sunnuntai 3. tammikuuta 2016

Vuoden 2016 Ensimmäiset Ennustukset

Nyt kun eilen sain pienoisen morkkiksen tuosta menneen vuoden yhteenvedosta, niin onkin hyvä käydä läpi, mitä todella yritän nyt tammikuun aikana saada käytettyä pois.
Valitettavasti niitä ei kovin suurta valikoimaa löytynyt, mistä olin hieman pettynyt :/.

Tässäpä ensiksi naamalle tulevia tuotteita.
Meikkivoidetta, kasvovettä, peitevoidetta, kuorinta-naamiota, huulirasvaa, kasvoöljyä, silmämeikin poistoainetta ja naamaputsaria.
Pelottavan riittoisia tuotteita kasvoputsaria, naamiota ja meikkivoidetta lukuunottamatta, joten katsotaan miten käy...
Tosin esim. peitevoidetta en ole kovin aktiivisesti vielä käyttänytkään, joten voipi olla, että tuo minituote loppuukin nopeasti, kun otan sen aktiivi-käyttöön :).
Guerlainin 5ml öljy on sitä vastoin ollut liiankin riittoisa, olen käyttänyt sitä melko säännöllisesti siitä lähtien, kun joulu-Meteoriitit ostin yövoiteen seassa yhden pumppauksen (myyjän ohjeistus) ja sitä on vielä puolet jäljellä :p.
Yritän kuitenkin parhaani tämänkin kanssa :).

Kroppa- ja jalkatuotesaldo on aika onneton...
Kroppakuorinnat loppuu hyvin suurella todennäköisyydellä, kun ovat melko hellävaraisia.
Kropparasva menee niille rajoille, ehtiikö loppua, mutta aika lähelle uskon pääseväni kuitenkin! Tuon pullon jälkeen seuraavana olisi pari minikokoa odottamassa vuoroaan, joten varastot nytkähtäisi kivasti sitten vähemmäksi helmikuussa!!
Kylpypallo-näytteet loppuu, jos vaan reippaasti tekisin jalkakylpyjä (jossa olen ollut nyt hyyyyvin laiska...), Lushin hierontaöljy-palaa olen jalkavoiteena käyttänyt sekä myös muulle kropalle. Riittoisa pirulainen, mutta jos nyt ottaisin tavoitteeksi saada sen loppuun, käytän vaikka myös kropalle, jos ei muuten ala huveta :D.
Suunnitelmissa olisi myös ehkä jalkakuorintasukatkin jälleen käyttää, enkä ole edellistäkään esittelyä vielä ehtinyt julkaista :D.
Yritän saada itseäni niskasta kiinni tämänkin suhteen!

Ja lopuksi vähän sekalaista seurakuntaa, jossa taas minikokoihin luotetaan.
Tästä löytyy hajuvettä (vessatuoksu-käytössä), hiuslakkaa, minikäsivoiteita ja hoitoaineita.
Tuo hiuslakka yllätti eilen suihkiessani vajavaisuudellaan, joten jos vaan suihkin sitä edes muutaman kerran viikossa, niin saattaisi hyvinkin loppua!
Hoitoaineet loppuvat varmana, kun käytän ensin ne aktiivisesti. Pariin kertaan on ehkä molemmissa tavaraa jäljellä.
Käsivoiteetkin saisin käytettyä, jos olen reipas (viime aikoina olen ollut todella laiska rasvaaja...) eli jos yrittäisin ryhdistäytyä taas näidenkin kanssa...
Hajuvedet ovat riittoisia pirulaisia, vaikka vessatuoksuna olisikin :p. Kokeillaan kuitenkin! Lisäksi voisin ottaa parit näytteet taas käyttöön, niin niitäkin saisi vähemmäksi.

Eli vähäisiä 11 täysikokoista, 7 minikokoista ja 3 näytettä lähden nyt ainakin yrittämään!
Katsotaan, tuleeko muita yllätyksiä sitten kuukauden aikana :).
Tulevia tuotteita on tulossa ne Lushin ale-tuotteet, Livbox ja sitten ehkä jotain pientä Avonilta (riippuu miten tulee asiakkailta tilauksia) ja Oriflamelta. Yritän nyt jättää muut nettikaupat rauhaan tässä kuussa, tosin haluaisin kyllä The Body Shopilta ostaa ne meikkivoiteiden sävyjen tummentajan ja vaalentajan... Eivät olleet alessa kylläkään, niin ehkä vielä sekoittelen keskenään tummia ja vaaleita meikkivoiteitani ainakin tämän kuun :p.
Kyllä mä oikeasti nyt haluaisin vähän miinustakin saada, niin yritän ostokset pitää niin pieninä kuin mahdollista. Ostolakkoon en ole vielä valmis ja ei mulla yleensä totaalikieltäytymiset onnistukaan, niin sitä en vielä ota tähän mukaan :p.
Eli pidelkää peukkuja ylhäällä, että vuoden alku menisi nyt kivasti :).
Nyt jatkan kuvien muokkailua, josko saisin ne luomiväri-esittelyt pian eetteriin!
Miumoi <3

2 kommenttia:

 1. Öljyt on kyllä riittoisia ja seerumit..
  Mie mietin, että mihin sitä käyttäisi Body Shopin bonukset, kun olisi 20 euron edestä :D

  Mie luovuin LivBoxista kokonaan, vilkutin hei heit :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, nuo kyllä ovat vähän liiankin riittoisia :D. Mutta eiköhän nekin saa pikku hiljaa aina kulutettua ja nyt talvella niille on tarvettakin :).

   Wauu, sullehan on hyvin bonuksia kertynyt! Ehkä sellaiseen kannattaa käyttää, mitä on halunnut testata, mutta ei ole raaskinut ostaa :).

   Oho, sähän oot rohkean päätöksen tehnyt Livboxin kanssa :D.
   Saat sitten mun boksi-postauksiin kertoilla, harmittaako luopuminen :D.
   Mä en vaan kykene luopumaan, helpompi olisi, jos olisi se normihinta, mutta kun tuo 13,90e hinta poistuu, jos taukoilee, niin... :D

   Poista

Suositut tekstit