyllä se yksi tuubi muovirakeita menee testaamisen nimissä, mutta en taida sen useammin kuitenkaan ostaa sitten ainakaan samaa tuotetta.

      Poista

Suositut tekstit