keskiviikko 7. lokakuuta 2015

Runsas postipäivä vol.1.

Nyt kun on karu totuus tänne laitettu kuvina, niin seuraavaksi voin esitellä tänään tulleet plussat, joita olikin muutama... :D
Eilen tuli myös Livbox, joten yritän senkin saada pian tänne :).

Bongasin parit luomiväripaletit kauneusbloggaajien kirppikseltä jo viime kuussa, mutta piti odottaa tälle kuulle, ennen kuin pystyin ostamaan ne :).
Tänään sitten tuli ensimmäinen näistä ja se oli tämä Estée Lauder Five Color EyeShadow Palette, 01 Violet Underground.

Niiiiiin mun värit <3. Metallista, värikästä, sinistä, tummaa. Kertakaikkisen kaunis paletti <3.
Huomenna en varmaan pysty tätä testaamaan, kun pitää jo 6 aikaan herätä, että ehdin käydä Hullareilla ennen töitä... Turha alkaa siinä unenpöpperössä mitään isompaa tekemään :D.
Tänään käytiin aamulla Mr.Insinöörin kanssa jo siellä (auto vietiin vasta-avattuun Kivisydämeen, tuttavallisemmin kallioparkkiin, joka oli yllättävän avara ja suuri!) ja ostin haamumunkit (joka kerta metsästänyt ja aina loppunut), parin 0,4l Iittala Kartiolaseja (harmaana) ja urheiluliivit sekä tietty leffaliput. Niitä Palaset-laatikkoja (tai muitakaan Akateemisen tavaroita) ei ole myynnissä täällä Oulussa :(. Muutenkin akateeminen oli puoleksi jo tyhjä ja kaikki jäljellä oleva oli -50% alessa...
Mutta huomenna aattelin käydä katsomassa kosmetiikka-puolen ja perjantaina töiden jälkeen herkku-puolen. Oon yksin kotona viikonlopun, niin hyvä herkutella ;).

Mutta niin, sitten mulle tuli kännykkään tekstari, että lähikaupassa odottaa paketti ja siellähän oli mun The Body Shopiin tekemä -20% kanta-asiakaspäivän tilaus... :D
Tilasin sieltä hilseshampoota, silmänympäryksille tuollasen puikon, kylpyteetä ja sille sihdin, poskipunan, huonetuoksun, tuubipuristimen (näitä tarvii aina) ja sitten Oils of Life uutuudet eli kasvoöljyn ja tuollaisen... hoitoveden???
Mä listasin tuon samaan kasvovesien ja misellivesien kanssa, kun en osannut päättää mihin kategoriaan se kuuluu! Tuo lisätään kuitenkin pesun ja kasvoveden jälkeen ennen rasvausta iholle vanulapulla/käsin. Mielenkiintoista tulee olemaan :)!!
Sitten paketissa oli kaupanpäällisenä minikokoiset Honeymania suihkugeeli ja vartalovoi sekä muutama näyte :). Vähän vaan huvitti tuo kroppavoi, sillä se on nyt mun kolmas omistamani :D. Eka tuli Livboxista, toka tuli myös, mutta se oli hyvitys ja nyt tämä kolmas... Täytyy toivoa, että tuo olisi mukavan tuoksuinen, kun pääsen tuohon asti, että saan ne ottaa käyttöön!

Ja sitten kun olin purkamassa TBS:n tilausta, niin tuli taas tekstari, että pakettiautomaatissa odottaa paketti :D.
Siellä oli sitten mun sunnuntainen tilaus Sokokselle, 3+1-päivillä. Olin vaan tyhmänä katsonut nettikuvastoa muutaman tuotteen kohdalla, että joo, ne pystyy tilaamaan. Vaan kappasta, eipä pystynytkään, kun se shoppaus-painike näytti vaan, että pystyykö tilaamaan vai onko vain myymälässä...
Tilaus sitten supistui "vain" näihin: Batiste oli vähän halvempi kuin Hullareilla, joten ostin pullon varastoon. Sitten en voinut vastustaa nuita Philosophyn tuotteita, joten kasvoöljy ja suihkugeeli (jooooo...) klikattiin ostoskoriin. Escada oli heräteostos ja harmituksen poistaja, kun en niitä paria tuotetta saanut tilattua ja lisäksi pari tuotetta oli jo loppuunmyyty...
Mulle on vielä tulossa pikkupaketti huippu-diileriltäni Marisalta (ja harmittelinkin noita paria tuotetta, etten tajunnut niitä aiemmin katsoa, kun olisin saanut ne sitten Marisan kautta) ja toivottavasti se ehtisi tulla postiin huomenna tai perjantaina :D.

