perjantai 8. huhtikuuta 2016

Kirkastusta Kasvoille Kiivi-vedellä

Hellou!
Eilen oli tosiaan hieronnan aika ja kyllä oli nuo hartiat aika lailla kivikovat. Lähtivät onneksi vähän jo pehmenemään ja liikkuvuuskin tuli paremmaksi, mutta kyllä sinne työtä edelleen jäi :/. Ensi viikolla lyhyelle ajalle jatkamaan!
Nyt voisin yrittää pikaisesti päivittää ensimmäisen loppuneen tänne ennen niitä plussailu-postauksia :D. Livboxinkin sain haettua eilen, pitäisi vielä sisältö kuvata :).

Sain taas pitkästä aikaa käytettyä kasvoveden loppuun, nyt oli kyseessä Marisalta diilauksena aikanaan saatu Bernard Cassiere Intense Brightening Kiwi Care Lotion.
Koostumus oli kellertävää juoksevaa vettä. Aloin tuossa jonkin aika sitten miettiä, että olikohan tämä kuitenkin sellainen hoitovesi, joka olisi kädellä pitänyt kasvoille taputella :D. Noh, mä nyt käytin tämän vanun kanssa kasvovetenä :p.
Tuntui ainakin likaa ja meikin rippeet puhdistavan ihan hyvin (ei ole taaskaan todistusaineistoa) pois eli kaitpa tämä sen suhteen "kirkasti" kasvoja :D. En huomannut mitään erikoisempaa tuoksua tässä.
Ihan kelpo tuote, ei ole mitään pahaa sanottavaa!
Harmi kun tätä merkkiä on niin hankala saada, niin ei ehkä sen takia tule hommattua tätä uudelleen ja muistelen, että tuo olisi ollut silloin poistumassa oleva tuote... Eli en tiedä, saako tätä edes enää.

Nyt olen ottanut käyttöön (tai lähinnä jatkanut käyttöä) myöskin Marisan diilauksena saadun Bourjois vitamiini-kasvoveden. Tästä sitten taas juttua muutaman kuukauden päästä, kunhan saan loppumaan :).

Laitan seuraavaksi varmaan Livboxin esittelyn tulemaan, joten palataan asiaan toivottavasti nyt viikonlopun aikana :).
Miumoi <3

2 kommenttia:

 1. Hmmm Kiivi kasvovesi kuulosti tosi jännältä! En oo ennen törmännyt semmoiseen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En kyllä esim. kiivin tuoksua itse ainakaan isommin erottanut tuosta, liekö tuossa sitten käytetty jotain "uutetta" ym. :)
   En hoksannu katsoa inci-listaa tarkemmin...

   Poista

Suositut tekstit