torstai 28. tammikuuta 2016

Mattameikkiä ja Herkku-tilaus

Nyt voisin pidemmittä puheitta esitellä seuraavan loppuneen :).

Sain taas pitkästä aikaa yhden mekkivoiteen käytettyä alkukuusta ja se oli tämä Avon Ideal Flawless Matte Mousse Foundation sävyssä Ivory.
Sain otettua eräs kerta peräti vertailukuvia siitä, millaista jälkeä tämä jättää iholle!

Taas tämä on yhdenlainen Naked Truth :p. Tässä kasvoilla vain kasvovoide.
Pahoittelut "Resting Bitch Face"-ilmeestä, tämä nyt vaan on se mun neuraali ilme :D.

Tässä kuvassa on sitten meikkivoide kasvoilla.
Ilman pohjustajaa tuo kyllä erottuu ihohuokosista eli joutuu työstämään iholle, jotta saisi sen suht tasaiseksi. Pohjustajan kanssa jälki oli paljon nätimpi.
Mutta tämä piti ihon kuitenkin mukavan mattana, ei tosin koko päivää, mutta iho ei kuitenkaan rasvaa pukannut työpäivän jälkeen.
Peitti myös kohtuullisesti ihovirheitä ja sävykin tasoittui melko kivasti pelkästään tällä.

Tässä sitten koko pärstä kuosissa.
Kaiken kaikkiaan mä kyllä tykkäsin tästä meikkivoiteesta! Moussemainen olomuoto oli nopea levittää aikaisina aamuina ja tosiaan pohjustajan kanssa tämä oli mun mieleen.
Jos mulla ei kaapissa olisi ennestään niin paljon meikkivoiteita ja BB-/CC-voiteita (kiitos Livboxin :p), niin voisin kyllä ostaa tätä uudelleen! Nyt täytyy vaan jatkaa varastojen pienennystä :p.

No sitten toissa päivänä sain hakea jälleen yhden tilaamani paketin, mutta normaalista poiketen se ei ollutkaan tällä kertaa kosmetiikkaa :D. Tosin en tiedä, oliko se yhtään sen parempi, mutta kuitenkin...
Tein viikonloppuna kaikessa yksinäisyydessäni viimein tilauksen Kultasuklaa.fi-sivulle, josta Mimosa oli muutamaan kertaan herkkublogissaan puhunut :D.

Tässä on isommat valkosuklaalevyt ja pienemmät patukat, jotka halusin kokeilla.
Ehdottomiksi lemppareiksi ylsivät Salmiakki- ja Minttu-levyt ja molemmat Banaani- ja Vanilja-Kahvi-patukat. Todella aitoja makuja näissä ^_^.

Ja piti ostaa kokeiluun myös nämä isommat levyt :D.
Näistä tykästyin Natural maitosuklaaseen ja tummaan suklaaseen, Pähkinä-Salmiakkiin sekä Pipariin.
Yllättäen en sitten tullutkaan Appelsiinin faniksi, vaikka tuoksu olikin lähes Fazerinan tyyppinen. Tässä appelsiini oli paloina, niin en ilmeisesti siitä niin tykännyt :),
En sitten ole vielä kaikkia 2 päivässä syönyt :D. Kaikki piti kuitenkin avata ja maistaa, että voi mielipiteen muodostaa :D.
Oikein hyvää suklaata oli kaiken kaikkiaan ja nyt voi tulevaisuudessa ostaa nuita lemppareita :D.

Käytiin myös pakettia hakiessa kaupan puolella ja hoksasin nämäkin sieltä, niin pakko oli ottaa maistiaisiksi :D.
Noh, Lion-patukka on kyllä tuttu ennestään, mutta olin niin iloinen kun näin tämän normi-koon myynnissä (oon vaan Lidlistä ostanut niitä mini-patukka-pusseja), niin yksi oli pakko ottaa mukaan :D. Yksi rivi on levyistä syöty, Lionin tuhosin heti kotiuduttuani :D. Hyviä olivat ^_^.

Tällaista siis tänne!
Mä jatkan taas huomenna kun kotiudun, ehdin varmasti hyvin taas postailla, kun Mr.Insinööri tulee todennäköisesti vasta myöhään illalla muuttohommista.
Lauantaina mun pitää käydä tekemässä yksi labra-homma töissä loppuun, kun haluan huomenna sen kuitenkin laittaa alulle :). Maanantai on lyhyempi työpäivä, kun sain kissoille lääkäriajan iltapäivälle ja haluan sinne mennä kuulemaan tilanteen.
Eli palaillaan huomenna taas asiaan!
Miumoi <3

2 kommenttia:

  1. Suklaat näytti herkulliselta ja lion on hyvää =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olivatkin kyllä todella herkullisia ^_^ !!

      Poista

Suositut tekstit