tiistai 6. tammikuuta 2015

Pitkästä aikaa silmiäkin näytille!

No niin, nyt tulisi se eilen lupaamani postaus parista silmämeikistä, jotka olen taas tehnyt ihanalla 168-paletillani.
Ensiksi laitan näytille viime syyskuun loppupuolella tekemäni meikin, jonka tein, kun kävimme Mr.Insinöörin serkun MV:n 40v-synttärijuhlissa. Minä kun aluksi ajattelin, että oltaisi lähdetty jatkoille kaupungille, niin sitä silmällä pitäen meikkasin rohkeammin :D.
Noh, eipä sitten lähdetty, kun Mr.Insinööriä alkoi väsyttää, mutta sävymaailmasta tuli niin kiva, että olen tehnyt saman meikin tuon jälkeenkin ^_^.

Tässä ensin meikki ilman silmälaseja.
Pohjalla on itsestään selvästi UDPP ja sitten voidemaisina väreinä ohuelti Avonin Color Trend-sarjan violettia sävyä ja mintunvihreää luomivärikynää.
Sisänurkassa on vihertävä Yläpaletin 2.rivin 7.sävy ja sitten ulkonurkassa on sinertävän violetti Yläpaletin 3.rivin 9.sävy.

Samainen meikki vielä lasien kanssa. Älkää välittäkö vinoista laseista ja vinosta päästä, otin nämä kuvat hyvin pikaisesti juuri ennen lähtöämme :D.
Jälleen menin vain mielitekojen mukaan tämän meikin suhteen ja mä kyllä tykästyin tähän tosi paljon!

Tässä olisi sitten mun muistiinpanojen mukaan silmämeikki joulukuun ekalta päivältä (tästä ei ole lasien kanssa kuvaa).
Olen samaisten muistiinpanojen mukaan käyttänyt tässä 4 eri sävyä, harmi vaan etten ole sen kummemmin fiiliksiä tai kuvausajankohtaa kirjoittanut ylös...
Noh, palettia katsomalla arvelen, että olen laittanut alimmaiseksi ensin sisänurkkaan Yläpaletin 7.rivin 10.sävyä, joka on glitterinen punainen. Sen päälle olen todennäköisesti lisännyt Alapaletin 2.rivin 10.sävyä, joka on glitterinen vaaleanoranssi.
Ulkonurkkaan olen laittanut glitteristä sinistä, Yläpaletin 5.rivin 11.sävyä ja sen päälle tai sävyjen rajoja hälventämään Yläpaletin 3.rivin 1.sävyä, joka on sellainen vaaleahko taivaansininen sävy.
Tästä en muista tosiaan, mikä on innoittanut meikkiin, mutta jossain vaiheessa on ollut mielessä yhdistää punaista ja sinistä :)
Ihan kiva värimaailma tästäkin kyllä tuli, pitäisi melkein tämäkin tehdä uusiksi, että muistaisin fiilikset paremmin eli mikä toimi ja mikä ei ja miksi olen laittanut noin montaa sävyä :p.

Yli vuoden jälkeen olen siis edelleen aivan In Love tähän palettiin ja vieläkin on paljon sävyjä testaamatta, vaikka paljon olen jo niitä kokeillutkin <3. Yhteinen elämä siis jatkuu, vaikka muitakin luomivärejä kyllä löytyy :D.
Sainpas sitten tänään ensimmiset purkit tälle kuulle loppuun, joten jos ei tule pitkä päivä huomenna, niin postailen sitten iltasella :).
Miumoi <3

4 kommenttia:

 1. No Ranskan lippuhan sut on tietysti tuohon 2. meikkiin innoittanu! Bien sûr!! :D Upeita meikkejä molemmat. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah, niinpä tietysti :D.
   Kiitti paljon ^_^.

   Poista
 2. Hitto kuinka upea silmämeikki tuo ylempi!! ♥___♥

  Alempikin on kaunis, mutta itse aina vierastan punertavan sävyjä silmissä kun pelkään että tulee silmätulehdus-fibat.. :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti muru ^_^.
   Joo, tuo on kyllä monilla pelkona, että jos punaista käyttää, niin saattaa tulla itku-/silmätulehdus-silmät :D.
   Jälleen tyypilliseen tapaani, en välitä tuosta(kaan) säännöstä/pelosta, vaan jos mun tekee mieli laittaa punaista, niin mä silloin myös laitan punaista :D

   Poista

Suositut tekstit