perjantai 1. huhtikuuta 2016

Maaliskuun viimeiset naamajutut

Eilen sitten sippasin täysin, kun näitä viimeisiä kuvia muokkasin. Tuntui, ettei silmät meinaa pysyä auki, niin oli sitten parempi tälle päivää siirtää nämä maaliskuun viimeiset loppuneet :).
Olisi kyllä jo tälle huhtikuun alullekin postauksia, kun tänään sain ensimmäisen purkin loppumaan ja lisäksi plussailuja tuli Sokoksen 3+1-päivien tilauksesta :D.
Mutta ensin tuo maaliskuu alta pois!

Kasvopesuja sain vähennettyä, ensin loppui tämä joskus Hulluilta päiviltä heräteostoksena ostettu L'Oreal Sublime Fresh Deep Pure Foaming Water puhdistusvaahto.
Tästä en muistanut kasvovesi-lappukuvaa ottaa, yhden tosin löysin, jossa 1-vaiheena oli Lancômen puhdistusmaito ja Clinique 2:lla kyllä jäi lappuun jonkin verran likaa. Ja niin kuin aiemminkin olen sanonut, niin tuo Clinique kyllä räjäyttää loputkin liat pois, millään putsarilla en ole saanut lappua pysymään likaantumatta :D.
Noin muuten tämä oli ihan perinteinen vaahto, ei mitään pahaa sanottavaa. Ei ollut muistaakseni kuitenkaan ihan sellaista kermavaahtomaista, mitä itse rakastan :).
Teoriassa voisin ostaa uudelleenkin, mutta ei tämä tajuntaa räjäyttänyt. Hyvin suurella todennäköisyydellä ostan jotain uutta ennemmin kokeiluun :). Kaapista tosin vielä löytyy 2 pulloa eri vaahtoja :).

Sitten sain käytettyä myös 1-vaiheen putsarina käytössä olleen L'Oreal Sublime Glow Sensational Cleansing Oil puhdistusöljyn.
Monet ovat tätä kehuneet, mutta itseni tämä jätti ehkä ihan hitusen kylmäksi. Tästäkin oli vanhempi kasvovesilappu-kuva, jossa 2-vaiheena oli Oriflamen Pear-Nectar puhdistus ja ne olivat aika hyvin puhdistaneet kasvot. Nämä kaksikin toimi ihan hyvin yhteen, mutta jäi kyllä vähän likaa kasvovedellekin.
Se mikä sai minut "kyllästymään" oli se, että tätä sai mun mielestä käyttää paljon enemmän kuin muita aiemmin käyttämiäni öljyjä. Käytin 6 pumppausta ja tuntui, että sekin meinasi vaan "kadota" iholta... Ei siis jättänyt samanlaista yhtä selkeää kalvoa iholle niin kuin muilla öljyillä on tapana jättää.
Ihan ok tämä oli kaikkinensa, mutta luulen, etten varmaan osta uudelleen, jos jotain muita vaihtoehtoja on tarjolla :). Kiva oli kuitenkin testata!

Nyt olen ottanut käyttöön 1-vaiheen puhdistukseksi Dermosilin Puolukka-öljyn ja aamupesulle/2-vaiheelle Oriflamen geelipuhdistuksen :). Taas menee ehkä muutama kuukausi, ennen kuin loppuvat :).

Sitten on kulunut myös seerumeja, ensin loppui tämä, myös Hullareilta ostettu, Lumene Arctic Aqua Moisture Booster tehohoito.
Tätä kokeili myös työkaveri, kun annoin muutamia voiteita testiin, kun hän etsi kosteuttavia tapauksia.
Hän sanoi samaa kuin minäkin eli ei tämä tuntunut yksinään kosteuttavalta, vaan jätti sellaisen kiristävän kalvon iholle :/.
Lisäksi mulla alkoi välillä meikit rullautua, jos yhtään liikaa laitoin eli käytin tätä max. 2-3 pumppausta päivävoiteen alle.
Pakkaus oli kiva eli melkein tyhjäksi sai sen, pikkuisen jäi pohjalle.
Ei tämä mua vakuuttanut eli en aio uudelleen ostaa, mutta tulipahan tämäkin testattua :).

Ja sitten sain käytettyä myös tämän Tammikuun Livboxista tulleen 4ml minikokoisen Philosophy When Hope is Not Enough Hydrating Antioxidant Serum kasvoseerumin.
Pääosin käytin tätä yövoiteen seassa 4 tippaa, mutta nyt loppuvaiheessa laitoin myös päivävoiteeseen. Ei tämä rasvoittanut tai kiristänyt ihoa myöskään yksinään. Hyvin kevyt ja nopeasti imeytyvä koostumus tässä oli myös.
Tykkäsin tästä kyllä, en osaa juuri muuta sanoa :D. Pipettipullosta tosiaan suuri plussa, mä vaan tykkään näistä <3.
Ja niin kuin tuossa livbox-postauksessa sanoinkin, niin täysikokoinen pullo on varastossa odottamassa ja käytän sen kyllä hyvillä mielin ^_^.

Otin nyt kuitenkin käyttöön seuraavaksi tuon TBS:n kasvoöljyn (Lumene on ollut satunnaisessa käytössä koko talven), mutta voi olla, että täytyy kesää kohti mentäessä kokeilla jotain muita tuolta mun varastosta, jos löytyy kevyempiä. Alkaa olla ehkä pikkuhiljaa turhan tuhteja nämä tapaukset :).

Viimeisenä sitten sain käytettyä maaliskuussa tämän Oriflame Love Nature Rasberry Revitalising Face Scrub kasvokuorinnan.
Retkahdin tähän (sekä kasvovoiteeseen ja -putsariin), kun sarja tuli myyntiin.
Vaan pieni pettymys oli tämä kuorinta eli ei kuorinut minun makuuni juurikaan. Sai tosi paljon laittaa, jos halusin enemmän kuorivuutta. Jälleen herkkäihoisimmille voi olla juurikin sopiva kuorivuus :).
Tuoksu oli myös vähän turhan teollinen, alkoi vähän tympiä pidemmän päälle. En siis ostaisi tätä enää uudelleen, hinta ja laatu eivät minun käytöllä kohdanneet valitettavasti.

Tässäpä oli siis viimeiset loppuneet!
Jospa huomenna saan aikaan yhteenveto-postauksen ja voisi alkaa ennusteitakin taas miettimään :D.
Miumoi <3

2 kommenttia:

 1. Tuota Oriflamen putsaria ei varmaan enää ole myynnissä? Onko siinä minkälainen tuoksu?

  Ja tosiaankin, tuo kuorinta vaikuttaa enemmän joltain kasvonaamiolta, kun niitä osumia on niin vähän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei sitä taida olla enää myynnissä, kun tuo Pure Nature-sarja taisi uudistua tuoksi Love Nature-sarjaksi :/. Ehkä niiltä "viimeinen mahdollisuus"-ale sivuilta saattaa löytyä, jos niillä on varastoja jäljellä...
   Tuoksusta tykkään! Sellainen makeahkon marjainen ja tykkään muutenkin yleensä granaattiomenan tuoksusta :).

   Jep, oli kyllä tuo kuorinta pettymys :/.

   Poista

Suositut tekstit