Pahoittelut huonosta ulosannista! Mietin, postaanko enää tänään, kun meni aikaa noiden pakettien kanssa, mutta halusin taas viimein päivittää tänne jotain :).
Ja on mulla tosi hyvin myös loppunutkin tuotteita tässä ekan viikon aikana!! Oon tosi positiivisesti yllättynyt!! Yritän niitäkin viikonlopun aikana ehtiä kirjoitella tänne :).
Palaillaan siis asiaan!
Miumoi <3

7 kommenttia:

  1. Miun nenään tuo Honeymania on sellainen kukkainen, ei yhtään tule mieleen hunaja :D
    Mie tuota silmänympäryspuikkoa liikkeessä ihailin, kokemuksia ja tuomiota odottaen..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mä myös tuoksuttelin tuota mini-suihkugeeliä ja sellainen kukkaisen tapainen minunki mielestä se on! Ei siis mun lemppari, mutta ei nyt ollut vastenmielinenkään :).
      Täytyy katsoa, jos ottaisi tuon silmänympärys-puikon aamukäyttöön, on varmaan omiaan unenpöpperöisille silmille :D.

      Poista
  2. No tässähän nää näkyy paremmin. Nuo TBS:n uutuudet kiinnostaa erityisesti!! Ja tuo luomiväripaketti on upea! Mäkin sekunnin tai pari harkitsin philosophyn suihkugeelejä mutta onneksi sanoin että juuei... Pakko on jossain se järjen äänikin olla, koska toisinaan se hukkuu taas jonnekin kadoksiin. Niinku esim. tänään Hulluilla Päivillä... :P

    Awws, vai olen mä huippudiileri! <3 Mä vaan tykkään niin paljon kun on kerrankin joku joka ymmärtää mua ja jonka kanssa voin jakaa kosmetiikkaihastukset ja saan jonkun muunkin shoppailemaan kosmetiikkaa. :D Innostus tarttuu. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo oils of life "hoitovesi" on kyllä mielenkiintoinen tuttavuus! Tuntuu, että voiteet imeytyisi paremmin ihoon!
      Oon kädelle tuota laittanu ja taputellu kasvoille, en tiedä olisiko vanulapun kanssa helpompi... Tai olisi, mutta tässä tapauksessa en halua imeyttää yhtään tuota kallista ainetta vanuun :).

      Mun pitäis kans kuulla tuo järjen ääni suihkareiden suhteen, ihan mahdotonta tuo alkaa olla :p.

      Kyllä, sä oot mahtava diileri <3. On kyllä niin huippua, että löytyy yhtä pahasti kosmetiikkaan koukkuuntuneita ja ymmärtää tämän satunnaisen tuskailun sekä runsaan riemun kosmetiikkauutuuksien kanssa <3.
      Ja vihdoin minäkin saan jotain erikoisempaa kosmea välillä tänne susirajalle ;). Kiitos että jaksat roudata purkkeja ja postittaa niitä mulle <3.

      Poista
  3. Oih ja voih! Escada -kateus!! ♥ Mitä tuo setti maksoi?

    Mun lempi tuoksu on Escadan Desire Me, en tiedä valmistetaanko sitä edes enää mutta voi jumpe että se tuoksuu taivaalliselta! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saman hintainen kuin hitusen erilainen setti Hulluilla Päivillä, 29,90e ^_^.

      http://www.on24.fi/kauneustuotteet/naisten_kosmetiikka_ja_parfyymit/naisten_tuoksut/45130
      Tuolta näyttäisi ainakin saavan tota Desire Me-tuoksua, jos sulla pullo uhkaa loppua ^_^.

      Poista
    2. https://www.sokos.fi/fi/sokos/escada-desire-me-edp-30-ml-tuoksu
      Ja näyttäisi olevan joissain Sokoksen myymälöissä... Paitsi että ei varmaan saakaan... Aika monessa, mitä katoin oli loppu...

      Poista

Suositut tekstit