sunnuntai 4. lokakuuta 2015

Kosmetiikkavarastoni 10/2015

No niin, nyt olisi sitten jälleen sen karun totuuden aika eli vuosittainen kurkistus kuvina mun kosmetiikka-kätköihin...
Edellisten vuosien tilanteet näette Varastotilanne-tunnisteen takaa ja jälleen olen kuvat yrittänyt laittaa samaan järjestykseen kuin aiemmin. Eiköhän mennä sitten asiaan pidemmittä puheitta!

Vessan kaappi, ylimmät 3 hyllyä (ihan ylimmällä hyllyllä on Mr.Insinöörin partakone ym. härpäkettä).
Nyt on aiempiin vuosiin nähden muuttunut se, että enää tuossa ylähyllyllä ei ole sitä mun Avonin kassia, jossa oli luomivärit ja huulimeikit. Tilalla on isot paletit (168-paletti, Chocolate Bar ja Anastasia Beverly Hills-kulmaväripaletti), jotka eivät Palaset-laatikoihin mahtuneet sekä Victoria's Secret vartalosuihkeet. Harkitsin, jos tuohon laittaisi nyt kaikki muutkin kroppasuihkeet, niin voisi mielen mukaan vaihdella niitä...
Muuten hyllyillä on lähinnä samoja hiusten hoito-juttuja.

Vessan kaapin alimmat hyllyt (ihan alimmalla hyllyllä on naistenpäivien tarvikkeet, niin niitäkään en viitsinyt laittaa kuvaan :p).
Hajuvedet on lisääntyneet, jalkakylpyjutut vähentyneet ja kasvopesut ovat vähän nätimmässä järjestyksessä: Öljyt, miselli-vedet (2kpl Jumbo-Cliniquen takana), 2-vaiheen putsarit (2kpl), geeliputsarit (3kpl + 1mini) ja vaahdot (3kpl).

Lavuaarin tuotteet vain vaihtelee.
Nyt eilen tein taas vähän uudelleen järjestelyä, kun laskeskelin tuotteita. Mullahan on ollut käytössä 2 kasvovettä (aamulle ja illalle omansa ja tarvittaessa Clinique-2 jumbo), mutta vaihdoinkin ne nyt tuohon Favoran veteen (konjac-sieni roikkuu siinä), kun huomasin pullossa jotain ihme hitusia. Parempi se siis käyttää nyt pois ensin...
Lushin palashampoot ovat tulleet suolasaippuan seuraksi, kun en viitsi niitä suihkun puolella säilyttää. Favoran vaahtoa käytän nyt sekä aamulla että illalla 2-vaiheena, kun haluan sen loppuvan tämän kuun aikana.

Suihku-nurkkauksemme. Samanlainen kaaos vallitsee niin kuin aina ennenkin, tuotteet vain vaihtuu :D.
Suihkugeelejä on tällä hetkellä 12kpl sekä 2 Lushin jellyä (loput 3 jellyä ovat säilössä pakkasessa, enkä ole niitä vielä kokeillutkaan) vuorokäytössä...
Ja Mr.Insinöörillä on edelleen oma hyllynsä, vaikkakin Lushin purkki siellä nyt vielä hetkisen nököttää :).

Ja vessan peilikaappi.
Täällä on kaaos hieman hellittänyt, kun olen esim. osan korostuspuutereista siirtänyt Palaset-laatikoihin ja parit kesällä käytössä ollutta päivärasvaa olen laittanut takaisin odottamaan aktiivisempaa käyttöä (yritän taas yhtä rasvaa käyttää kerrallaan). Meikkivoide-kaaos on sama edelleen...
Mr.Insinöörillä on vähän dödöt lisääntyneet omassa nurkassaan ;).

Sitten makuuhuoneen puolelle kaappiin. Täälläkin on uudelleen järjestelyä tapahtunut, lähinnä sen takia, kun sininen meikkilaukkuni (tulee seuraavana) on jo täynnä tavaraa ja lisäksi huulirasvat sain siirrettyä Palaset-laatikoihin...
Ylähyllyllä vasemmalta oikealle:
kesätuotteet, kosteuttavat kasvonaamiot, puuteripaperit ym. härpäkkeet ja korut, In-shower voiteet, kroppakuorinnat, palasaippua-laatikko ja ripsarit sen edessä, käsisaippuaksi menevät suihkugeelit ja nestemäiset käsisaippuat.
Alahylly vasemmalta oikealle:
mini-suihkugeelit, kropparasvat (vanhimmat oikealla ja uusimmat vasemmalla) ja suihkugeelit.
Vähennystä ei taida olla tapahtunut, mutta tuotteet vaan vaihtuu... Onneksi sentään mahtuvat edelleen entisille paikoilleen :p.

Tässä sitten se minun edelleen räjähtänyt sininen meikkilaukku, joka sisältää sekalaisten merkkien tuotteita. Puolustukseksi voin yrittää sanoa, että nuo eivät ole eilisen laskennan takia laitettuna nätimpään järjestykseen, vaan purkit on vain nakattu kassiin.
Mutta kyllä mä varmaan pian joudun tuosta kassista luopumaan tätä menoa ja laittamaan tavarat ihan vaan tuohon laatikkoon... Mutta vielä sinnitellään!!

Avon-kassini alkaa myös olla täynnä, mutta tämäkin on aika sekalaisessa järjestyksessä laskemisen takia ja kun eilen mun veli kävi kihlattunsa kanssa kylässä, niin piti penkoa näytille yksi tuote (joojoo, seliseli ;D).
Mutta niin, vielä tähänkin mahtuu ja tarvittaessa voi ihan laatikkoonkin myös siirtää tavarat... Ja täältä voisin kroppasuihkeet tosiaan siirtää tuonne vessan kaappiin!

Oriflame-kassini on melko tyhjä, kun vielä ei ole tullut isompia tilattua sieltä (nyt siirsin vessan kaappia järjestellessäni tuon yhden päänahan hoitoveden tuonne, käytän Avonin vastaavan ensin pois, kun on vanhempi). Vieressä on sitten matkoille/saunailtoihin ym. lähtevä pussukka sisällään matkakokoisia tuotteita.
Tämä laatikko on aika lailla hallinnassa :).

Uutena kuvana päätin laittaa nyt viimein tämän olohuoneen pöydän nurkan, jossa on kropparasvat ja muutamat näyte-naamiot sekä noiden takana silmänympäryksille näyte-naamioita, lappuja ym. Lushin hierontapaloja (2kpl) sekä Avonin kroppaemulsiota käytän vuorotellen ja mielialan mukaan, Lumenen hohtavaa BB-voidetta laitan vain sääriin ja Victoria's Secretiä käytän aina välillä spesiaali-tilanteissa 1-2krt/kk.
Fruttini-käsivoide toimii jalkavoiteena (oikeitakin jalkavoiteita pitäisi hiljalleen alkaa käyttämään varastosta pois...). Sitten tuossa on Ice Poweria hartioille ja Oriflamen Silk-voide karvojen poiston jälkeen säärille desinfioimaan (Ice Power ja Silk ovat listauksen ulkopuolella).
Yöpäydän tuotteita en nyt kuvannut, mutta sieltä löytyy yksi minikokoinen yökäsi-/jalkavoide, huulivoide ja Lushin hierontapala, jota käytän yökäsivoiteena.

Ja sitten viimeisenä nämä uudet eli 4kpl Palaset-laatikostoja, joita en uskalla tuollaisena tornina pitää kissojen takia, vaan 2 laatikostoa sijaitsee nyt lattialla tämän pöydän vieressä, kunnes joskus haaveeni toteutuisi siitä omasta meikkaus-pöydästä...
Fazerin boksissa majailee siis kynsilakkani, O.P.I:n minikokoelma-laatikon otin tuohon kuvaan myös, kun normaalisti se on vaan tuossa pöydällä (samoin 2 kynsilakan poistoainetta). Sitten on luomivärit ylimmissä 2 laatikostoissa ja huulimeikit alemmissa. Lisäsin eilen tuonne yhteen laatikkoon osan korostuspuutereista ja poskipunista, otan sitten tuolta tarvittaessa käyttöön niin kuin teen luomivärienkin kanssa nyt. Ihan alimmassa laatikossa odottaa tilaamani pieni Z-paletti täyttöään :).
Tässä työpöydällä on lisäksi käsivoidetuubi, huulirasva, yksi monikäyttövoide, pari kynsihoitoa ja kynsinauhaöljy (jota oon saanut kaadettua enemmän pöydälle kuin laitettua kynsinauhoille...).

Tässäpä tämä kau(h/n)eus sitten oli tältä vuodelta!!
Paljonhan noita on kertynyt (mutta olen varmasti amatööri esim. suosituimpiin kauneusbloggareihin verrattuna), mutta siitä olen todella ylpeä, että olen saanut kosmetiikkani nyt järjestykseen, eikä niitä tarvitse etsiä kissojen avulla ympäri kämppää, kun haluan jotain ottaa käyttööni. Kaikki ovat omilla paikoillaan :). Paljon tähän on aikaa mennyt järjestää, mutta olisin paljon ahdistuneempi, jos tätä järjestystä ei olisi. Unelmana olisi tosiaan se ikioma kosmetiikkahuone ja meikkauspöytä, johon voisin sijoittaa kaikki nämä omiin paikkoihinsa, eikä tarvisi kuunnella Mr.Insinöörin ajoittaista pientä napinaa (tosin täältä tulee silloin täysi tulitus kaiken elektroniikkatavaran suhteen, jolloin napina hiljenee yllättäen melko nopeasti ;D).
Toki mulla on myös koko ajan tavoitteena ja päämääränä vähentää tätä paljoutta tiettyjen kosmetiikkojen osalta (esim. suihkugeelit, kroppavoiteet, meikkivoiteet, huulirasvat ja huulimeikit), mutta luomivärit ovat niitä tuotteita, joita en pyytele anteeksi ja joita ostan, jos mieli tekee :).
Vaikeaa se vähentely kyllä on, mutta onpahan jotain tavoitteita :D.
Ja koskaan ei tiedä sitä, jos en saakaan ensi vuodelle rahoitusta, niin sitten kukkaron nyörit menevät tiukasti kiinni ja varastot varmasti alkavat vähentyä.
Mutta nyt aion vielä nauttia tästä ostelu-mahdollisuudesta ja alan naputella tilausta Sokoksen verkkokauppaan (eilen lähti se TBS:n kantispäivä-tilaus ;))!!
Miumoi <3

16 kommenttia:

  1. Jestas että sulta näitä purkkeja löytyy! :'D <3
    Mulle voipi sitten aina lahjoittaa suihkareita jos alkaa liikaa ahdistaa, hihii.. ;)

    Mä yritän tässä just samalla tehdä viimeisen kolmen kuukauden (kynsilakka)ostokset -postausta, saa nähdä tuleeko ikinä valmista kun näitä on "muutama" ja pitäis kaivaa jokainen pullo esiin ja tarkistaa merkki ja sävyn nimi.. :'D

    Mullaki olis haaveissa makkarin lisäks "kosmetiikkahuone" tai lähinnä kynsistudiohuone ;) :D:D Ois ihanaa kun sais kokonaisen huoneen sellaiseen! ♥__♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon kyllä miettiny monesti kun sulle niitä lahjoja laittanu, että laittaisin tuolta mun kätköistä jotain, mutten sitten ole kehdannut, kun ovat käytettyjä tosiaan kaikki ja suurin osa on jopa useamman vuoden vanhoja... :) Mutta jos tuo ei haittaa, niin sitten voin harkita uudelleen ;).

      Tsemppiä postauksen tekoon, työlästä varmasti on, mutta ehkä sen arvoista ^_^.

      Tuo ylimääräinen huone (tai meijän tapauksessa 2 huonetta) olisi kyllä niiiin huippua...!!!

      Poista
    2. Kuule ei haittaa vaikka on vähän käytettyjä tai vanhoja, ainahan ne viimeistään käsisaippuoina menee ;) sitäpaitsi lahjaa ei saa arvostella - ikinä! ♥

      Apua, mulle tuli hirvee (ihana) mielikuva meidän YHTEISESTÄ huoneesta joka olis yhdistetty kosmetiikka-kynsihuone!! ♥ En kestä! Alahan jo kattelee asuntoja täältä päin... ;) :'DD

      Poista
    3. Selvä juttu, minäpä muistan tämän sit seuraavalla kerralla ;D ♥

      Oiii, vähänkö tuosta huoneesta tulisi niiiiin makee ja kosmetiikkaa täysi ♥♥
      Täytyypä laittaa harkintaan ;).

      Poista
  2. Suihkugeelitilanne on kyllä, sanoisinko, mielenkiintonen :D Ite oon vuoden tuskaillu omieni kanssa, ja ehkä tänä vuonna saan jo hommata uuden (siis uusia :D), kun edelliset on saatu käytettyä ees lähelle loppua. :P
    Oma kosmeinnostus/tuhlailu on vaihtunu kissahörhöilyyn, jostain kumman syystä :D Muitten kosmeblogeja kyllä silti seurailen edelleen.. :)
    -meliina (crazy cat lady)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sano vain suoraan: karmaiseva :D. Ja just tuossa illalla sitten naputtelin Sokoksen tilauksen ja sieltä on tulossa muutama suihkugeeli lisää... Oon heikko, I know :D.
      Oiiii, kissahörhoily on myös toinen lemppari-puuhani <3. Mullahan ei tosiaan rahaa muuhun kulu kuin ruokaan, kissoihin ja kosmetiikkaan :D.
      Satunnaisesti ostelen sit vaatteita, kun entiset alkaa hajoamaan käsiin :p.

      Poista
  3. Sympaattinen tuo suihkugeelitilanne suihkussa :D Jos miulla olisi isompi tila suihkussa, niin miekin varmaan hommaisin tuommoisen hyllyn.

