torstai 14. tammikuuta 2016

Urban Decay Naked Smoky Eyeshadow Palette

Heissan ja pahoittelut taas lyhyestä katoamisesta!
Tuo kroppa kun yrittää nyt tosissaan kiristellä, niin oon tässä käynyt jumppaamassa toissa iltana, tavannut pitkästä aikaa ystäväni HS:n eilen illalla ja muutenkin yrittänyt koneella istumista välttää isompaa määrää, kun nuo hartiat on niin hirveässä kuosissa nyt ja koko ajan vainoharhaisesti kuulostelen kroppaani, onko huimauskohtausta taas tulossa...
Töissä aika on mennyt tiiviisti juurikin koneella istuen artikkelia värkätessä ja 2 apurahahakemusta kirjoittaessa, niin on nyt todella kovilla tuo niska-hartiaseutu :/. Hieronta-ajan sain vasta ensi viikon torstaille, joten vielä pitää sinnitellä kipukoukun ja putkirullan kanssa hetken aikaa. Lisäksi oon taas tämän loppuviikon ja varmaan viikonlopunkin yksin, kun Mr.Insinööri lähti taas kotikotiinsa metsä-hommiin, niin jumppiin ei ehdi nyt niin helposti, kun kissat pitää ruokkia ja Siiri lääkitä. Plus jälleen sääennuste lupaili kiristyvää pakkasta ja jäätävää tuulta tännepäin, niin alkaa kroppakin jo reagoimaan tuohon kylmän ilman puuskuttamiseen pyörän selässä :/.
Edelleen pahoittelut tästä valituksesta :p. Mutta jos en nyt hirveästi tänne postaile seuraavien päivien aikana, niin tuo on se suurin syy eli yritän välttää pitkiä koneella istumisia kotona :). Loppuneita kyllä on tässä muutamia kertynyt, niin kyllä mä ne kuitenkin kirjoittelen varmasti!

Mutta kaiken tämän paatoksen jälkeen ajattelin vihdoin ja viimein esitellä otsikossakin jo lukevan paletin eli Urban Decay Naked Smoky luomiväripaletin, kun kuvat oon tässä hiljalleen saanut muokattua :).
Tämähän ei varmasti kenellekään enää uutta ole, kun julkistuksesta on jo useampi kuukausi ja onhan tämä jo täälläkin näkynyt, kun tein Sokoksen tilauksen ja tein ensimmäiset meikit tällä.
Nytpä saan sitten taas tähän postaukseen viitata, kun käytän palettia :).

Tästä suunnilleen saan sävyjen nimet itselleni muistiin.
Mutta niin, tämä laatikkokin jo sai minut kuolaamaan tätä palettia, on niin minun oloinen ulkomuodoltaan, joku tässä vaan vetää puoleensa (niin kuin myös Naked3 tekee) <3.

Ja itse paletti... Läääähhh <3
On jämäkkä ja melko painavakin, kiinni menee magneetti"lukolla", Itse säilytän tuossa pahvilaatikossa, koska en tiedä (tai noh, neuroottisena en vaan luota), pysyisikö kiinni esim. kuljettaessa. Tosin mulla on kaikki nämä isommat paletit laatikoissaan suojassa :).

Mutta sitten itse sävyt!
Näitä kuvia otin eri kohdissa kämppää, salamalla ja ilman :D.
Nämä on salamalla.

Samoin nämä on otettu salamalla.
Tämän paletin sivellintä en ole oikein oppinut vielä käyttämään :D.
Muutenkin olen jämähtänyt siihen muuan vuosi sitten ostamaani Oriflamen siveltimeen (omistan 3kpl), joka oli tarkoitettu ostamalleni "helmi"luomivärille :D. Luomivakoon ja rajauksiin käytän sitten The Body Shopin tai Avonin littanaa sivellintä. Pitäisi ehkä opetella joskus kunnolla tämä siveltimillä meikkaaminen, toki eteenpäin ollaan menty niistä vaahtomuovi-applikaattoreista :p.

Nämä kuvat otin ilman salamaa, mutta lamppujen valot on meillä turhan keltaiset... Näkeepähän nimet ainakin tuosta ylempää :p. Ylempi on otettu keittiössä ja alempi vessassa.

Tässä sävyt vielä kertaalleen lähempää ilman salamaa...

Ja tässä salaman kanssa :D.
Itse olen sitä ihmetellyt, mikä tässä paletissa oikein veti mua puoleensa niin paljon, koska en ole ollut ollenkaan samalla lailla kiinnostunut Naked1- tai 2-paleteista ja nekin ovat kuitenkin tällaisia suhteellisen neutraaleja sävyjä sisältäviä!! Myöskään Gwen Stefani-paletti ei kiinnostanut itseäni, koska oli liian paljon neutraaleja sävyjä siinä...
Noh, oli mikä oli niin tämä(kin) paletti vei sydämeni ja ei tosiaan ole enää mitään isompia paletti-himotuksia (sen Too Facedin Chocolate Bon Bonin lisäksi) tällä hetkellä ^_^.
Laatu, pigmentti ja häivyttyvyys ovat kyllä tässäkin erinomaisia, hieman saattavat varista laittaessa, mutta jälleen itseäni toistaen, mua ei haittaa, kun teen silmämeikin aina ensin.

Sopivasti sitten tähän loppuun voisin laittaa kuvaa 9.1. tehdystä meikistä, jossa käytin vain tätä palettia (noh, voidemaiset ja rajaukset poislukien):

Rajaukset:
* Sisänurkka (alle): Oriflame Beauty Eye Intensity Eye Liner, Chestnut Brown
* Sisänurkka (päälle): Make Up For Ever Aqua Eyes Waterproof Eyeliner Pencil, 2L Pearly Brown
* Ulkonurkka: Avon Jillian Dempsey Professional Kohl Liner, Plum
Voidemaiset luomivärit:
* Kulmaluu/yläluomi: Oriflame Velvet Blaze Cream Eyeshadow, Frosted White
* Sisänurkka: Oriflame Sun-sational Eye & Cheek Shimmer, Copper Blush
* Ulkonurkka (alle): Avon Extralasting Eyeshadow Ink, Lasting Lilac
* Ulkonurkka (päälle): Paul & Joe Gingerbread Eye Gloss, G 002 (Pink)
Urban Decay Naked Smoky Eyeshadow Palette:
* Thirteen, kulmaluu
* Combust, yläluomi/häivyttely
* Password + Whiskey, luomivako
* Smolder, ulkonurkka
* Radar, sisänurkka
* High, sisänurkkaan päälle töpöttely

Tämäkään ei taaskaan mennyt niin kuin omassa mielessäni kuvittelin, koska tuli tummempi kuin ajattelin.
Vaan kyllä silti tykkäsin lopputuloksesta, tämä on sitä mun "tyyliä" kuitenkin :).
Ehkä seuraavalla kerralla voisin kokeilla vielä vähän vaalentaa vaikka tuolla Oriflamen voidemaisella luomarilla :).

Tällaista siis tänne kuuluilee!
Ja nyt on ostoksetkin ajantasalla :D.
Seuraavaksi tulee postauksia sitten loppuneista, mutta menen tosiaan kroppani ehdoilla :). Ainakaan näin pitkiä ei postaukset tule olemaan, voitte huokaista helpotuksesta :D.
Mutta palaillaan taas asiaan!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit