tiistai 29. joulukuuta 2015

Loppuneita Ja Jätettyjä

Nyt täytyykin viimeiset päivät kiriä näitä loppuneita jälleen, sillä tänään loppui vielä 4 tuotetta :D.
Tässä postauksessa on nyt pari joulun ajan tuotetta ja pari täälläkin loppunutta, joten aloitetaanpa pidemmittä puheitta!

Jouluna otin mukaani joitain tuotteita ja parit purkit päätin jättää sinne saunareissuja varten, kun olin jo aiemmat tuotteet käyttänyt loppuun.
Kasvokuorinnaksi jäi tämä Nuxe Bio Beauté Gentle Comfort Exfoliant with Red Berries. Tavaraa jäi ehkä pariin kertaan.
Tämä oli heräteostos Hulluilta Päiviltä muistaakseni 2014 Lokakuulta.
Harmi, ettei tullut otettua koostumuksesta kuvaa, mutta kuorivat "rakeet" olivat mm. vadelman siemeniä ja muiden marjojen kuoria/siemeniä (nuo vadelman siemenet oli silmiinpistävimmät).
Omaan makuuni tämäkin oli turhan hellävarainen, koska siemenet olivat isoja, suht pyöreitä ja melko harvassa.
Noin muuten tämä oli kyllä kiva, ehkä myös puhdistava, koska tämä hieman "vaahtoutui" levitettäessä. Tuoksu oli marjainen, mutta jokin pieni esanssisuus/tunkkaisuus tuli siitä mieleen, mikä ei täysin miellyttänyt.
Mukava oli kyllä tämä kokeilla, eikä tosiaan heräteostoksena kaduta, mutta en jää kuitenkaan kaipaamaan sitten, kun tämän saan saunareissuilla äitini luona käytettyä loppuun :).

Toinen tuote, joka jäi äitini luo vielä pariin käyttöön, oli tämä Resq Olive Aloe Exfoliating Body Scrub kroppakuorinta.
Tämän tilasin töistä Oriolashopista kokeiluun, mutta valitettavasti kuorintatehot olivat aivan liian pliisut omaan makuuni. Todella paljon ruutasin tätä aina kropalle, eikä sekään auttanut :/. Lisäksi tuoksu ei ollut yhtään mieleeni, oliivin tuoksuiset tuotteet eivät näköjään vain edelleenkään iske :/.
Tulipahan tämäkin testattua näin kroppakuorinta-addiktina, mutta ei tule ikävä yhtään.

No sitten jouluna sain loppuun käytettyä tämän 300ml Kicks Chocolate Toffee Body Lotion vartaloemulsion.
Tämähän oli jälleen yli vuoden vanha, mutta odotin tätä silti mielenkiinnolla käyttöön.
Ja mikä karvas pettymys tämä olikaan, yksinomaan tuoksunsa takia!!
Epäilin ensin, että onko tämä mennyt pilalle, kun tuoksu oli niin kauhea, mutta kun kerran käytin tätä sääriin, eikä tullut reaktioita ja kosteutustehokin oli miellyttävän pehmeäksi tekevä, mietin miten ihmeessä saan tämän käytettyä, koska en halunnut roskiinkaan tätä vain tuoksun takia heivata.
Onneksi keksin sitten ottaa tämän suihkuun "in-shower"voiteeksi ja suihkun jälkeen laitoin myös jalkapohjiin (siellä haju ei niin päässyt nenään).
Tällä käytöllä tämä riitti muistaakseni 7 tai 8 käyttökertaan (yhdellä kertaa holvasin noin 20-27 pumppausta :D). Suihkukäytössä ei yksinään kuitenkaan täysin ihoa kosteuttanut.
Jos tuoksu ei olisi ollut niin vastenmielinen, niin olisin varmasti normaalina voiteena tämän käyttänyt, mutta nyt meni näin.
Täytyy kyllä muistaa seuraavalla kerralla nuuhkia testeri tästä, kun käyn Kicksissä (liekö tätä tuoksua enää myynnissäkään??), että onko tämä oikeasti näin karmiva... Tämän kokemuksen perusteella en koske tähän tuoksu-sarjaan enää, mutta muita tuoksuja voin kyllä testata mielelläni. Kropparasvaa Kicksistä ostan tosin kokeiluun vasta, kun saan tämän nykyisen katastrofi-tilanteen hoidettua pois :D.
Nyt kunnolla kropparasva-käyttöön lähtee Avonin Naturals-sarjan Sugar Plum-Vanilla voide :).