    Postausta oli kiva lukea, tätä hieman odottelinkin ja ilahduin, kun se tupsahti lukulistalle :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Teillä on kyllä niin loistavan pehmeitä kuvailuja tuolle suihkugeeli-tilanteelle :'D.
      Ei mulla aina ole noin montaa suihkugeeliä kerralla käytössä, nyt on vaan nuita uusiakin jäänyt tuohon tyrkylle, kun en oo jaksanut kaappiin niitä roudata testauksen jälkeen :D. Monesti myös riippuu kropparasvasta, mitä suihkareita otan käyttöön. Nyt kun on suklaa/vanilja voittoista rasva-puolella, niin olen sitten nuita suihkugeelejäkin ottanut läheltä niiden tuoksumaailmaa :).

      Kiva että viihdyit postauksen parissa!! Kyllä nämä aina itseä jännittää, mutta pakko se on olla rehellinenkin välillä :p.

      Poista
    2. Miulla on vessan alakaappi sekä siivouskaappi pyhitetty suihkugeeleille/shampoille/kuorinnoille/hiusnaamioille/hoitoaineille :D On siellä siivouskaapissa toki siivousvälineet, paterit, kirjekuoretkin jne.
      Olen sentään listannut kaikki yhteen kierrevihkoon, niin näkee mitä löytyy ja sitten viivailla ne sieltä yli kun on loppunut.

      Onneksi (tai sitten ei) miulta löytyy vielä Body Shopin Glazed Apple -sarjaa, niin voi tämän vuoden jättää välistä :'D Yksi himotus selätetty.

      Poista
    3. No, pääasia että tavarat löytyy jostakin ja itse on selvillä mitä on missäkin ^_^.

      Harmi kun tuosta grazed applesta ei tullu suihkugeeliä viimejoulun kalenterista, vain se kimmeltävä kroppavoide mininä :/.
      Pitäs käydä tuoksuttelemassa kunnolla tuota, että millainen se oikein on :).

      Poista
    4. Miulla on se kuorinta (tuubi) ja vartalovoide. Näissä se tuoksu oli kivan raikas. Suihkugeeliä en ole vielä kokeillut, mutta pelkään että sinä tuoksu on vähän "liikaa", huomasin tämän sen karpalon kohdalla.

      Tämän vuoden TBS kalenterissa on kivoja juttuja :)

      Poista
    5. Hmmm... Tuota kuorintaa voisi harkita kokeiluun :).
      Oon vähän kahden vaiheilla, ostanko nyt TBS:n kalenteria... 2 edellista oli aika samankaltaisia tai siis aika paljon samoja tuotteita oli molemmissa..
      Kun vieläkin on paljon niitä jäljellä, niin ehkä täytyy pitää välivuosi :D.
      Pitää käydä tiiraamassa sisältö, kun tulee myyntiin :).

      Poista
  4. Nyt on ainakin itellä vähän helpottunut olo kun mä luulin että mulla oli paljon kosmetiikka ja puteleja ja purkkeja mutta pakko sanoa että; en olisi kyllä uskonut tämmöinen määrä sulla :) Ja teiän suihku :D Mulla on ehkä kaks suihkugeeliä kerrallaan käytössä ja jopa se jo ahdistaa mua vähäsen. Lykkyä tykö vähentämisen kanssa! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah, hyvä että pystyn tällä määrällä tuomaan joillekin myös helpotusta :D.
      Ja lykkyä kyllä tarvitaankin vähentämiseen, se kun on todella epätoivoista tällä hetkellä :D.
      Mutta kyllä tämä hauskana harrastuksenakin menee ^_^.

      Poista
  5. Jes, kiitos! :) Niiiin mahtavaa huomata, että joku toinenkin ajelehtii purkkien keskellä... Tosin sulla näyttää kaikki olevan kuitenkin paljon paremmassa järjestyksessä kun mulla. :D Suihkugeelitilanne ei loppujen lopuksi ees näytä pahalta! ;D Tosin mä en suihkussa vois pitää noin montaa, mulla palais kyllä ennätysvauhtia hermot, kun mikään niistä ei loppuis ikinä!!! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä sitä tosiaan ollaan hukkumaisillaan tähän kosmetiikka-suohon... ;D
      Mut en mä tätä vaihtaisi mihinkään, on tää niin kivaa ^_^.
      Hahah, mä haluan aluksi lähinnä vaan vajavuutta noihin suihkareihin (sekin lohduttaa mua vähän) :D. Sit kun oikeasti haluan kuluttaa loppuun jonkun, niin käytän vaan sitä :).

      Poista

Suositut tekstit