maanantai 4. tammikuuta 2016

Urban Decay Urban Spectrum Eyeshadow Palette

No niin, vihdoin ja viimein sain kuvat muokattua tätä postausta varten eli nyt tulisi "linkitys"postaus (saan nyt tähän postaukseen linkittää aina, kun tätä palettia käytän :D) Urban Decay Urban Spectrum Eyeshadow Palette luomiväri-paletista!


Ja heti myös sanon, että omat kuvani eivät tee lähellekään oikeutta tälle jumalaisen kauniille paletille!
Täällä on Lazy Dynamitee-.Nekku. tehnyt hienon postauksen sävy-swatchauksineen paletista ja täältä löytyy myös mahtava postaus Bones and Lilies-Karoliinan tekemänä (josta sain viimeisen kimmokkeen tilata tämän kyseisen paletin itselleni Sokokselta)!

Tajusin vasta tuosta Karoliinan postauksesta, että tämä oli Limited Edition-paletti ja tätä ei taidakaan enää saada ainakaan Sokokselta :/.

Tässä on siis itse pakkaus, joka on painava, irtonainen (kansi pitää tosiaan nostaa pois ja luomiväri-levykin on irrotettava) ja tämän takia tosi epäkäytännöllinen, mutta samalla niin ihanan kaunis :D.
Vasemman puoleinen kuva on ilman salamaa vessassa otettu ja oikean puoleinen salamalla.

Ja tässä ne sitten on: 15 jumalaisen kaunista sävyä <3.
Vasemman puoleinen otettu keittiössä ja oikea vessassa salamalla.

Tässä vielä samoissa paikoissa otetut kuvat ilman salamaa.

Ja viimeisenä lähikuvat salamalla.
Olen jo tänne julkaistuihin 5 meikkiin käyttänyt tätä palettia, lisäksi muutamaan otteeseen olen rajauksenakin käyttänyt joitakin sävyjä ja tänään tein silmämeikin pelkästään tällä paletilla käyttämällä sisänurkkaan Omenia, keskiluomelle Backlashia ja ihan ulkonurkkaan ripaus Prankia. Flatline oli tarkoituksena lisätä kulmaluulle, mutta se pääsi täysin unohtumaan jostain ihme syystä kiireessä.
Kuvaa en ehtinyt ottaa tästä yhdistelmästä ja kotiin tullessa olin pyöräillyt Michelin-miehenä -18C pakkasessa toppavaatteissa hikoillen töihin ja takaisin, niin teen meikin joskus uudelleen ja otan kuvat sitten :).
Olen kuitenkin todella rakastunut tähän (ja myös omistamiini Naked3:een ja Naked Smokyyn), sillä laatu on kyllä hyvä, mutta pakkauksen takia tätä ei kyllä voi mihinkään matkalle ottaa mukaan :(. Säilytän tätä ja muita paletteja toki pahvipakkauksissaan, mutta tämä on kyllä niin kömpelö kuljetettava ja kädessä pidettävä, että en halua ottaa riskiä rikki menemisestä... Tosin kerran olen saanut tämän lipsahtamaan kädestä, luojan kiitos säilyi ehjänä!!!

Varisemista meikatessa esiintyy, mutta jälleen kerran sanottuna, itseäni ei tämä haittaa, koska teen silmämeikin aina ennen muuta meikkiä ja käytän irtopuuteria jarruina silmien alla, jotka voi sitten siveltimellä vipata pois. Sävyjen häivyttäminen sekä pigmentti ovat itselleni myös hyvät, Daybreak taisi muistaakseni olla glitterisempi, jonka takia se ei ihan niin hyvin luomelle tarttunut ilman voidemaista luomiväriä ja pohjustajaa, Burnia en ole ehtinyt vielä kokeilla, mutta sekin vaikuttaisi samantyyppiseltä.
Testailut ja käytöt siis jatkuvat, eli varmasti tulette meikkejä näkemään vastaisuudessakin kyllästymiseen asti ^_^.

Tykästyittekö te tähän palettiin ja satuitteko myös ostamaan omaksenne??
Seuraavaksi yritän saada sitten samaisen postauksen Smoky-paletista eetteriin pian :D.
Palaillaan asiaan!
Miumoi <3

4 kommenttia:

 1. Onpa erikoinen kyllä tuo kansimekanismi! Minulla on Naked 2&3 ja olen kuolannut Gwen Stefani-palettia. Järki on vielä voitolla ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ei oo kyllä hirveän käytännöllinen pakkaus :D.

   Yritähän pitää järki voitolla, vaikka tiedän kokemuksesta, että se on todella vaikeaa ;D.
   Mulle tuo Gwen-paletti oli liian neutraali sävyiltään, niin se ei onneksi iskenyt muhun yhtään, vaikka kaunis paletti onkin :D.

   Poista
 2. Onpas kyllä epäkäytännöllinen, ei todellakaan mikään ihanne matkoilla :D

  Nätit värit kyllä :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ei puhettakaan että uskaltaisin matkoille ottaa tuota! Joulun ajaksi otin äitin luo Naked3- ja Smoky-paletit suosiolla :D.
   Vaan on tuo kyllä ihanan värikäs <3.

   Poista

Suositut tekstit