perjantai 16. tammikuuta 2015

Sokeripurkkeja Varastoon

Heissan taas!
Jälleen on muutaman päivän hiljaisuus ollut... Oli kyllä tarkoitus jälleen kirjoitella jo toissapäivänä ennen kuin lähdettiin myöhemmin illalla SuperPark Areenalle katsomaan Sonata Arctican keikkaa, mutta keskittymisen vei täysin alkuillasta uutisten kyttääminen ja päivitys...
Tuli taas niin ikävä fiilis, kun Oulu pääsi jälleen otsikoihin kauheuksilla ja varsinkin, kun tapahtumapaikka oli meiltä alle 3km päässä. Tokihan varmasti toiset ovat ihan vieressäkin asuneet, mutta niin se vaan on, että kun tarpeeksi lähellä sattuu, niin kyllä se vaan vaikuttaa...
Vielä kun näyttää edelleen vahvistuvan se, että uhrit ovat olleet aika lailla satunnaiset, niin kyllä jälleen tulee mietittyä, millaisessa jamassa tämän kaupungin (ja myös maan) mielenterveyspuoli on...
Onneksi tuo tyyppi ei tule enää ketään satuttamaan, mutta aina näköjään tulee vain uusia tapauksia edellisten tilalle :(.
Ei auta kuin toivoa, ettei omalle tai läheisten tielle tuollaisia tapauksia tule vastaan...
Onneksi oli sitten myöhemmin illalla tosiaan tuo Sonatan keikka, niin sai muuta ajateltavaa hetkeksi, mutta kieltämättä hieman jännitti lähteä ulos, kun ei ollut tietoa, mihin suuntaan tyyppi oli lähtenyt. Tuli myös aika huonosti nukuttua seuraava yö, eikä nuo univelat vaan pääse hellittämään otteestaan :/.

Noh, jos nyt kosmetiikkaan eli eilen tuli tehtyä jälleen tilausta Avonille ja liekö tuosta pienestä järkytyksestä johtuen halusin jotain lohduttavaa itselleni ja tilaus ei ollutkaan sitten ihan pikkuinen omalta osalta... Meni siis täysin tunne-osteluksi :p.
Lisäksi käytiin eilen illalla kyläilemässä MP:n perheen luona ja sain Dermosilin tilauksenikin :p.
Onneksi tämä pysyi ihan hallinnassa purkkimäärän suhteen!!
Tilasin siis kokeiluun ei-kosmetiikkatuotteina uusia puolukkaöljy-kapseleita sekä elokuista häämatkaa varten solistica-kapseleita lisää.
Purkit olivat tosiaan kroppakuorintoja; tuttu Primo-vaniljasokerikuorinta ja uutena kokeiluun Summer-sokerikuorinta. Tuota Summeria en ole ehtinyt vielä nuuhkia, mutta huomenna saatan kokeilla :).
Sitten yllätyksenä MP oli näköjään laittanut tuon 40ml minikokoisen amaryllis-käsivoiteen ^_^!!
Hieman epäileväinen olin tosin tuoksun suhteen (kukkatuoksut kun ei yleensä iske), mutta pikaisella kokeilulla oli sopivan mieto, eikä ollenkaan hyökkäävä! Tulee siis varmasti käsivoiteena käytettyä, mutta täytyy ottaa sitten toinenkin voide samaan aikaan käyttöön. Oli kuitenkin sen verran tuoksuva, että saattaa kokoaikaisessa käytössä alkaa tympimään :).

Tällaista siis tänne! On kyllä purkkeja myös muutama loppunut, joten jospa saisin niitä pian tänne esille :). Huomenna on kuitenkin menoa ja jos en jaksa kovin aikaisin herätä, niin sitten en ehdi postailla huomenna. Jospa sunnuntaina saisin naputeltua taas jotain :).
Miumoi <3

4 kommenttia:

 1. Heeei, mä tilasin Dermosililta tuon samaisen Summer-vartalokuorinnan! :D Ja noita molempia kapseleitakin itse asiassa vilkuilin, mutta en tilannut.
  Eiku siis ootas... Myönsinkö mä jotenkin tehneeni tilauksen Dermosilille...?? :O ;D

  VastaaPoista
 2. Minäkin tilasin tossa jonkin aikaa sitten dermosilin summer scrub:in :D Vielä on kaapissa oottamassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyseinen kuorinta on näköjään aika suosittu :D.

   Poista

Suositut tekstit