keskiviikko 27. tammikuuta 2016

Käsihommia

Niinpä se taas 5 päivää hurahti :p.
Noh, kroppaa on ainakin rentoutettu kunnolla ja nyt pari päivää (tai lähinnä iltaa) halusin viettää Mr.Insinöörin kanssa, kun hän käväisi täällä MP:tä käyttämässä ja tänään he lähtivät taas takaisin kotikotiinsa... Perjantai-iltana näen sitten murun seuraavan kerran, kun hän tulee MP:n perheen muuttoavuksi isänsä kanssa. Täytyy toivoa, että sen jälkeen malttaisi edes muutaman päivän pysyä kotona vihdoin :p.

Noh, nyt olisi ainakin hyvin aikaa postailla tänne, kun jumppaankaan en pääse kateista huolehtimisen takia, ellen sitten kotoa jaksa vielä lähteä uudelleen pyöräilemään johonkin myöhäisillan jumppaan...
Pitäisi muistaa soittaa huomenna eläinlääkäriinkin aikaa Siirille ensi viikkoa varten, saisi tarkistaa, onko kaikki ok. Päivä päivältä alkaa valitettavasti selkeämmin näkemään, että käytös muuttuu vähitellen ja aamulla oli vähän syönninkin kanssa ongelmia. Nyt illalla on syönyt, mutta ei ihan normaalisti kuitenkaan. Hieman huolettaa :/.

Noh, vihdoin siis jatketaan muutaman loppuneen kanssa ja otsikosta voi päätellä, että käsi-tuotteita olisi luvassa seuraavaksi :).
Pääsin hieman yllättämään itseni, kun sainkin loppuun tämän 300ml Sebamed Active Hand Wash Gel käsisaippuan!
Syy tähän saattoi olla 2 viikkoa kestäneiden pakkasten, kun käytin tätä suurimmaksi osaksi ajatellessani, että nyt käytössä oleva palasaippua kuivattaisi entisestään käsiä.
Mutta pieneksi pettymykseksi tämä ei ollutkaan niin kosteuttava kuin luulin. Ajattelin tämän olevan samanlainen kuin Sebamedin peruspuhdistusgeelit, jotka kosteuttaa ainakin kasvot tosi hyvin.
Eli pesutehot oli turhan hyvät pakkaskelille, mulla siis hieman kuivatti käsiä, mutta mä myös pesen niitä ehkä turhan tiheästi...
Tämän perusteella en ehkä ostaisi tätä enää uudelleen tai panostaisin sitten siihen perinteiseen puhdistusgeeliin.

Noh, pakkasilla kului sitten ymmärrettävästi myös käsivoidetta!
Ensiksi loppui tämä MP:ltä jonkun Dermon-tilauksen mukaan laittama 40ml minikokoinen Amaryllis Hand Cream.
Hieman aprikoin tätä ennen käyttöön ottoa, koska en ole juurikaan kukkasien ystävä ja pelkäsin tämän tuoksuvan tunkkaisen kukkaiselle :D.
Vaan jälleen luulo ei ollut tiedon väärti! Ei tuoksu suosikkeihin päässyt, mutta silti yllättävän mieto ja suht miellyttävä se oli. Ei tehnyt edes tiukkaa käyttää tämä pikkutuubi :).
Toinen kiva juttu oli tehoissa, tässä oli nimittäin just eikä melkein sellainen kosteutusteho mitä käsivoiteelta aina etsin! Harmittavan monissa käsivoiteissa on ollut se ongelma, että ne kyllä pehmittävät kädet ja käsiin tuntuu jäävän sellainen "pehmeä/sileä kalvo", mutta ne eivät kuitenkaan saa kosteutta ja pehmene sen myötä.
Tämä taas oli juurikin sellainen kosteuttava, mutta imeytyi kuitenkin hyvin käsiin. Joutui tätäkin kyllä vähän lisäämään käsiin ensimmäisen levityksen jälkeen, mutta tässä oli kuitenkin jo se haluamani fiilis!
En tiedä, pystyisinkö isompaa tuubia tätä tuoksua koskaan käyttämään, mutta tällaisen pikkutuubin voisin kyllä käyttää uudelleen koska vain :). Tykkäsin!!

Tuossa tulikin sitten hyvä alustus tähän seuraavaan käsivoiteeseen, koska tämä The Body Shop Almond Hand & Nail Cream 30ml minikoko oli sitten juurikin tuo päinvastainen tehoiltaan.
Olen tätä jo yhden minituubin aikanaan käyttänyt ja tämä olikin nyt vuoden 2014 TBS joulukalenterista tullut tuubi.
Kuten tuossa aiemmassakin tekstissä sanoin, niin tuoksu ei ole lemppari, mutta pystyi kyllä käyttämään. Ne kosteustehot olivat tosiaan nyt talvipakkasilla aivan riittämättömät, mutta kun laitoin ensin tuota Dermosiliä ja sitten tätä, niin se oli suht ok yhdistelmä. Kynsinauhat kyllä edelleen vaati melko nopeasti lisää kosteutusta.
Sen huomasin nyt myös, että tuo korkki ei kyllä ole käytännöllinen... Naksautus-korkki tai ainakin huomattavasti isompi korkki saisi olla, kun tuo tippuu helposti kädestä :p.
En tule varmaan ostamaan tätä itse, mutta jos joskus taas TBS:n joulukalenterista innostun, niin siitä tullessaan käytän kyllä pois.

Nestemäiseksi käsisaippuaksi otin käyttöön seuraavaksi tämän OriolaShopista tilaamani kulta-saippuan, joka on 500ml pänikkä :).
Todennäköisesti saan loppumaan vasta maaliskuussa, joten sitten tulee taas kokemuksia!

Ja tänne kotiin lähti tänään käyttöön myös 2014 TBS-kalenterista tullut 30ml minituubi mansikkaista käsivoidetta.
Olen suhteellisen luottavainen, että käytän tämän helmikuun aikana loppuun, kun on noin pieni, eikä mulla ole nyt toista voidetta samalla käytössä :).
Katsotaan siis, miten käy!!Tässä oli tämänkertaiset jutut, yritän huomenna taas kirjoitella seuraavista purkeista kun aikaa nyt on, pähkäilen vaan vielä, mikä olisi seuraavaksi esittelyvuorossa :).
Palataan siis asiaan!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit