tiistai 13. tammikuuta 2015

Toinen joulutuote loppunut ja diilauksia tullut tilalle

Heissan!
Oli eilen jo tarkoitus kirjoitella, mutta ilta vaan meni todella nopeasti, kun töiden jälkeen suuntasin pitkästä aikaa Combatia kokeilemaan, kotiin tultuani käytiin postissa ja kaupassa, sitten syötiin ja sen jälkeen mä päätin tyhjentää tuon mun sykemittarin ja päivittää Heiaheia:n pitkästä aikaa. Kovin suurta päivitystä ei tosin ollut, sillä liikkumiset jäi todella onnettomaksi koko menneenä vuonna... Tavoitteena olisikin nyt saada jälleen liikkumisinto takaisin ja yrittää käydä edes 2-3krt/vko Fressillä, kun se kk-maksu ei mikään halpa ole :/.
Mutta hauskaa oli kyllä taas Combatissa ja tällä viikolla onkin vähän spesiaalimpia jumppia vaihteeksi tarjolla. Tuolla combatissa oli 1 ohjaajan sijaan nyt 2 ohjaajaa ja lisäksi oli tarjolla tunnin jälkeen hedelmiä, proteiini-patukka-maistiaisia ja urheilujuoma-maistiaisia :).
Harmi vaan, etten taida päästä eilisen lisäksi kuin perjantaina ja ehkä sunnuntaina käymään... Huomenna olisi ollut Peppu-vatsa-jumppa, mutta se on 6 aikaan ja mun pitää katit käydä ruokkimassa (Mr.Insinöörillä on 6 koulua) ja sääennuste lupasi lumipyryä vielä lisäksi, niin en taida jaksaa 5km suuntaansa vielä sen lisäksi polkea pyörällä :/.
Ei ole kovin hyvää tykännyt tuo flunssasta jäänyt yskä eilisen -21-24C ja tämän päivän -14-16C pyöräilystä, niin ei viitsisi vielä lumipyryssäkin sitten pyöräillä.
Noh, perjantaina olisi tarjolla taas tanssi-maratonia 3 x 45min (Sh'Bam, BodyJam ja Zumba), niin jos pari ensimmäistä kävisi ketkuttelemassa sitten :). Jospa tämä suunnitelma onnistuisi!

Mutta mennäänpäs kosmetiikan pariin! Toisena loppujana tässä kuussa oli myöskin joulun tuoksuinen tuote:
Se oli tämä Avonin Senses-sarjan Dazzling Xmas Glitz Gold Amber & Tuberose Liquid Soap 300ml nestemäinen käsisaippua.
Tämän ostin toissa joulun (2013) aikaan eli tarkoituksella säästin tähän joulukuuhun käyttöön ottamisen :).
Ja kyllä tämä selvästi jouluiselle tuoksui! En osaa muuta sanoa :D. Mielestäni tämä on yksi miellyttävimmistä joulu-tuoksuista, mitä Avonilla on Senses-sarjassa ollut joulun aikaan myynnissä!
Harmi vaan, että ovat joka vuosi vaihdelleet tätä "joulu"tuoksua, tätä voisin kyllä ostaa uudemmankin kerran, jos tulisi uudelleen myyntiin!

Kaksi tuotetta siis loppunut (tosin olen saanut nyt lisääkin loppumaan!), mutta olen saanut myös varastoonkin tuotteita :p.
Marisa laittoi tosiaan yksi ilta viestiä, että on kaupoilla ale-myynneissä pyörimässä ja lisäksi kuvan Philosophy-tuotteiden ale-hinnoista, niin enköhän mä heikkona sitten kiinnostunut suihkugeeleistä...
Siitäpä sitten lähti kaksin kappalein 480ml putelia mulle, kun halusin testata vihdoin näitäkin tuotteita :D.
Olisi ollut myös Sokoksen verkkokaupassa, mutta toinen taisi olla ainakin sillä hetkellä loppu sieltä, niin oli siis ihan hyvä diili näinkin :).

Eli Vanilla Birthday Cake sekä Rasberry Sorbet lähti mulle.
Ihanan tuoksuisia oli pullon suusta nuuhkien molemmat, mutta tuo Vanilla oli kyllä tosi mieto! Eilen sain testattua sitä myös suihkussa ja olipas kyllä todella miedon tuoksuinen myös käytössä, enkä edes tarkoituksella säästellyt (varmasti jotain 5-10ml ruutasin kropalle) :/. Tuoksun voimakkuuteen olen siis aika pettynyt ainakin tuossa.
Saa nähdä, millainen tuo Rasberry on, pullosta tuoksui paljon voimakkaammalle ainakin, joten jospa se olisi voimakkaampi :).
Epämiellyttäviä tuoksuja nämä ei missään nimessä olleet kuitenkaan ja mielelläni käytän kyllä pois :).
Kiitokset siis jälleen diilerilleni :D.

Tällaista siis tänne tällä erää, mitäpä sinne kuuluu??
Alan kuvaamaan nyt Livboxin sisällön, kun senkin sain siis haettua eilen postista :).
Miumoi <3

2 kommenttia:

  1. Mie katsoin kanssa Sokoksella tuota vadelmaa, mutta se ei oikeastaan tuoksunut millekään :D Sen perusteella jäi siis hyllyyn. Odotan siun tuomiota siitä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kyllä tuo vadelmakin oli yllättävän mieto käytössä :/.
      Vähän voimakkaampi oli kuin tuo vanilla, mutta ei paljoa...
      Aika hyvin kyllä kosteuttaa ihoa nuo suihkarit, mutta tuoksujen takia oon nuita alunperin himoinnut... Hieman pettynyt siis olen, varsinkin hinnan takia.

      Poista

Suositut tekstit