maanantai 26. tammikuuta 2015

Tuoksutonta ja Sokerisen Makeaa

Nyt voisi taas muutaman loppuneen esitellä, mutta postauksen loppuun tulee kyllä taas kuvaa parista jutusta, jotka hankin toissa päivänä R:n kanssa kaupunnilla pyöriessä... Mutta ensin ne vähennykset!

Sain vihdoin tämän, pari kolme vuotta sitten hankitun, 325ml Dermosil Oat Body Milk vartalomaidon käytettyä, muistaakseni jo kuukauden alkupuoliskolla.
Tämä oli todella juoksevaa (eli oikeasti melkein maitoa...) ja monet kerrat ketutti, kun painoin pumpusta ja tuo "voide" lensi kaaressa milloin sohvalle, milloin lattialle, milloin minnekin. Täytyi siis muistaa laittaa aina koura pumpun ympärille, ettei tavara karkaa ympäriinsä... Tosin sekään ei aina hyödyttänyt.
Mutta tuoksultaan oli melko mieto, ehkä se tosiaan oli sellainen kauramainen.
Kosteutustehot oli ehkä hivenen liian vähäiset, tosin päiväys oli mennyt tuosta jo 2014 huhtikuussa ja lisäksi talvi, niin niillä saattoi olla jotain vaikutusta asiaan...
Harmittaa noiden varastojen takia, etten pääse mitään "tuoreena" testaamaan ja käyttämään, vaan päin vastoin kaikissa voiteissa paukkuu aina päiväykset ennemmin tai myöhemmin...
Kuitenkin neutraali fiilis tästä jäi, mutta en ostaisi koostumuksen takia uudelleen, jos olisi vielä myynnissä.

Noh, tuon Dermosilin jälkeen sain ottaa käyttöön tämän 100ml Apobase Hydrogel geelin, jonka sain tytöiltä ison polttarilahjan mukana.
Tästäkin huomasin, että päiväys oli mennyt jo aikaa sitten, niin otin nuo polttarilahja-rasvat etujoukkoon käyttöön :).
Tämä oli tuoksutonta ja väritöntä, siis läpinäkyvää geeliä ja mietin käyttöön ottaessa, että saapa nähdä miten vähän kosteuttaa näin talviaikaan.
Sainkin yllättyä melko positiivisesti! Tämä kosteuttikin geelimäiseksi tuotteeksi melko hyvin! Joutui tätä toki hieman enemmän käyttämään nyt kuin mitä olisi ehkä kesällä tarvinnut käyttää, mutta imeytyi silti ihoon nopeasti. Miellyttävä kokemus kaikin puolin.
Kuitenkin tämä on minun kosmetiikka-narkkarin makuun liian tylsä tuote, kun ei tuoksu, eikä näytä miltään :D. Jos tässä olisi jokin ihku tuoksu ja/tai koostumus olisi jollain tavalla erikoiselmpi, niin voisin ostaa uuden tuubin. Mutta koska tämä on perus-apteekki-kamaa, niin ei innosta toistamiseen tarpeeksi :D.
Kuten aika lailla tuttuni jo tietääkin, niin lahjoista (varsinkaan kosmetiikka sellaisista) en koskaan kieltäydy eli mielelläni kyllä tämän yhden tuubin käytin ;).

Nyt on lähtenyt käyttöön seuraava polttari-lahja ja tätä Oriflamen voidetta onkin mulla nyt pari purkkia käytettävänä.
Täytyy kyllä sanoa, että varmasti tulee tiukkaa käyttää samaa tuoksua 2 purkkia peräjälkeen, varsinkin kun oon ehtinyt 500ml jättipulloihinkin kyllästyä vajaassa puolessa välissä :D.
Mutta en todellakaan aio luovuttaa! Tämän purkin tulette näkemään ensi kuun loppuneissa (hope so!) ;).

No sitten sain käytettyä myös kuukauden toisen kroppakuorinnan, nyt oli vuorossa Avonin 200ml Planet Spa-sarjan Indulgent SPA Ritual Sugar Scrub.
Tuttuun tapaan muiden PS-kuorintojen tyyliin tässäkin oli muovirakeita ja ruskea sokeri oli tosi loppupäässä inciä :/.
Tämä kuitenkin ylsi siihen kuorivampaan joukkoon, kun vertaa kaikkia tähän mennessä kokeilemiani PS-kuorintoja, mutta ei tämä yllä kunnollisten sokerikuorintojen (esim. Dermosil) tasolle. Tuoksu oli mukava, karamellimaisen makea, ei kuitenkaan sellainen ätläkkä :).
Jos ei olisi muovirakeita, niin ostaisin uuden tuubin, mutta nyt täytyy vaan testailla aina uusia... Ehkä jos tulee kunnon alennukseen (tyyliin 2e), niin silloin on pakko tarjous hyödyntää, mutta muuten en aio ostaa uudelleen. Mutta tämän tuoksuisia tuotteita saisi olla enemmänkin <3.

Sitten tähän loppuun tosiaan taas muutama plussa. Tavattiin siis lauantaina R:n kanssa pitkästä aikaa ja käytiin yhdessä syömässä (vielä pidempi aika edellisestä kerrasta). Mentiin ensin lounastamaan Pannuun ja siellä kyllä oli aivan ihanaa Caesar-salaattia broilerilla ja pekonilla <3.
Kuulumiset vaihdettuamme ja vatsat täyteen syötyämme suunnattiin Stockmannille kiertelemään, kun R:n piti pari lahjakorttia käyttää. Itsekin löysin sitten -60% alesta Vero Modan sinisen mekon alle 12e. Toivottavasti on sopiva vielä kesällä :D.
Stockalla kiertelyn jälkeen mentiin hakemaan vielä sokerihumala Café Kulumasta Luksus-Kaakaon muodossa. Voin suositella lämpimästi <3.
Lopuksi käytiin myös Kuudes Maku-liikkeessä muutamat herkut ostamassa. Itse ostin kokeiluun itselleni uutta English Tea Shop-teetä, riisimaito-suklaata ja...

...Oululaisen Soapº-merkin Salmiakki-saippuan :D. Olen noita saippuoita kuolannut aiemmin jo nettisivuilla, mutten retkahtanut niihin. Noh, nyt sitten retkahdin :p.
Ja tuo Kératase Chroma Cristal Shine Perfecting Mist löytyi Stockalta -60% alesta alle 13e hintaan. Tuo näytti vaan niin kauniilta, etten kyennyt jättämään sitä ostamatta kokeiluun :p. Saa nähdä, onko hyödyllinen tuote kuitenkaan :p.
Niin ja kuolasin mä Diorin meikkejä ja viisikkojakin, mutta ne jäi odottelemaan palkkapäivää ;D.
Kiva päivä oli kyllä ja kiva oli pyöriä kaupoissakin pitkästä aikaa, vaikka meinasikin väsyttää :).

Tällaista taas tänne tällä erää! Jatketaan loppuneiden kanssa, toivon mukaan huomenna, jos selviän työmatka-pyöräilystä lumimyrskyssä...
Mr.Insinöörillä on huomenna pitkä päivä koulussa ja mulla ei ole kuin 2 bussimatkaa kortilla, niin pakko siis hypätä pyörän selkään... Tuleepahan edes jotain kuntoilua, kun ei ole taas Fressille asti jaksanut raahautua pariin viikkoon... Toivotonta, mutta ehkä se vielä tästä piristyy!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit