sunnuntai 10. huhtikuuta 2016

Too Faced Chocolate Bon Bons

No niin, nyt tulisi pari seuraavaa postausta sitten ne jutut, joista olin eilen jo ihan fiiliksissä!

Eli sain vihdoinkin käsiini nämä jo pidempään ja vähän vähemmän pitkään haaveilemani Too Faced-paletit ja saan tästä olla todella kiitollinen Kvartsiharakka-blogin Johikselle, että hän teki tilauksen ja diilasi mulle nämä <3.
Chocolate Bon Bonsista oon haaveillut jo pitkään viime vuoden puolelta ja Sweet Peach-limited edition-palettia aloin kuolaamaan heti, kun näin kuvan instagramissa. Olisin varmasti saanut Bon Bonsin Marisan kautta jossain vaiheessa ja ehkä jopa halvemmalla (nyt tuli postikulut ja alvit lisäksi hintaan mukaan), mutta päätin, että otan sen nyt, kun oli mahdollisuus :D.
Teen molemmista oman postauksensa (ansaitsevat todellakin sen!) ja esittelen ensin Chocolate Bon Bonsin.

Bon Bons kuuluu siis Chocolate Bar-palettien sarjaan ja itsehän siis omistan ensimmäisen alkuperäisen Chocolate Barin. Sarjan toinen, Semi-Sweet ei itselleni iskenyt (hyvä vaan :D), mutta tämä kolmas vei sitten jälleen täysin sydämeni!

Siis voiko näin suloista ja söpöä palettia oikeasti edes olla?!? <3

Ja sydämen muotoiset pannut?! Jep, olin täysin mennyttä nähtyäni aikanaan ensimmäisen kerran kuvan tästä paletista :D.
Ja sävytkin oli tosi kivoja, tässä oli vielä useampi värikkäämpikin tapaus kuin Chocolate Barissa (rakastan sitäkin toki edelleen!). Lisäksi oli tuttu ja veikeä suklaan tuoksu myös tässä ^_^.

Eilen paistoi aurinko jo sen verran lämpimästi parvekkeelle, niin yritin sitäkin käyttää hyödyksi ja ottaa parit eri kuvat tästä. Tässä sävyt ovat hivenen liian vaaleat.
Pakkaus oli muista suklaa-paleteista tuttu metallinen ja jämäkkä pakkaus ja sävyjen nimet oli tässä laitettu pakkaukseen, eikä ensimmäisen paletin tapaan erikseen muovisuojaan.

Tässä sitten vielä sisällä otettu (ei salamaa) kuva, että sain sävyjen nimet kunnolla kuvattua :).

Ja muistinpa ottaa viime tipassa myös pahvipakkauksen takaa kuvan näistä sävynimistä :).

Ihastuin ensin seuraaviin sävyihin, jotka tulee varmasti ensimmäisenä kokeiluihin:
* Molasses Chip
* Café Au Lait
* Black Currant
* Totally Fetch
* Earl Grey

Jospa taas nämä saavat minut heräämään innokkaampana aamuisin :D.
Oletteko te innostuneet samalla lailla näistä paleteista tai onko teillä jotain muita himotuksen kohteita?
Yritän huomenna ehtiä kirjoitella sitten tuon Sweet Peach-paletin esittelyn.
Palaillaan siis asiaan!
Miumoi <3

4 kommenttia:

 1. On nuo kyllä niin älyttömän suloiset paletit! ♥ Noista sydämen muotoisista pannuista tulee ihan mieleen tyyliin ihka-ensimmäiset meikkipalettini joskus 90-luvulla... :'D

  Mä tein tänään heräteostoksen Cittarissa ja ostin Sleekin luomiväripaletin! Se yks niistä (arvaa muistanko tähän hätään mikä, enkä nyt jaksa nousta sängystä xD) oli vain niin ihana kun niin paljon kimallusta! ♥ Ainoa vain, että meikkaan tyyliin joskus ja ehkä jouluisin....... ehkä tuon ansiosta nyt pitäisi opetella meikkaamaan taas useammin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah, joo kieltämättä saattaa kyllä tulla tuollaiset fibat :D.
   Mutta voin vannoa, että laatu on eri luokkaa näissä kuin lapsuuden vastaavissa :D.

   Ooo, sattuikohan olemaan sama Sleek kuin mitä mulla?? :D
   Ja mulla ainakin menee niin, että kun saan jotain uutta, niin innostun eri tavalla taas meikkaamisesta :). Eli nyt vaan samalla kun kynnet laitat kuosiin, niin meikkailet naamaakin ^_^. Eihän ne meikit tarvi mitään ihmeellistä olla, vaikka rajaukset jollain luomivärillä piristää aina tosi paljon!

   Poista
 2. Ihana ku oot innoissaan uusista paleteista :D. Itsekin haluais jo enemmän testailla omaa Bon Bonsia, kun vaan ois aikaa meikata oikein kunnolla. Ehkä viikonloppuna ainakin, jos ei muuten niin kotona omaksi iloksi :P.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis oon kyllä näistä aivan fiiliksissä!!
   Tuli mieleen ensimmäistä kertaa tällä Bon Bonsilla meikatessa, että melkein pidän tästä paletista jo enemmän kuin siitä alkuperäisestä Chocolate Barista :D. Mutta ihana sekin on toki edelleen, vaan tässä on ehkä enemmän mun tyyliset sävyt :). Ja Persikassakin on jollain tavalla omalaatuisemmat sävyt... Vaan katsotaan, josko saan yhdistettyä Suklaalevyn hyvin näihin uusiin muruihin, niin eiköhän siihenkin into taas palaa :D.

   Poista

Suositut tekstit