keskiviikko 20. huhtikuuta 2016

Avonia ja Lahjuksia

Täällä ollaan edelleen elävien kirjoissa, vaikkakin väsymys on armotonta ja tuntuu, ettei eilinen 1½ tunnin hieronta edelleenkään saanut hartioita antautumaan jumeista. Lievästi sanottuna alkaa olla aika toivoton olo, mutta huomenna on vakaa aikomus suunnata taas pitkästä aikaa Combatiin töiden jälkeen, josko kunnon riehunta saisi vetreytymistä aikaan...
Onhan tässä jo tosiaan kipukoukut, hieronnat ja lääkkeet kokeiltu, niin pitää sitten korvien tinnituksesta huolimatta suunnata salille viimein, kun vähän olen sitä huimauskohtauksen pelossa vältellyt :p. Tässä jo vielä vakavammin oon alkanut miettiä, jos törsäisin sittenkin pariin PT-kertaan, että saisin kuntosalinkin puolelle kunnon ohjelman ja uskaltautuisin sitten sinne viimein... Ei tässä enää mitään menetettävääkään ole :D.

Vaan sain taas tehtyä Avonille tilauksen 5.jaksossa ja sekin oli edelleen pieni paketti :).
Olenkin päättänyt, että todennäköisesti teen tilauksen tuolta nyt vaan joka toinen jakso, niin saan seuraavien jaksojen kuvastot ilmaiseksi, kun en enää niitäkään tilaa ylimääräisiä nippuja.
Ihan hyvä päätös jo tämäkin tälle kosmetiikkanarkkarille :D.

Ja tässäpä oli minun oma saldoni tuosta 5.jaksosta!
Ilmaisina oli 6. ja 7. jaksojen kuvastot ja ale-lehdykät.
Itselleni tilasin sitten tuollaiset lasinaluset, joihin voi liidulla kirjoittaa, intiimipesun sekä uutuutena olleiden Naturals-sarjan Vitamin Boost-hiusnaamion (löytyy myös shampoo sarjasta) sekä Yogurt-kroppakuorinnan (löytyy myös suihkugeeli ja vartalovoide).
Nuo uutuudet on helppo testata tuoksultaan näillä tuotteilla, kun kuluvat nopeasti :).
Intiimipesun tilaamiseen oli sitten selvä syy:

Sain nimittäin entisen eli Avon Simply Delicate Gentle Feminine Wash intiimipesuaineen käytettyä loppuun!
Näistä ei kylläkään ole montaa sanaa sanottavana, mulla kaikki kokeilemani ovat toimineet asiassaan oikein hyvin; rauhoittaa ja puhdistaa, ei ole tullut ärsytystä minnekään ja tuoksukin on tässä mieto, tosin ei senkään suhteen ole koskaan ollut ongelmia muun merkkistenkään kanssa.
Nyt siis lähti käyttöön samainen tilaamani pullo, en tajunnut että tilasin saman, kun olisin voinut jonkun muun tuoksuisen ottaa sitten vaihteluksi kokeiluun :D.

Sitten sain lisäksi toissa päivänä töistä meijän toiselta laborantilta tämän kerran kokeillun 100ml minikokoisen Louis Widmerin Summer Edition suihkugeelin.
Hän oli saanut apteekissa tämän kaupan päälle ja tyttärensä oli kokeillut suihkussa, mutta oli liian hajustettu heidän nenäänsä. Minä sitten totuttuun tapaan adoptoin tämän hylätyn purkin jälleen :D.
Mutta voimakas tuoksu on tässä kyllä omaankin makuun, joten menee suoraan käsisaippuaksi!

Tällaista siis tällä kertaa tännepäin kuuluu.
Yritän siis edelleen vältellä liiallista koneella istumista, joten ei tule edelleenkään päivittäin postauksia :/.
Tuossa loppuneiden purkkien kuvia yhdistelin jälleen monesta yksittäisestä postauksesta muutamaan saman aihealueen postaukseen. Esiteltäviä kyllä riittäisi yksittäin jokaiselle päivälle, mutta kun tuo niska-hartiaseutu ei nyt vaan kestä sitä :/... Hyvä jos töissä pystyy koneella istumaan, huomenna olisi taas yhden apurahahakemuksen teko vuorossa...
Katsotaan siis, miten tuo liikunnan lisäys vaikuttaa seuraavaksi kroppaan!
Kirjoittelen kyllä vielä tällä viikolla, todennäköisesti viikonloppuna :).
Miumoi <3

2 kommenttia:

 1. Miekään en ole kuvastoja pitkilleen ostanut, ärsyttää kun on vaan niissä 5 kpl nipuissa :/ Olisi kiva tilata vaikka sen tilauksen mukana tulleen lisäksi esim. 1 tai 2. Mie kävin tänään 6.kampanjan paketin ja siellä oli paperia "pehmusteena".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, nykyisellään tuo 5kpl kuvastoja on ihan liikaa :/.
   Itellekki ois parempi, jos yksittäin voisi tilata, niin voisi tilaaville asiakkaille sitten tilata seuraavan kuvaston.
   Nyt ei vaan ole meinannut edes muistaa sanoa, että oon tekemässä tilausta sillon ja sillon, niin venähtänyt viime aikoina sitten tähän joka toisesta jaksosta tilaamiseen.

   Oho, onpa yllätys että oli edes vähän paperia paketin mukana!
   Mulla ei muistaakseni ollut sitä voimapaperia tuon tilauksen mukana... Muisti ei tosin pelaa yhtään :D.

   Poista

Suositut tekstit