keskiviikko 21. tammikuuta 2015

Kun mopo karkasi käsistä...

Täällä ollaan oltu pari päivää "häiden muistelu"-huumassa, kun saimme viimein meidän hääkuvamme Janicalta :).
Piti niistä ne kuvat muokata pienemmäksi, joita laitoin Facebookiin kavereille näytille (vieraat ja kutsutut saivat linkin kansioihin, joista löytyy kaikki saamamme kuvat), sillä kuvat olivat 5-30Mt kokoisia kukin :D.
Pitäisi vielä tännekin päättää muutama kuva ja ne pienentää... Tuli kyllä aivan ihania kuvia, ei voi muuta sanoa ^_^. Ihana niitä on sitten vuosien päästä katsella :).
Mutta tästä sitten tulee oma postauksensa toivon mukaan pian, kunhan pääsen taas takaisin rytmiin :D.

Tänään olikin sitten kunnollinen pakettipäivä... Silloin viime viikolla (vai milloin se nyt oli) intouduin laittamaan tilausta niin Zooplussaan (kateille ruokaa), PartyLitelle (oli -30% ale...) ja Avonille ja tänään sain hakea kaikki paketit kerralla :D.
Kissojen ruokatilaus oli suht hillitty, yritin pitää sen mahdollisimman pienenä, ettei tulisi ihan hirveän painoinen paketti, kun postista se joudutaan aina hakemaan... Noh, 24kg sieltäkin tuli ruokaa, että... Niin.

Avonin 1.jakson tilaus oli kaikkinensa suhteellisen pieni, mutta siinä oli vaan se, että suurin osa tästä paketista tuli sitten mulle itselleni...

Ei nyt ihan älytön tilaus, mutta... 500ml kylpyvaahtoja ja käsirasvaa lisää entisten joukkoon...
Tuo Simply Delicaten intiimipesu tosin tulee käyttöön vielä tämän kuun aikana, se oli siis tarpeellinen ostos!
Planet Spa oliiviöljy-setti (kasvoöljy ja -naamio) oli ilmaisia, kun parin edellisen jakson aikana oli keräyksessä pisteitä ja tietyllä pistemäärällä sai valita muutamasta setistä haluamansa ilmaiseksi :).
Sitten ostin 3.jakson kuvastoja sekä uuden jumppakassin! Entinen alkaa olla kyljestä aivan hajalla, kun pyörässä oli sellainen metallinen juttu, joka on hinkannut sitä aina pyörällä liikkuessa.
Ei siis älytön tilaus ollut, mutta olisihan tuota voinut järjen pitää paremmin päässä...
Tuo nyt oli täysin tunteella tehty piristys-tilaus :p.

Ja noh... aivan överiksi tämä PartyLite-tilauskin sitten meni 10 päivää sitten...
Katsoin, että mulla alkaa pikkuhiljaa tuikut vähenemään uhkaavasti, niin aattelin hyödyntää tosiaan -30% alen ja tilata niitä lisää (oikealla puolella, Just desserts-tuotteet toisena ylhäällä ja pahviloota ihan vasemmalla)... Sitten tilasin GloLite-pilarikynttilän, 3-sydämisen Just Desserts-purkin ja nuo pitkät laatikot on pienempiä purkkeja...
Tässä siis karkasi mopo niin kauas metsään, mutta toisaalta rakastan kynttilöitä :D. Ja tuikkukippojen määrä on sen verran suuri, että jos kaikkiin viitsisi laittaa tuikun palamaan yhtä aikaa, niin ei nuo tuikkivat riittäisi kuin ehkä 3 polttelu-kertaan :D. Yleensä yhdellä kertaa laitan "vain" noin 20 tuikkua palamaan... :D

Eli tällaista siis tänne kuuluilee :).
Nyt täytyy alkaa laittaa nuita tavaroita johonkin kaappeihin ja laatikoihin...
Miumoi <3

6 kommenttia:

 1. Oho, muutama tuikku PartyLiteltä :D Aivan tajuton määrä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jooo... :D
   Pari rasiaa oli onneksi ilmaisia, kun tuli sen verran iso tilaus, että sain valita tietyn arvon verran lisätuotteita :p.

   Poista
 2. Minäkin sitten valitsin tota planet spa-settiä :) Innolla kokeilen! :) Minulla tuli tällä kertaa vähän isompi tilaus mutta vaan yks huulirasva itelleni ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooo, sä oot hyvin malttanu oman tilauksen kanssa :D. Todella kunnioitettavaa, nostan hattua :D.
   Saa nähdä millaisia nuo oliiviöljy-tuotteet on, olen kokeillut vaan kroppakuorintaa, hiusöljyä ja hiusnaamiota kyseisestä sarjasta :)
   Tuoksu ei ollut kovin lemppari, mutta kyllä sen sieti :).

   Poista
  2. Nojooo, tällä kertaa onnistuin ;)

   Minäkin olen vaan kokeillut kroppakuorintaa ja se on mielestäni oikein hyvä vaikka tuoksu on kummallinen :D

   Poista
  3. Täytyy aina niitä pieniäkin onnistumisia tuulettaa :D.
   Mullakin kävi menneenä vuonna niin, etten kahdesta Avonin jaksosta edes tehnyt tilausta :o !!
   Ensimmäinen kerta mun konsultti-aikana (vuodesta 2008)!!
   Saa nähdä miten tänä vuonna käy :p.

   Kroppakuorinta oli muistaakseni kyllä yllättävän hyvä, vaikka ainahan mä kaipaan lisää raapivuutta :D. Tuoksu on kyllä sellainenn mihin ei oo ehtinyt tottua :).

   Poista

Suositut tekstit