tiistai 14. huhtikuuta 2015

Avonin 5.jakson 2015 Tilaus

Oi voi, miten se nyt onkaan taas niin vaikea päästä takaisin rytmiin?!
Nyt oon kyllä joka ilta ollut kirjoittamassa jotain tänne, mutta sitten aina se aika on johonkin muuhun hurahtanut :p.
Nytkin kello lähentelee yhdeksää, kun sain kirjoittelun aloitettua... Noh, piti mun tuo otsikossakin jo oleva Avonin tilaus purkaa, pussittaa ja ilmoittaa siitä tutuille ja sitten on tullut luettua Oulun Stockkan lopettamisesta uutisia. Herkkua ja kosmetiikka-puolta tulee kyllä ikävä, mutta onneksi tässä vielä on pari vuotta aikaa käydä ostoksilla!

Sitten muita juttuja mitä nyt ollut, niin viikonloppuna tehtiin kunnollinen kevätsiivous (eipä ollakaan hetkeen siivottu niin hyvin :p) ja aurinko paistoi tuolloin sen verran kivasti, että kissat saivat avata parveke-kauden :).
Tuolloin edellisen kerran kun postasin, niin Siirihän jälleen sai silloin kohtauksen :(. Sillä kertaa se nukkui raapimispuussa, eikä me kumpikaan ehditty mitään tehdä, kun se sieltä sitten tippui lattialle noin 1,3m matkan sätkiessään... En ole kyllä hetkeen säikähtänyt niin pahasti... Toista puolta tassuista ja vähän suutakin aristeli jonkin aikaa, mutta onneksi se tokeni siitä. Kipulääkettä laitoin myös pikkuisen ruuan sekaan varalta, mutta nyt se on ollut ihan ok.
Sillä on vaan nyt tihentynyt 3 viikkoon nuo kohtaukset, saa nähdä marssitaanko taas kohta puoliin lääkäriin... Noh, päivä kerrallaan!

Terveyskin alkaa pikku hiljaa mennä parempaan, kiitos tehoavan antibioottikuurin. Edelleen toki tukkoinen olo, mutta se nyt on ollut tosiaan normaali tila viime kuukaudet. Oon kuitenkin eilen ja tänään pyöräillyt töihin, eikä olo ole siitä pahentunut, niin se on varsin lupaavaa :).
Töissä ollut pientä stressiä, eilen oli ensimmäiset kehityskeskustelut ja selvisin onneksi hyvin, eikä potkittu pihalle :p. Väikkäriprojekti siis jatkuu ja nyt olisi vuoden 2017 aikana tarkoitus väitellä, kääääk...

Mutta nyt siihen kosmetiikkaan!
Nyt sain peräti alet ja ilmaiset postikulut vaihteeksi, tosin itselle tilasin jonkin verran kamaa...

...Mutta ei nyt ihan niin mielettömästi kuitenkaan!!
Eli 7.jakson kuvastojen lisäksi ostin viime kuussa heitettyjen voidemaisten luomivärien tilalle 3 uutta:
-Sinisen Color Trend Diamond Eyes Gel sävyssä Royal Gala
-Lilan Extralasting Eye Shadow Ink sävyssä Lasting Lilac (ostin odottamaan käytössä olevan lilan loppumista)
-Vaaleanpunaisen Big Colour Eye Pensil sävyssä Flipping Out Pink
Saapa nähdä, millaisia ovat :).
Sitten ostin lisäksi ihanan Naturals-sarjan Hibiskus-Vadelma hiussuihkeen (niin taivaallinen tuoksu <3) ja minikokoisen 15ml purkin uudehkoa Anew Nutri-Advance Light Nourishment Cream kasvovoidetta joka on tarkoitettu sekä päivä- että yökäyttöön. Näytekin löytyisi, mutten ole vielä sitä kokeillut :p. Ehtiipä tuon, tämä kun oli nyt 4e niin halusin käyttää tarjouksen hyödyksi :).

Eli ei siis ollut mahdoton tilaus, vai mitä :).
Tuossa katselin tuon 7.jakson kuvaston pikapikaa läpi ja hemmetti kun siinä oli uusia rajauskynien sävyjä Glimmerstick Diamonds-sarjaan... Taidan niihin varmaan retkahtaa sitten, nuo rajauskynät ovat kyllä tosi huippuja laiskoina aamuina, jos ei jaksa koko luomia alkaa värjäämään :).

No mutta, tällaista siis tänne vaihteeksi!
Yritän saada revittyä itseni postaamaan nyt nuita loppuneita, niitäkin kun muutama tuolla esittelyä odottaa :D.
Miumoi <3

7 kommenttia:

  1. Se aprikoosi hiussuihke on myös ihana! Tänään kävelin kauppaan, niin ihana tuoksu tulvahti aina kun tuuli tarttui hiuksiin :3 Paljon parempi kuin se lasten mango.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, laitoin juuri menemään 6. kampanjan tilauksen ja lätkin ne kaikki uudet sokerilakat tilaukseen (oli demona 5 €/kpl, samoin kaikki muutkin 7.kuvaston uutuuslakat) :'D

      Poista
    2. Jooo, mulla on ollut myös se aprikoosi ja nyt parhaillaan on tuo lasten mango-suihke :D. Hyviä nekin, mutta eivät voita tuota vadelma-hibiscusta <3.
      Jos tuo vadelma-hibiskus tulisi kroppa-sarjaankin, niin niitä mä ostaisin kaapin täyteen aivan varmasti, vähällä on että ostan tuon shampoon ja hoitsikan vielä jossain vaiheessa :D. On kyllä yksi ihanimmista Naturals-tuoksuista, mitä on mun Avonin käyttöuralla koskaan ollut <3.

      Voi eiii :D :D. Sulle on lakkoja sitten tulossa ihan kunnolla :'D.
      Mäkin kyllä kuolasin niistä "sokeri"-lakoista sitä Topaz-sävyä (se turkoosi/merenvihreä/mikä lieneekään, tuossa kuvassa just näkyy oikealla kuvaston kannessa)! Tikku-hile-lakatkin vaikutti mielenkiintoisilta, siitä voisin kokeilla Jacquered Metal-sävyä... Niin ja sit se Diamond Shatter-päällyslakka alkoi himottaa, mutta onneksi katsoin, että se taitaa olla sama kuin aiemmin myynnissä ollut Opal-päällyslakka :). Tosin voisi ostaa pullon varastoon, niin ei lopu kesken, se on kyllä aikas kiva... :D

      Poista
    3. Miulla on tuo Opal (tosin myynnissä), niin siinä on kirkas pohja ja vain tuota flakieta. Tuossa uudessa on kirkas pohja ja isoa sekä pientä hitulaa :P No, sitten kun ne tulee niin voin verrata.

      Poista
    4. No infoile mulle sitten, kun saat lakan ja pääset vertaamaan, että ovatko samanlaiset :). Voisi kyllä harkita tuosta tosiaan varasto-pullon hankintaa... :D

      Poista
  2. Siis selailin eilen tota 7 jakson kuvastoa ja APUA mä haluan sieltä ainakin 4 kynsilakkaa!!! :O

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne uutuudet oli kyllä tosi houkuttelevia minunkin silmään, vaikken ihan hirveästi kynsiäni lakkailekaan :D Voisin kyllä parit lakat itsekin ostaa (niin kuin tuossa yllä jo luettelin) :D.

      Poista

Suositut tekstit