keskiviikko 30. joulukuuta 2015

Naamaa taas kuurattu ja hiuksia kuivapesty

Jatketaanpa taas parilla loppuneella suoriltaan :).

Jälleen tuttuun tapaan kuukauden aikana on kuivashampoota suihkittu, nyt loppui Aussie Aussome Volume Miracle Dry Shampoo, jonka ostin viimeksi Hulluilta Päiviltä kokeiluun.
Täytyy suoriltaan ja lyhyesti sanoa, ettei ollut "sisarustaan" yhtään sen parempi :(.
En tiedä, mikä näissä mättää, mutta ei vaan toiminut mun hiuksissa. Tämäkään ei ensimmäisten kertojen jälkeen suihkinut enää juurikaan jauhetta ulos, eikä näin ollen tuntunut imevän yhtään rasvaa pois tyvestä, vaikka kuinka paljon yritin suihkia, eikä kyllä mistään tuuheuttamisestakaan ollut mitään tietoa...
Tulipahan kokeiltua, mutta eipä tarvitse enää ostaa, kalliimpiakin nämä oli kuin Batisten kuivikset!

Samaisilta Hullareilta ostin myös tämän seuraavaksi kokeiluun lähtevän Fudgen kuiviksen!
Koskaan en ole tämän merkin tuotteita käyttänyt, joten katsotaan miten tämän kanssa käy :). Monista tuotteista olen kyllä hyvää lukenut, joten mielenkiinnolla käyn sitten tämän kimppuun ensimmäiseksi :D.Toisena tuotteena tällä erää on taas äitini luo jäänyt pullo eli Oriflame Pure Nature Pear & Nectar Face Wash naamapesu.
Tämän olen tainnut ostaa jo joskus 1-2v (?) sitten alesta, eli hetken on käyttöä odottanut :D.
Parhainta antia tässä oli ehdottomasti tuoksu! Tosi kivan hedelmäinen ja selvästi tunnistin niin päärynän kuin nektariininkin. Oli kyllä erittäin miellyttävää käyttää sen takia.
Ja kyllä tämä niin aamu- kuin iltapesussakin toimi ihan hyvin, nyt mulla on niitä kasvovesi-vanulappu-kuvia esitellä!

Tässä on käytetty Clinique Clarifying Lotion 2:sta, pesuina Sensai öljy 1-vaiheena ja Oriflame 2-vaiheena.

Tässä pesuina Dermosil puolukka-öljy 1-vaiheena ja Oriflame 2-vaiheena.

Tässä pesuina Lancôme-fluidi 1-vaiheena ja Oriflame 2-vaiheena.

Ja tässä viimeisenä L'Oreal öljy 1-vaiheena (pullo näkyy tuossa yllä Lancôme-linkissä) ja Oriflame 2-vaiheena.

Eli kasvovesille näyttäisi olevan töitä edelleen puhdistuksen jälkeen...
Nuo vanu-kuvat olen ottanut eri iltoina, mutta olen tarkoituksella yrittänyt suurin piirtein samalla tavalla tehdä pohjameikin kaikkiin. Toki en muista, kävinkö joinain päivinä jumpassa, että ehdinkö osassa hikoilla jo meikkejä pois :p.
En siis tiedä, onko tuo tulos "huonojen" putsareiden, tehokkaiden kasvovesien, käyttäjän puutteellisen putsaamisen vai minkä syy :D. Jätin kuitenkin tarkoituksella käyttämättä konjac-sientä tai muuta vastaavaa apuvälinettä, harmi, ettei niiden käytöstä ole todistusaineistoa :D. Jälleen paisuisi tämä vanutuppo-testailu :p...
Noh, vaikka kasvovedellä lähtikin vielä likaa kasvoilta, niin ei tuo yhtä paha ollut, mitä joskus olen huomannut! Aamuputsarina meni myös kivasti (ei ole vanuja todisteena), eikä kuivattanut pahasti ihoa.
Eli ei kaduta osto, vaan oli ihan miellyttävä tapaus. Tätä jäi vielä äitini luo käytettäväksi muutamaan kertaan. Jos olisi myynnissä ja ei olisi kasvoputsari-varastot(kin) räjähtäneet, niin voisin ostaa jopa uudelleen, ainakin aamuputsariksi, tuoksunsa puolesta!

Nyt on lähtenyt niin aamupuhdistukseen kuin iltaan 2-vaiheeksi L'Orealin vaahtoputsari.
Täytyy yrittää tästäkin vanutuppo-kuvia ottaa todisteiksi, aika hauskaa omalla tavallaan tämä kuvien ottaminen ja tutkiminen on :D.Mä katson, kirjoittelenko viimeisistä loppuneista huomenna vai siirtyykö vuoden ensimmäiseen päivään. Kuvat on muokattuna valmiina eli aikaa ei pitäisi mennä ihan niin paljoa, mutta riippuu paljon heräämisestä ja päivän ohjelmasta, se kun olisi meidän ensimmäisen hääpäivän vietto luvassa :) <3.
Ei nyt ole mitään ihmeempää luvassa, leffaa ja syömistä pyöritelty (ja kaupassakin pitäisi ehtiä käydä :p), mutta niistäkään ei olla lopullista päätöstä tehty ja todennäköisesti olisi hyvä varmaan pöytä varata ajoissa (ollaan varmaan jo myöhässä ja sitten päädytään johonkin peruskänkkylään, Heseen tai Subwayhin ;D)...
Eli katsotaan, mitä päädytään tekemään!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit