tiistai 12. huhtikuuta 2016

Too Faced Sweet Peach Eye Shadow Collection Palette

Hei vaan taas!
Eilen sanoi tietsikka hetkeksi sopimuksen irti (levytila oli täynnä), niin en päässyt jatkamaan postauksia. Vaan nyt taas toivottavasti hetken aikaa pelittää :p.


Seuraavaksi esittelyyn siis toinen saamani luomiväripaletti eli Too Faced Sweet Peach!

Maaliskuussa jo kuolasin tätä Limited Edition-palettia, kun näin kuvia instagramissa ja kyllähän tämäkin on niin suloinen <3.

Myös tässä on tuttuun tapaan painava ja metallinen tuo palettiosa.
Ja on tämä kyllä niin piristävän värinen!!! Ei tätä pysty kyllä kauaa huonotuulisena katsomaan, väkisinkin alkaa hymyilyttää :D.

Ja onhan tämä sisältökin aivan herkullinen <3.
Tässä tuoksui selvästi persikka, mutta tuoksu ei ollut ihan yhtä voimakas kuin suklaapaleteissa. Piti aika lähelle nenä tuoda, että tuoksui!
Yllätyin, että tosiaan tykästyin näinkin paljon tähän palettiin, kun tosiaan sävyt näyttivät suhteellisen hempeiltä. Vaan "pelko" oli turha; pari kertaa olen jo ehtinyt tällä meikata ja vahvuuttakin kyllä saa hyvin. Varsinkin yksi sävy yllätti täysin, mutta tämä paljastuu sitten meikki-postauksessa :).

Lisää lähikuvaa auringossa :D.

Tässä sitten sisällä otettu kuva ja tarkoituksella vaalennettu, että sävyjen nimet näkyisi hyvin.

Ja kun sentään muistin, niin tässä vielä pahvipakkauksessa ollut kuva sävyjen nimistä.
Tässä paletissa rakastuin ensisilmäyksellä seuraaviin sävyihin:

* Lucious
* Just Peachy
* Bless Her Heart
* Tempting
* Bellini
* Peach Pit
* Delectable
* Talk Derby to Me

Vaikkei tämä muodoltaan ollut aivan yhtä suloinen kuin Bon Bons, niin värikkyys ja sävyt antavat sen reilusti anteeksi ^_^. Olen jo tähänkin rakastunut <3.
Yritän pian laittaa meikki-postausta, kun siinä odottaa jo 4 meikkiä (joista 3 tehty näillä uusilla) :D. Jos vielä muistaisi, mitä on tullut lätkittyä mihinkin kohtaan :p.
Miumoi <3

4 kommenttia:

Suositut tekstit