lauantai 12. joulukuuta 2015

Taas Hellästi Kuorivaa

Heissan taas!
Jälleen on yksi tuubi kulutettu erittäin tutusta tuoteryhmästä.

Eli tämä edellisen Sokos-tilauksen yhdeydessä tilaamani Baylis & Harding Strawberry & Pomegranate Gently Exfoliating Shower Scrub kroppakuorinnan sain loppuun.
Kuten nimikin jo sanoo, niin jälleen oli omaan makuuni todella hellävarainen kuorinta. Kuorivat pallerot olivat melko isoja, mutta niitä oli kuitenkin liian vähän saadakseni haluamani kuorivuuden.
Tuoksusta tykkäsin, makea, mutta ei mielestäni kuitenkaan sellainen selkeän esanssinen.
Voisin tämän tuoksuisia tuotteita ostaa kyllä kokeiluun ja testata merkin muut tuoksut tällä kuorinnalla, kun tuubin saa kuitenkin nopeasti käytettyä. Mutta sitten kun tuoksut on testattu, niin uudelleen en kuorintoja ostaisi, koska tehoja pitää olla :).

Tämän päivän Sephora-luukun sisältö oli jo hieman kosmetiikkaan päin vaihteeksi; 2kpl kynsilakan poistoliinoja. Mielenkiinnolla testaan, kunhan saan taas jossain vaiheessa kynnet lakattua :).
Huomenna voisi ottaa kynsien lakkaamisen asiaksi, tämän päivän olen vaan nukkunut ja katsellut Vampyyripäiväkirjoja nauhoitettuna digiboksilta :D.
Voisin ehkä jopa meikatakin, kun on reippaasti aikaa näin yksin ollessa :).
Ja kirjoittelen taas tännekin :D.
Miumoi <3

4 kommenttia:

 1. No, nyt oli ainakin parempi juttu kuin se nauha :D Toivottavasti nuo sitten toimii edes jotenkuten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, täytyy pitää peukkuja, että toimii :D.

   Poista
 2. Onko tuo Beauticology siis Baylis & Hardingin merkki? :O Mä en oo ees tienny, oon luullu et se on ihan oma merkkinsä. :D Mut ei se sinänsä yllättäis, koska onhan Baylis & Hardingilla vissiin useampikin "alamerkki" tai sarja?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, takana luki tuo Baylis & Harding, joten laitoin vaan sillä tuon tuotteen nimen :D.
   Mulle on tuo aika uusi merkki, niin muuta en osaa tuosta sanoa :).

   Poista

Suositut tekstit