maanantai 21. joulukuuta 2015

Vuoden 2015 viimeinen Oriflame-tilaus

Tämä tulee olemaan nyt hyvin pikainen esittely-postaus, kun tässä sitten kuvia muokatessa päätti huimauskohtaus tulla ihastuttamaan päivääni...
Onneksi työpäivän sain tehtyä rauhassa, vaikka korvat olikin tukkoiset koko päivän (se näköjään tätä kohtausta ennakoi...).
Enihau, sain tänään haettua viimeisen Oriflame-tilaukseni tälle vuodelle ja se näytti tältä:

Pieneksi jäi onneksi :D. Mukaan tarttui siis blotting-paperia, huulikiilto hauskassa violetin sävyssä (en vaan voinut vastustaa kiusausta) ja uutuus-hiusnaamio.
Eipä nämäkään olisi ollut pakollisia, mutta kun halusin :p.

Ja tämän päivän Sephora-luukkukin oli kiva; Blueberry Creamy Body Wash suihkugeelinäyte, jonka olenkin jo aiemmin kokeillut ja kivaksi todennut. Käytän siis mielelläni uudelleen :).
Mutta nyt alkaa pyöriä sen verran pahasti, että painun lattialle putkirullan ja kipukoukun kanssa!
Palaillaan paremmalla ajalla!
Miumoi <3

2 kommenttia:

 1. Tuossa blotting -paperissa ei taida olla puuteria? Miulla on Essencen, mutta niissäkään ei sitä ole ja tykkäisin mieluummin puuterillisista :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ei ole puuteria noissa, imevät vain ylimääräisen rasvan iholta :).
   Mulla on vielä Livboxista silloin 2013 tullut puuteripaperi "vihko", samalla lailla mulla toimii molemmat, laitan aina vähän erikseen puuteria myös noiden puuteripapereiden jälkeen, kun niistä se puuteri joskus vain murustuu iholle, niin on vähän tympeä..

   Poista

Suositut tekstit