lauantai 31. tammikuuta 2015

Kuun viimeiset hajuvedet

No niin, taas tuo päivä venähti, mutta mihinpä tässä on kiire viikonloppuna :).
Eilinen karonkka meni hienosti, oli todella hauskaa ja tietysti myös herkullista ruokaa :).

Otin muistoksi tuon ohjelma- ja menu-kortin :p.

Alkuruuaksi oli tosiaan sienikeitto, mutta en ottanut siitä kuvaa, kun ei nyt ollut ulkonäöltään sen ihmeempi. Maku oli kyllä erinomainen!
Tästä pääruuasta piti ottaa kuva, oli mun silmiin sen verran herkullinen ja maku samoin!

Ja jälkiruoka oli myös aivan ihanaa <3.
Lisäksi saatiin 3 kaatoa viiniä, jälkiruoka-viinin, kahvin kanssa avec ja snapsinkin olisi saanut, mutta sen jätin varmuudeksi väliin :D.
Tosin join sitten yhden työkaverin avec-liköörin, kun hän ei sitä ehtinyt juoda :p.
Juhlat päättyi ohjelmakortista poiketen yhden aikaan ja siirryttiin vielä kaupungille pitkällisen pohdinnan jälkeen Amarillon yläkertaan, tosin juhlakalu lähti hotelliin nukkumaan :).
Tosi kiva ilta oli ja ennen puolta 4 lähdettiin sitten kotia kohti.
Aamulla pää ei ollut kipeä, kun muistin ottaa lääkkeet, mutta väsymys oli sen verran kova univelkojen kanssa, ettei tehnyt tiukkaa nukkua tänään yhteen asti, tosin 8 aikaan kävin hereillä, kun Mr.Insinööri lähti MP:n perheen kanssa kotikotonaan käymään.
Mutta kissatkin niin sievästi mun vieressä ja jalkopäässä nukkuivat siihen yhteen, niin mikäpä siinä :D.
Hauskaa siis oli!
Meikistäkin aioin ottaa kuvan, mutta en sitten jälleen kiireen takia ehtinyt niitä alkuillasta ennen lähtöä räpsiä :/. Tykkäsin siitä kuitenkin sen verran, että teen sen jossain vaiheessa uudelleen ja pistän sitten kuvaa :). Käytin siinä sekä 168-palettia että Suklaa-palettia :).

Mutta nyt esittelyyn viimeiset loppuneet:
Näistä sain ensin käytettyä tämän 1.2ml Avon Femme Eau de Parfym näytekoon.
Taas katsoin Fragranticasta kuvauksen, niin ensituoksussa on Greippiä, Orvokkia ja Luumua, sydäntuoksussa Jasmiinia, Villi orkideaa ja magnoliaa ja pohjatuoksussa Meripihkaa, Persikkaa, Myskiä ja Puun tuoksuja.
Ei tämä huono tuoksu ollut, mutta oli kyllä kuitenkin vielä hieman liian kukkainen omaan makuun. Kyllä tätä silti tämän pienen näytteen käytti :). En osta isompaa tuoksua, tosin ehkä deodoranttia voisin harkita :).

Sitten sain käytettyä ihan normikokoisen 30ml hajuvedenkin, joka oli Oriflame First Rendezvous Eau de Toilette.
Tämä oli silloin aikanaan kuvastossa tuoksutäplän perusteella sen verran kiva, että päätin tilata, mutta ei tämä sitten luonnossa ollutkaan niin kiva :/.
Fragrantican mukaan ensituoksussa on Freesiaa, sydäntuoksussa Makeaa Nougatia ja pohjatuoksussa Vaniljaa.
Kuvaus kuulostaa kyllä ihanalta, mutta mun nenään varmaan tuo freesia sitten tökki liikaa tässä eli tämä päätyi sitten vessatuoksuksi.
En siis aio ostaa uudelleen, tosin ei tätä taida olla edes enää myynnissä.

Toisena näytteenä oli sitten Avon City Rush for Her Eau de Parfym.
Taas Fragranticasta lunttasin, että ensituoksusta löytyy Luumua, Bergamottia ja Murattia, sydäntuoksussa on Daaliaa, Ruusua ja Vanilja Orkideaa ja pohjatuoksusta paljastuu Myskiä, Patsoulia ja Puun tuoksuja.
Jos oikein muistan, niin tästä taisin tykätäkin tämän näytteen perusteella, mutta epäilen, että normaalissa koossa jälleen saattaisi olla aika voimakas tuoksu kuitenkin.
En siis täysikokoisena ostaisi, mutta deodoranttia tai jotain pienempää kokoa voisin harkita.

Viimeisenä näytteenä sain käytettyä sitten tämän Avon Simply Elements Refreshing Rain Eau de Toiletten.
Tätä ei jostain syystä löytynytkään Fragranticasta, niin googlen avulla löysin Brittien Avonin sivuilta vielä kuvailua, että tästä löytyy raikkaan vuoristosateen tuoksua, viileää spearminttua, katajaa, basilikaa ja meripihkaa.
Tässä näytteessä oli enää yhteen kertaan nestettä jäljellä, niin en päässyt ihan käsiksi tuoksuun ja lisäksi tämä oli jo muutaman vuoden takaa :). Mutta sellainen suhteellisen raikas tuoksu ilmeisesti oli.
Muuta en tällä kokemuksella pysty sanomaan :).

Tässäpä tämä tammikuu oli!
Laitan huomenna sitten yhteenvetoa ja pitää yrittää kuvata myös ennustuspostaukseen purkit huomenna :).
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit