torstai 17. joulukuuta 2015

Kynttilä-puuteri

Pitäisiköhän taas noita loppuneitakin esitellä vuorostaan, onhan plussia taas tullutkin :D.

Niinpä siinä kävi, että reunoilla olleet jämät tästä Kubiss London Face Powder (sävy No2 Candle) puuterista, murtuivat rikki ja irti pannusta. Niinpä oli pakko siirtää nuo murut irtopuuterirasiaan käyttöön.
Silloin kun tämä tuli Livboxista, niin olin hieman varautunut sävyn takia, että onko hitusen liian tumma, mutta mielestäni ei näyttänyt huonolta. Käytin myös hyvillä mielin vaaleampia meikkivoiteita tämän kanssa ja kesällä tämä oli varmasti ihan passeli.
Kubiss ei taida montaa euroa maksaa ja siihen nähden laatu oli oikein mukava. Ei toki pitänyt ihoa mattana koko päivää, mutta kyllä mulla siihen vaikuttaa päivä- ja meikkivoide enemmän kuin puuteri.
Mutta jos esim. vertaan Rimmelin muutaman euron puuteriin, niin pidin ehkä hieman enemmän Rimmelistä. Halpuuden huomaa myös pakkauksessa, sillä se hajosi melko nopeasti.
Kaiken kaikkiaan hintaansa nähden oli ihan kokeilun arvoinen ja voisin kyllä rahapulassa ostaa uudelleen.

Nyt jäljellä on itse vasta ostamani Oriflamen mattapuuteri (vasen) ja Mr.Insinöörin serkulta jäätelön hinnalla saatu puuteri, jonka laitoin pannu-projektiinkin tälle loppuvuodelle :D.
En taida saada kulutettua tälle kuulle :p. Nooh, kyllä se tässä talven aikana kuluu :).

Ja tuttuun tapaan taas Sephora-luukun sisältö, jossa taaaaaas täytetuote eli toinen 4 sivun "kauneusvinkki"-paperin pala... Mielipiteeni varmaan jo tiedätte...

Nyt voisin ne kynnet viimein lakata, kun eipä sitten Mr.Insinööri tänään päässytkään takaisin kotiin eli huomiseen oon ainakin yksin... Täytyy kysyä, pääsisikö se tulemaan huomenna niin, että voisi katit ruokkia ja lääkitä, niin pääsisin toisen kerran tälle viikkoa jumppaan suoraan töistä...
Pääsen kuitenkin labraan pitkästä aikaa huomenna, joten se on ainakin positiivista :).
Samoin mun väikkäri tulee hieman muuttamaan muotoaan, kun kävi nyt niin, ettei alkuperäiseen ensi vuoden projektiin saatu rahoitusta. Nyt tosin tämän hetkinen aikataulu saattaa pitääkin paremmin, eli entistä todennäköisemmin väitös voisi olla sitten 2017 vuoden aikana, ehkä jopa alkupuoliskon aikana... Noh, tämä selviää, kunhan meillä on palaveri ohjaajien kanssa, mutta alkaisi vaikuttaa todennäköiseltä, että väikkärin saisin kuin saisinkin oikeasti kasaan, vaan on se vielä pitkässä kuusessa kuitenkin :p.
Mutta nyt se kynsien lakkaus, niin on jotain kynsiä suojaamassa huomenna labrahanskoilta :).
Miumoi <3

4 kommenttia:

 1. Nuo Sephoran täyteluukut on kyllä aika turhia :/ Jollain on taas välähtänyt, kun eivät ole muuta keksineet. Kyllä tilalle olisi voinut edes laittaa jotain puuteripapereita yms.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kyllä nuo täytteet sanattomaksi vetää...
   Ois tosiaan voinu vaikka niitä Blotting Papereita laittaa, kun niitä kuitenkin valikoimasta löytyy...

   Poista
 2. Törkeää noi sephoran luukun täytteet

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ei nuo kovin hyvin ole onnistuneet :/.

   Poista

Suositut tekstit