sunnuntai 24. huhtikuuta 2016

Rasvaa ja Saippuaa Käsille

No niin, tänään tuntuu taas, että pystyy koneellakin vähän aikaa istumaan. Kävin tuossa aamupäivästä pumpissa pitkästä aikaa ja ehkä se hivenen saattoi auttaa tuonne hartiaseudulle! Katsotaan, miten etenee :).
Vaan nyt käytän tämän olon hyödyksi ja esittelen pari loppunutta!

Nestemäistä käsisaippuaa jälleen käytetty ja nyt vuorossa oli tämä Cattier Nanah Mint & Pomegranate Hand Cleansing Gel with Clay.
Tämän tilasin aikanaan Cosmeryalta, enkä ollut aiemmin kokeillutkaan tämän merkin tuotteita :).
Kirkasta ja suhteellisen juoksevaa geeliä oli, pesi ihan samalla tavalla kuin muutkin nestesaippuat, ehkä ihan hivenen hellävaraisempaa ja ei-niin-kuivattavaa oli kuin monet muut.
Mutta tuoksu oli valitettavasti sellainen, mistä en pitänyt oikeastaan ollenkaan, sen verran voimakas oli myös, että tuoksui käsiä pestessä, eikä tarvinnut nenään tunkea käsiä haistaakseen jotain.
Jotenkin tunkkainen se oli omaan nenääni. Selvästi minttu tuli esiin, mutta varmaankin granaattiomena tai savi ei sovi sen kanssa yhteen :p.
Tätä tuoksua en ostaisi uudelleen, mutta lisää voisin tätä merkkiä kuitenkin testailla!

Otin seuraavaksi käyttöön sitten tämän jo jokin aika sitten Oriola Netshopista tilaamani Freshdermin vaniljan tuoksuisen tapauksen.
Tästä sitten toivon mukaan ensi kuussa tulee tarinaa :).

Ja tuttuun tapaan taas käsivoidettakin käytetty loppuun, tällä kertaa loppujana oli Dermosil Vitamin E Hand Cream 40ml minikoossa.
Muistaakseni toissa joulun aikaan oli myynnissä käsivoidesetti, jossa tämä oli.
Muutamia tämän sarjan tuotteita on tullut käytettyä ja se tietty tuoksu tässä sarjassa on, mikä ei mun lempparituoksu olekaan. Suhteellisen heikko se kuitenkin oli, ettei itseäni haitannut.
Koostumus oli melko juoksevaa, mutta kuivunutta voidetta kertyi korkkiin eli välillä joutui niitä paperilla ottamaan pois.
Vaan kosteutustehot ei valitettavasti riittänyt vieläkään, varsinkaan kuivien kynsinauhojen alueelle :(. Tosi paljon ja usein piti lisätä, kun kädet tuntui voiteen imaisevan nopeasti ja jäljelle jäi vain melko kuivakka tunne :/.
En siis tätä ostaisi uudelleen täysikokoisena, mutta kyllä näistä miniseteistä tämän voi käyttää aina pois.

Nyt otin seuraavaksi tuohon työpöydälle käyttöön seuraavan Dermosilin minivoiteen samasta setista sekä Marisalta saadun 20ml näytteen :).
Katsotaan, loppuvatko molemmat ensi kuun aikana. Vähän laiskaa on meinannut olla viime aikoina tämä käsien rasvaaminen...

Tällaisia tällä erää!
Pahoittelut hieman tahmeasta ajatuksen juoksusta, nyt ei oikein lähde selkeämpää asiaa päästä...
Mä varmaan huomenna yritän seuraavien postausten kuvia saada muokattua, jos vaan sen verran pystyn koneella istumaan.
Palaillaan siis pian asiaan!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit