sunnuntai 31. tammikuuta 2016

Tammikuun 2016 viimeiset

Nyt tulee lopuksi vähän sekalaisempaa loppuneiden seurakuntaa, mutta kroppatuotteita ovat kaikki :).

Ensimmäisenä näistä loppui jo alkukuusta tämä Lush Heavanilli Massage Bar hierontaöljypala.
Tästä ei luonnollisestikaan jäänyt mitään jäljelle ja tämä kuva mun piti penkoa blogini syövereistä, kun uudempaa kuvaa en ollut tajunnut ennen käyttöä muistaakseni ottaa :D.
Hämmästyin kuin hoksasin, että tämänkin tilauksesta on kulunut aikaa jo yli 4 vuotta...
Tuoksu ei siis ymmärrettävästi ollut enää kovinkaan voimakas, mutta jäljellä oli kuitenkin hento vaniljan vivahde.
Ja koska tämä oli hierontapala, niin öljyisyytensä vuoksi kyllä kosteutti ja pehmensi oman ihoni hyvin. Pääosin käytin tätä jalkapohjiin, että saan tätäkin käytettyä samaan aikaan muiden kroppavoiteiden kanssa.
Mulla on vielä 2 Lushin ja 1 muun merkin hierontapalat jäljellä, joten hillitsen itseni kyllä näiden oston suhteen myös, kun niitä kroppavoiteita on edelleen liikaa kaapissa :p. Mutta ovat kyllä hyviä ja ekologisia käyttötuotteita eli varmasti joskus tulen ostamaan lisää näitä :).

Sitten sain taas pitkästä aikaa käytettyä jalkasuihkeenkin, nyt oli vuorossa Avon Foot Works-sarjan limited edition tuotteena ollut Beautiful Papaya Sorbet Cooling Spray.
Tämähän kulki mukana siis jumppakassissa ja hyvin tämä viilensi jumpan jälkeen kuumottavia jalkoja, jonka takia näitä suihkeita lähinnä käytän. Tuoksukin oli mukavan makea, ei mitään pahaa sanottavaa siitä.
Voisin kuvitella ostavani uudenkin pullon, jos olisi vielä myynnissä, mutta tämäkin on jo muutaman vuoden takaa :/.
Nyt käyttöön on lähtenyt Oriflamen jalkasuihke, jota en muistanut kuvata tähän :).

Tuttuun tapaan kului kroppakuorintojakin, ensimmäisenä loppui tämä viime kesän Limited Edition-sarjana ollut The Body Shop Virgin Mojito Body Scrub.
TBS:n kuorinnat ovat aina olleet itselleni todella hyvin kuorivia, joten tämä olikin melkoinen pettymys! Tämä olikin tosi hellävaraisesti kuoriva, mikä yllätti täysin.
Jouduin siis annostelemaan ylen määrin saadakseni haluamani raapivuuden eli tämän hintaan nähden laatu ei itselläni kohdannut ollenkaan :(. Tuoksu oli kyllä kiva limen minttuisen raikas, siitä pisteet.
Tuli vaan ostettua ennen tämän käyttöönottoa vielä toinenkin varastoon, mikä nyt hieman harmittaa, kun olisin sillä summalla voinut ostaa jonkun kuorivamman yksilön. Käytän kyllä tuon toisenkin purkin, mutta en ostaisi uudelleen enää, jos tulisi vielä myyntiin.

Toisena kroppakuorintana sain käytettyä sitten tämän Katrilta lahjaksi saamani Palmolive Feel Glamorous Vanilla, Dragon Fruit and Blackberry Pampering Shower Scub kuorivan suihkugeelin.
Tämän kanssa osasin jo varautua, että hellävarainen tulee olemaan, mutta jos karheampaa halusin, niin annostelin enemmän. Jos kävisin salilla jumpan jälkeen suihkussa, niin siihen tämä olisi kyllä hyvä, samoin jos kotona kävin pikasuihkussa, niin käytin tätä monesti.
Tuoksu oli kivan makeahko ja hedelmäinen, tykkäsin.
Eli hellävaraiseen kuorintaan tämä on hyvä, mutta jos karkeaa haluaa, niin kannattaa jättää hyllyyn.
Tästähän tuli Livboxissa 50ml mini-versio, joten sen myös mielellään kulutan, mutta en aio ainakaan kuorinnaksi ostaa uudelleen ja kun suihkugeelejäkin löytyy, niin en viitsi siihenkään käyttöön ostaa vähään aikaan tätä, vaikka tuoksusta tykkäsinkin :D.

