lauantai 30. tammikuuta 2016

Hoitoaineita ja rikottu poskipuna

Taas suunnitelmat meni eri tavalla kuin luulin, kun muutto ei sitten ollutkaan onnistunut :/. Rakentajat olivat kiireellä jättäneet monet jutut puolitiehen :(. Uusi yritys varmaan sitten ensi perjantaina.
Eli eilisen vietin sitten Mr.Insinöörin kanssa, kun hän tulikin aiemmin kotiin, niin postailu jäi nyt tälle päivää :). Nyt olisi parin hoitoaineen lyhyet esittelyt.

Ensiksi sain käytettyä pois tämän Wella Brilliance Conditioner hoitiksen, jonka shampoo-hoitsikka-setin sain 2014 joululahjaksi anopilta.
Shampoota on vielä vajaa puolet jäljellä, mulla aina loppuu hoitoaineet ensin :D.
En osaa tästä oikein muuta sanoa kuin että omat hiukseni tykkäsivät tästä, selvitti takut ja teki pehmeän tuntuisiksi. Ja hiukset eivät näyttäneet myöskään likaisilta käytön jälkeen eli ei ollut mulle liian hoitava.
Lisäksi laitoin kuitenkin aina jätettävät aineet ja öljyt hiuksiin silottamaan, koska täysin sileiksi tämäkään ei sitä hapsotusta saanut.
Voisin ilomielin ostaa uudelleen!

Toisena hoitoaineena sain käytettyä tämän 30ml Sante Family Glossy Hair Conditioner minikoon, jonka sain Marisalta edellisten diilausten mukana ylläri-lahjana.
Tähän suhtauduin hieman varauksella, koska en miellä luonnonkosmetiikan hoitoaineita kovin silottaviksi tai selvittäviksi silikonien puuttumisen takia.
Vaan kyllä taas sain muuttaa mieltäni, tämä selvitti takut oikein mallikkaasti ja teki hiukset pehmeiksi, lisäksi riittoisuus oli ihan hyvä, muistaakseni 4-5 kertaan riitti tämä, ehkä vähän vähemmänkin olisi pystynyt käyttämään :D.
Voisin kyllä tätäkin ostaa täysikokoisen pakkauksen!

Nyt se sitten tapahtui, nimittäin tämä poskipuna ei kestänyt enää neljännettä tiputusta :(. Olisi pitänyt pitää paremmassa paikassa, mutta kun peilikaappi on niin täynnä jo tavaraa... Pitäisi taas ostaa Palaset-laatikostoja lisää...

Noh, yritin nyt vielä korjata tuon poskarin ja tein sen tällä tavalla, katsotaan, saako vielä käyttökelpoista vai mitä teen tuolle, jos se alkaa halkeilla, eikä kestä...
Tämä ärsyttää ihan suunnattomasti, kun olin saanut jo hyvin pannua näkyviin :(.
Pitäkää peukkuja, että saan tästä käyttökelpoisen, hyvä poskipuna kyllä ollut!

Eipä mulla tämän kummempaa, huomenna yritän ehtiä postata viimeiset loppuneet kroppatuotteet! Tuli vaan nyt ex tempore, että illalla pitää mennä meijän ryhmän ohjaajien järjestämään symposiumiin, kun oli muutama perunut tulonsa ja minimimäärä uhkasi jäädä alle sen, mitä olivat sopineet. Suoraan sanottuna ei nyt olisi hirveästi jaksanut tuo iltaosuus innostaa, enkä alunperinkään ollut siihen ilmoittautunut... Olisin ennemmin kotona rentoutunut ja leffassa käyntikin oli suunnitteilla :(. Ei hirveän halpakaan muistaakseni se illallinen ollut :/. Tänä aamunakin piti töissä käydä.
Noh, maanantaina tulee lyhyempi päivä, kun on se eläinlääkäri iltapäivästä, joten jospa sitten pystyy vähän rentoutumaan sen jälkeen.
Mutta katsotaan, jos ehdin huomenna iltapäivästä kirjoitella :).
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit