tiistai 13. lokakuuta 2015

Nyt ei ollut herkullista!!

Jatketaanpas loppuneiden esittelyä taas parilla tuotteella ja näiden kanssa olin loppumisesta todella iloinen, eivät todellakaan menneet suosikeiksi!!

Ensimmäisenä loppui tämä Fruttini Cranberry Choc Hand Cream käsivoide, jonka ostin ensimmäiseltä Turkin reissulta 2013.
Ei tässä muuten olisi ollut vikaa, mutta tuoksu oli jotain sanoin kuvaamattoman hirveää, ettei tätä pystynyt käsissä käyttämään,vaan oli pakko suoriltaan laittaa jalkavoiteeksi... Siinäkin tuoksu tuntui olevan lähes liian karmea :/. Nämä kaksi tuoksua ei sovi ollenkaan yhteen, ainakaan tällä tavalla :(. Hyh, vieläkin tulee puistatukset muistellessa... Tehoista käsissa en voi sanoa mitään, kun oli pakko pestä kädet heti levityksen jälkeen... Jalkapohjiin tehot ei toki riittäneet aivan, mutta eivät ne ihan rutikuivatkaan olleet.
En ostaisi uudelleen tässä tuoksussa mitään!

Nyt olen ottanut viimein käyttöön oikean jalkavoiteenkin :D. Käytän tätä vuorokerroin kroppavoiteiden kanssa, niin saan edelleen vähän nopeammin niitä käytettyä, mutta myös nämä jalkavoiteetkin hupenisi vähitellen, tämäkin kun on jo 2-3v vanha...

Toisena sain sitten käytettyä tämän 240g Lush Yummy Mummy Body Conditioner suihkuvoiteen.
Myöskään tässä ei tuoksu mennyt lähellekään lemppareiden listalle, mutta oli kuitenkin siedettävämpi kuin tuo Fruttini. Ei ollut ihan niin voimakas kuin suihkugeelissä, mutta oli tämä silti liian makean kukkainen omaan makuuni...

Kosteutustehot oli kyllä hyvät, ei tarvinnut rasvata enää kroppaa, jos käytti yksinään tätä, eikä pessyt sitä kalvoa pois. Itse hieman pesin, kun vähän liian kanssa jäi sitä "kalvoa" iholle. Rutikuivalle iholle varmasti kiva!
Tämäkin jäisi vastaisuudessa ostamatta tuoksun takia, jos tulisi vielä myyntiin!

Ja eilen sain kuin sainkin vielä yhden tilaamani plussan, nimittäin Oriflamen 13.jakson tilauksen, jossa tuli mattapuuteri ja korvikset.
Puutereita toki löytyy 2kpl + irtopuuteri, mutta molemmissa näkyy jo hyvin pannu eli eivät ole enää kovin pitkäikäisiä. Otin nyt sitten tuon kokeiluun, vaikka suunnittelin, että tilaisin Avoniltakin nyt vastaavan, kun on tarjouksessa... Täytyy mietiskellä vielä uudelleen :p.

Sitten eilen sain vielä töissä kivoja uutisia, kun olin saanut jatkoa tälle nykyiselle rahoitukselleni 6kk verran ensi vuodelle ja 6kk myös vuodelle 2017 \o/. Nyt tarvitsee enää toiset 6kk ensi vuoden lopulle jostain repiä, niin jospa näillä saisi jo tuon väikkärin loppuun tehtyä (ellei tämän hetken suunnitelmat heitä täysin kuperkeikkaa...)! Vielä on muutama hakemus vetämässä, joten jospa jostain tulisi sitten tuo uupuva rahoitus :). Ja onpahan sitten keväällä aikaa vielä hakea seuraavista paikoista, jos ei nykyisistä tärppää.
Eli purkkien tulo ei tule vielä hetkeen tyrehtymään ;).
Mutta tässä oli tämän kertaiset jutut! Palataan taas asiaan!
Miumoi <3

4 kommenttia:

  1. Haha, mun mielestä taas tuo Cranberry Choc on tosi hyvä tuoksu! :D Ei suosikkini Fruttineista, ehkä jopa se vähiten kiva tuoksu, mutta kiva silti! Tosin en voisi kuvitellakaan käyttäväni sitä muuta kun tässä loka-tammikuun välillä synkimpään aikaan vuodesta. :P Mulla on itelläni suihkuvoide, vartalokuorinta ja -voide, aattelin ne ottaa tänä syksynä vielä käyttöön. Tosin voi olla vähän liikaa jos kaikkia käyttää samalla kertaa. :P

    Tosi monissa blogeissa tuntuu jotenkin olevan nyt juttua puutereiden pannusta. :D En tiedä onko mulla likanen mieli tai jotain, mutta joka ikinen kerta repeen ihan täysin kun luen kosmetiikkablogista pannusta... Anteeks, mutta mun mielestä se on jotenkin vaan yksi huvittavimmista "virallisista" nimityksistä. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässä sen taas näkee, miten ihmisten nenät ovat niin yksilöllisiä :D.
      Ja vanhaksi tuo ei ollut mennyt, kun testasin tuon jo pian oston jälkeen, mutta silloinkin tuoksu oli jo yhtä epämiellyttävä omaan nenääni, etten kyennyt käsissä voidetta pitämään (ja mulla ei ole koskaan myöskään vuodenajasta riippuuvaista, ei ainakaan tässä tapauksessa) :).

      Hihih :D. Onhan tuo pannu aika hauska nimitys, mutta ei "pohjakaan" kuulosta oikein suuhun sopivalta... Tai noh, kyllähän sitä itse käyttää monesti, että "pohja paistaa jo" :D. Mutta Pannu-projekti (pan project) kuulostaa ihan ok:lta omiin korviin, niin sekin on sitten vakiintunut käyttöön :D. Mutta onko se metallipohja nimeltään "pannu" sitten?!

      Poista
    2. Emmä tiiä. :D Mä en seuraa meikkijuttuja oikeastaan yhtään. :) Täytyy kysyä viisaammilta!

      Poista
    3. Hih, itekin oon vaan oppinu tuon pannun kosmetiikka-juttuja lukiessa :D.

      Poista

Suositut tekstit