sunnuntai 6. joulukuuta 2015

Päivän meikkiä ja luukkujen sisältöä

Nyt kun ei ole vieläkään tullut loppuneita purkkeja, niin täytyy esitellä vain Sephoran kalenterista viime päivinä tulleet sisällöt.

4.luukusta tuli kynsi-bufferi eli tuollainen 4 eri kynsien viilaus- ja kiillotuspuolta.
Mulla on ollut Avonilta tuollainen käytössä välillä ja kyllä se aika hyvin toimii :). Siitä vaan alkaa irrota nuo "puolet", liimattu varmaan vain tuohon pehmykkeeseen kiinni... Eli käyttöön tulee varmasti jossain vaiheessa tämä uusikin, mutta ei tämä ilosta saanut hihkumaan.

Tämä 5.luukusta ilmaantunut pieni 4 sivun meikki"opas" oli kyllä melkoinen vitsi... :(
Siinä oli 1 huulimeikki-, 1 kynsi- ja 1 silmämeikkivinkki :/. Kyllä olisin jonkun näytekokoisen tuotteen ottanut tämän tilalta...

Tänään 6.luukusta tuli jälleen kivempi tuote, kyseessä oli Blueberry Fizzing Cube kylpypallo-näyte.
Tämä menee hyvin yhteen jalkakylpyyn, mutta ei kyllä normaaliin kylpyyn riittäisi millään :D.
Kiva tuoksu tässä myös tuon kääreen läpi tulee ^_^. Käyttöön siis tulee.

Tänään sitten tein jälleen meikkiä ihanalla Urban Decay Naked3-paletillani.
Ja melko montaa sävyä tulikin käytettyä kyseisestä paletista :D.
Rajauksena:
* Oriflame Visions V* Eye-catching Eye Liner, Brown-eyed Girl
Voidemaisena luomivärinä, koko luomelle:
* Paul & Joe Gingerbread Eye Gloss, G 002 (Pink)

Tässä sitten lopputulosta!
Teipeillä jälleen tein tuota kissamaisempaa rajausta, oon kyllä tuohon tekniikkaan nyt tykästynyt hirmuisesti, vaikka onhan siinä oma värkkäämisensä :).
En meinaa aamusta enää muistaa, mitä lätkin mihinkin kohtaan, mutta koitetaan :D.
* Kulmaluiden alue: Strange (alla), Dust (päällä)
* Luomivako: Limit (alla), Nooner (päällä)
* Sisänurkka: Liar (alla), Trick (päällä)
* Keskiosa: Factory
* Ulkokeskiosa: Darkside
* Ulkonurkka: Blackheart
Jotenkin noin ne suurin piirtein taisivat mennä :D.
Nautiskelin viimein pitkästä aikaa, kun pari viikkoa mennyt rajauksilla lähinnä arkipäivät. Viime viikonloppuna pääsi sentään pariin otteeseen käyttämään luomivärejä kunnolla, pitäisi melkein sekin meikki tehdä tänne muistiin, kun en ehtinyt silloin ottaa kuvia.
Oon tästä Naked3:sta nyt käyttänyt kaikkia sävyjä jossain muodossa, ainoastaan Mugshot ei ole vielä päässyt luomille, mutta kyllä senkin aika tulee :).
Ei kaduta tämän osto, loistavaa laatua ja hyvin häivyttyvät toisiinsa sävyt!

Nyt kun vielä tulisi Sokoksen nettikauppaan Smoky-paletti takaisin, niin saisi senkin ostettua... Tosin sitten sinne on tullut uusi Urban Spectrum-paletti, joka alkoi jäytää mielessäni, kun huomasin kauneusbloggaajien kahvihuoneeseen sen kuvan linkitetyn... Saa nähdä, lankeanko siihen(kin) jossain vaiheessa :D. Onneksi Gwen Stefani-paletti ei sentään kiinnosta mua, kun siinä on ihan liikaa neutraaleja sävyjä, joita kyllä löytyy tuosta Naked3:sta, sitten siitä Smokysta, kun joskus saan hankittua ja onhan mulla Too Facedin Chocolate Bar myös, josta ruskeaa ja kultaa löytyy :).

Mukavaa on näin työpäivän jälkeen taas vähän hömppä-jutuistakin haaveilla ^_^.
Piti tosiaan töissä käydä, kun ollaan nyt tiistaiksi kirjoittamassa ekaa raaka-versiota ekasta artikkelista ja tulevana perjantaina olisi iso palaveri siitä... Oon viime päivät ollut todella ahdistunut tuon takia, kun on alkanut pelottaa, etten mä vaan kykene tähän koko hommaan, mä en osaa kirjoittaa, mä en pysty ajattelemaan mitään syyseurauksia, mä en ymmärrä mitään lukemiani artikkeleita, en löydä haluamaani tietoa, tämä on vaan niin hemmetin vaikeeta...
Ja lisäksi ei ole edelleenkään tullut ensi vuoden loppupuoliskolle rahoitusta, torstaina tuli edellinen hylky yhdestä säätiöstä, ettei apurahaa herunut tällä kertaa. Mulla on vielä yksi hakemus sisässä (3kk rahoitus) ja sitten ohjaajilla on yksi 2v projektirahoitus-hakemus sisässä, josta pitäisi tulla tieto 14.pv mennessä.
Oon jo katsellut seuraavaa hakukierrosta varten deadline-päivät, joten vuoden alusta alkaa taas haku ainakin 3 säätiöön, jos ei noista sisässä olevista tule mitään.
Kyllähän nuo asiat tuppaa aina järjestymään, mutta hemmetti että tämä väliaika-odottelu pelko persiissä on niin syvältä :/. Ei auta kuin toivoa, ettei saisi mitään vatsahaavaa tästä stressistä :p.
Puuuuuhhh... Ehkä tämä tästä!
Oli vaan pyöräilykin tuolla jäisillä loska-ura-röpelöisillä teillä ihan hirveää myös, ensimmäinen kaatuminen tälle talvelle ei ollut todellakaan kaukana ja pyörää taluttaessa meinasi nilkatkin venähtää niissä röpelöissä... Tuli kyllä hikoiltua yhden jumpan verran, kun pelotti niin järkyttävästi :p.
No mutta, tällaista siis tänne on kuulunut viime päivinä ja viikkoina :).
Jospa tästä vielä kunnialla selvitään!
Palaillaan taas asiaan!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit