maanantai 7. maaliskuuta 2016

Plussia taas pitkästä aikaa

Heissan taas!
Viikonloppu meni enemmän ja vähemmän tv:n ääressä, laiskotellessa ja käytiinpä me viihteelläkin katsomassa 6 vuoden odotuksen jälkeen Entwine livenä! Huippu keikka oli, mutta kuvia tuli otettua vain surkealla känny-kameralla, niin niissä ei paljon esiteltävää ole :D.
Tiukkaa kyllä teki vajaan 4h unien jälkeen herätä katit ruokkimaan ja Siiri lääkitsemään, vielä kun kävi niin, että Siiri sai sitten myöhemmin aamulla taas kohtauksen, vaikka edellisestä oli vasta 3 viikkoa... En tiedä, oliko tuo reagointia tuohon meijän poissaoloon, vai alkaako kohtaukset taas tihentyä :/. Pitää vielä 1 kerta katsoa, milloin tulee ja sitten lääkäriltä kysyä neuvoa, voiko lääkeannostusta lisätä ym...
Eli hieman väsyneet ja huolestuneet fiilikset täällä taas vaihteeksi :/.

Mutta nyt vähän kivempiin asioihin eli pitkästä aikaa on tullut muitakin kuin Livbox-tuotteita varastoon (ja se Livbox odottaa myös esittelyään!).
Mähän tosiaan viime viikolla sain tiistaina sekä Oriflamen että Avonin tilaukseni käsiini ja tällaista niistä tuli:

Tässä on Oriflamen 2. ja 3.jaksojen tilaukset :D.
2.jaksosta tilasin tuon Essence & Co. Lemon & Verbena käsisaippuan, joka jäi jälkitoimitukseen, ja kyllähän tuo tuoksua ja pakkausta myöten matkii selvästi L'Occitanen versiota :). Tuoksu ei ehkä ollut kuitenkaan yhtä voimakas kuin L'Occitanessa, mutta kiva silti!
3.jaksosta tilasin kokeiluun sitten HairX-sarjan CC Cream jätettävän hoidon, saa nähdä pärjääkö Livboxista tulleelle Wellan versiolle :).
Ja katsoin tuon 4.jakson kuvaston, mutten siitä taaskaan löytänyt mitään "pakko saada"-juttuja :D. Hyvin outoa! Katsotaan, muuttuuko mieli tässä viikon aikana ennen kuin tilaus pitää tehdä :).

Tässä on sitten Avonin 3.jakson tilaus, 2.jaksosta en edes tilannut :).
Nyt en viitsinyt ottaa edes paketista kuvaa, koska siellä oli vain 2 tuotetta äidilleni ja sitten nämä!
Kuvastojakaan en edes tilannut, kun niitä on viime aikoina jäänyt vaan yli, niin säästän siinäkin sen pari euroa. Nuo 4. ja 5.jaksojen kuvastot olivat ilmaisia.
Tilasin itselleni siis poskipuna-siveltimen, niin on toinen samanlainen käytettävissä varjostuksiin ja tämä sitten poskipunalle :).
Ja ainoana listalle päätyvänä tuotteena tilasin tuon Appelsiini-suklaa kylpyvaahdon, saman josta aiemmin äitin pullon esittelin ja sitä myös kokeilin :).
Mä vaan niiiin tykkään tuosta Fazerina-tuoksusta!! Mr.Insinööri tosin oli sitä mieltä, että se haisee samalle kuin jotkin pahan makuiset konvehdit :D. Pyhpah, saa luvan sitten kestää tuon tai käydä eri aikaan suihkussa :p

No sitten perjantaina päätin käydä Stockalla kuluttamassa "Kutsu Kauneuteen"-tapahtuman -20% alekupongin ja -20% huulipuna-kupongin, kun tämä saattaa olla viimeisiä kertoja, kun pääsen kunnolla näihin tapahtumiin paikan päälle, ensi vuonna on enää verkkokauppa mahdollinen :(.
Nooh, voihan sitä näinkin tekosyitä keksiä :D. Mä nyt halusin kerrankin käyttää nuo etusetelit, kun monesti ne on unohtuneet.
Sillä -20% alekupongilla ostin tuon Sensai Lotion II Moist hoitoveden.
Sain silloin aikanaan minikoon tuosta ja oon ollut aivan rakastunut. Käytössä on myös TBS:n Oils of life-hoitovesi, mutta ei se ole lähelläkään tätä Sensain versiota, vaikka sekin on erittäin hyvä! Ei harmita tuhlaukseni!
Huulipunaksi halusin jotain Yves Saint Laurentilta, tämä vaan siitä syystä, että rakastan tuota hylsyn yleellistä ulkonäköä :D. Valinta osui Rouge Volupté Shine Oil-in-Stick Lip Colour huulipunaan sävyssä 47 Beige Blouse. Myyjä oli apuna ja sain huulillekin testata hänen laittamanaan. Halusin luonnollisen ja helpon sävyn ja tämä oli tosiaan sitä, pystyn laittamaan hyvin ilman peiliä :). Tuo tuntuu myös kosteuttavan huulia kivasti!
En siis kadu tähänkään tuhlaamista :D.
Kaupan päälle sain vielä pari näytettä.

Tällaisia höpsöttelyjä tänne tällä erää! Mitäs teille kuuluu?? :)
Seuraavana esittelen sitten Livboxin tässä parin päivän sisään :). Palaillaan siis asiaan!
Miumoi <3

12 kommenttia:

  1. L'Occitane tosiaankin tulee mieleen tuosta saippuasta =) Katselin tätä innoissani joskus (varmaan netistä?) ja sitten näin hinnan, ei muistaakseni ollu mikään kovin halpa joten innostus kummasti laantui =D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, normihinta on 14e (suihkugeeli 18e), mutta niin kait se L'Occitanekin maksaa :D. Tää oli tarjouksessa 8,90e ja katsoin tuosta 4.jakson kuvastosta, että nyt olisi 7,90e :).
      Mutta käsisaippuaksi hinta kyllä kirpaisee, mutta saapahan nyt kerran testata :D.

      Poista
  2. YSL:ään ajattelin oman huulipunakuponkini tuhlata :) mulla oli omissa häissä ihana huulikiillon ja -lakan sekoitus ja nyt ehdottomasti haluan jonkun tummemman ja talvisemman sävyn :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ooo, hyvä päätös ^_^.
      Mä taas en osaa oikein tummia sävyjä huulilla käyttää, kun pitäisi rajaukset tehä ja sit aina peilin edessä lisäillä, oon liian laiska :D.
      Ennemmin panostan silmämeikkiin ja huulet sitten helpot ja luonnolliset ^_^.

      Poista
  3. Voi pientä kisulia :(

    Itsekkin tilasin joskus tuon Oriflamen Loccitane -kopion :D Tästä Avonin kampanjasta tein tilauksen, mutta itselleni muutaman tuotteen. Keskityn sitten 5.kampanjaan, kun siihen tulee se ihana jogurtti sarja ja Vitamin Boos + 33 pistettä pitäisi lunastaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, vanhuus ei tule kissoillekaan yksin :/.

      Mä en Avonin 4.jaksosta löytänyt itselle oikeen mitään eli en varmaan tee tilausta, ellei sitten tutuilta tule jotain tilattavaa :).
      Se 5.jakson jugurtti-sarja alkoi kyllä houkuttaa myös :D. Ja se 2-faasinen silmämeikinpoistoaine, mutta toisaalta niitä löytyy kyllä varastosta, ettei ainakaan nyt heti tarvitse ostaa kokeiluun :p. Niin ja tosiaan Naturals-uutuustuotteet kiinnostais kans.. :D
      Siitä siis vähän enemmän löytyisi kokeiltavaa :p

      Poista
    2. Joko huomasit uutisen, että Oulun Sokokselle olisi tulossa Urban Decayn piste :D Kutsu Kauneuteen -lehdessä olisi ollut kuulemma vihjausta siihen suuntaan.

      Poista
    3. MITÄHHH ??!!??? :O
      Et oo tosissas? :D
      Tää tulee niin olemaan turmiollinen tieto mun lompakolle :D :D
      Tännehän ei vielä tuota lehteä tule, niin en oo tosiaan tuosta ollut tietoinen :D

      Poista
    4. Oli kyllä ihan superuutinen tuo! (Lompakko sanoo kyllä toista..)

      Poista
    5. Aivan uskomatonta, että viimein tännekin jotain tuollaista tulee!
      Tuo kyllä viimeisteli sen päätöksen, että mä tulen käymään Sokoksella (ja samalla siis Valkeassa) huomattavan usein :D.

      Poista
  4. Tuo Sensain hoitovesi on ihanaa. Ja riittoisaa. Tuntuu kosteuttavalta kun sen taputtelee kasvoille. Mulla iso pullo kestänyt jo yli puoli vuotta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, se kosteuttava fiilis on aivan huikea <3.
      Ja on riittoisaa, ei oo juurikaan 20ml minipullo huvennut vaikka nyt oon kuukauden päivät päivittäin käyttänyt!

      Poista

Suositut tekstit