Sitten sain yhden näytteen kulutettua, kyseessä oli 12ml Hema Fruity Feast Face Mask kasvonaamio, jonka sain Marisalta aikanaan yllätyksenä diilausten mukana :).
Olomuodoltaan oli vaaleaa ja hieman moussemaista, tuoksu oli makea, mutta kaoliinin savimainen tuoksu puski ehkä myös läpi.
Olisi riittänyt minun käytöllä 3 kokeiluun, mutta viimeinen annos oli ehtinyt kuivua pussiin :(. Ei siis ole kovin ihanteellisia nämä savea sisältävät naamionäytteet, jos ei muista lyhyen ajan sisään käyttää. En myöskään noin isoa määrää pysty kerralla käyttämään eli se 3-4ml on mulle aika lailla maksimimäärä, jos ei ole "peel off"-naamiosta kysymys.
Teki ihosta hieman mattaisen oloisen ja pehmeän eli ehkä voisin kokeilla lisääkin tätä. Vielä odottaa 1 pussi eri tuoksussa kokeilua, jospa sen kanssa olisin fiksumpi ja saisin käytettyä kokonaan :D.

Viimeisenä sain käytettyä vielä yhden hajuvedenkin! Kyseessä oli vuoden 2012 joulun aikaan (tai sen jälkeen alesta) ostamani 50ml Dermosil Fresh Walnut Eau de Toilette.
Piti googlailla, mitä tämä piti sisällään, niin seuraavia juttuja löytyi:
Alkutuoksu:
* Päärynä, Omena, Sitruuna
Sydäntuoksu:
* Persikka
Pohjatuoksu:
* Vadelma, Mansikka
Kuvauksen perusteella oli siis mun makuun tämä, mutta aloin vaan kyllästyä puolen pullon jälkeen sen verran, että aloin käyttää tätä myös vessatuoksuna. Saatoi tämä ehkä hieman muuttua mun iholla sellaiseksi hivenen tunkkaiseksi ja parfyymimäiseksi, joka osaltaan saattoi kyllästymisen aiheuttaa.
Sumutin-annostelija ja pullo muutenkin viehätti kyllä silmääni. Se mikä vieläkin ihmetyttää, on nimi :D. Ei kyllä mitään pähkinää tullut mieleen, joka onkin kyllä aika harhaan johtavaa :p. Mutta kaitpa tässäkin on niin, ettei nimi tuoksua pahenna, jollei tuoksu nimeä :).
Kiva oli käyttää tämä, mutta nyt taas voi siirtyä eteenpäin muiden tuoksujen parissa.

Tässäpä nämä nyt viimein olivat!
Huomenna tulee sitten yhteenvetoa :). Nyt alan meikata itseäni vähän ihmismäisempään muotoon, kun on se työhomma illalla!
Miumoi <3

2 kommenttia:

 1. Body Shopin Virgin Mojito on kyllä ihanan tuoksuinen! Sain lahjapakkauksen, jossa oli myös body splash, mutta sen funktiota en kyllä ymmärrä ollenkaan :D Vasta otin käyttöön TBS:n vadelmakuorinnan ja siinä on kyllä tehoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tuoksu oli kyllä kiva, harmi tosiaan tuo kuorinnan teho :/.
   Katoin joskus sitä splash-tuotetta, käytetään varmaan vähän niin kuin kroppasuihketta?? Siinä pitää vaan ehkä kädellä se tuoksu levittää...? Vaikutti hieman epäkäytännölliseltä, niin en uskaltanut ostaa :D
   Paitsi heeeiii, sitähän voisi laittaa johonkin tyhjään ja pestyyn kroppasuihkepulloon?? Sittenhän se olisi ihan käytännöllinen :).

   Multa löytyy tuo vadelma-kuorinta myös!! Katsotaan, milloin pääsen jemmoissani siihen asti, että saan sen käyttöön :D. Mustikka löytyy myös ja Green Tea ^_^.

   Poista

Suositut tekstit