Noh, tuon voiteen kanssa käytin suihkussa parempaa tuoksua antamassa samalla tämän Oriflame Swedish Spa Wonder Oil öljyn, jonka sain polttareissani lahjaksi.
Tätä pystyi ilmeisesti käyttämään monella tapaa (hiuksiin, kropalle ym.), mutta itse päädyin suihkukäyttöön ja hyvin tämä kosteutti ihon siinäkin käytössä! En tarvinnut rasvausta juurikaan enää suihkun jälkeen :).
Tuoksukin oli tässä ok, en osaa yhtään kuvailla sitä kylläkään... Ehkä sellainen sekalainen soppa mausteita, kukkia ja makeutta ?? :D Joku paremmin tietävä voi kertoa tarkemmin, mitä tämä sisältää :).
Ei nyt lemppariksi yltänyt, mutta pääasia oli, että sain tämän tuoksulla hieman peitettyä tuon Kicksin voiteen hajua :D.
Kiva oli kokeilla ja ehkä voisin hyvästä tarjouksesta ostaa tämän uudelleen suihkukäyttöön. Nyt on kuitenkin suihkuvoiteitakin ja yksi Suihku-/kylpyöljy vielä varastossa, etten kuitenkaan hetkeen aio tätä miettiäkään ostoslistalle (toivottavasti) :D.

Viimeisenä tällä erää loppui totutusti käsisaippuaa ja itseasiassa palasaippuaa, nimittäin 100g Lush Mr Punch Soap Bar.
Tämä oli... öööö... pari vuotta sitten (??) joulukokoelmassa myynnissä.

Tässä on heti inci-listaa, kun kerrankin sen jälleen muistin kuvata :D.
Mustaherukka tuoksui ainakin ja muutenkin mukavan makean marjainen oli.
Harmillisesti tästäkin oli päässyt tuoksu silti hälvenemään, joten ei sitä muutamien pesujen jälkeen huomannut muuten kuin nuuhkimalla käsiä ihan läheltä :/.
Pesi normaalisti, vaikkakaan ei niin narskuvaksi, mitä jotkut palasaippuat.
Tykkäsin ja voisin joskus ostaa uudelleenkin, jos tulee vielä myyntiin, kunhan palasaippua-varastojakin saisin pienemmäksi, että voisin tuoreeltaan tuoksusta nauttia ;p.
Nyt tässä haaveilen vielä muutamien nykyisten joulutuotteiden ostoa alesta... :D.

Seuraavaksi palasaippuaksi lähtee käyttöön taas polttarilahjuksena saatu Oriflamen saippua :).
Vielä näitä lahjoja riittää näin vuoden jälkeenkin :D. Pikku hiljaa, pikku hiljaa ;).

Olikohan nämä tällä erää tässä :p.
Pitää lähteä nyt suihkuun kuluttamaan lisää tuotteita, josko tammikuusta saisi kivan miinus-kuukauden vihdoin (toivossa on aina hyvä elää...) :D.
Palaillaan seuraavien loppuneiden kanssa huomenna!
Miumoi <3

4 kommenttia:

  1. Tuon Swedish Span tuoksusta mie tykkään, miulla on sitä vartalokuorintaa jota käytän käsille :) Elikäs tämä; http://fi.oriflame.com/products/product?code=18483

    Veikkaan, että tuo öljy tuoksuu aika samalle, kun on samaa sarjaa kuitenkin.

    Aina kun lukee postauksia, missä mainitaan Kicks, tekee mieli mennä käymään. Harmi vaan kun lähin on Lahdessa ja sitten kun sinne pääsee, niin ei löydä mitään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon käyttänyt yhden purkin tuota kuorintaa (jostain täältä varmaan postauskin löytyisi) ja muistini mukaan (johon ei kannata yhtään luottaa :D), kuorinnassa oli paljon mausteisempi tuoksu kuin mitä tässä öljyssä ja pidin enemmän tämän tuoksusta :).

      Eipä ole itsekään tullut käytyä Kicksissä kuin joulukalenterin etsinnässä, vaikka se tuolta suht läheltä Ideaparkista löytyisi :D. Pitäisi joskus ihan ajan kanssa rauhassa lähtä kiertämään liikkeitä sinne, nyt oon vaan miehen kanssa käynyt, niin ei ole viitsinyt jäädä pidemmäksi aikaa kuppaamaan liikkeisiin :D.

      Poista
  2. Nuxen kuorinta oli kyllä liian kevyt, ne siemenet tuntuivat vaan olevan koristeena :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmitti kyllä itseä, kun vaikutti melko lupaavalta ensisilmäyksellä :/.

      Poista

Suositut tekstit